Kočík Bebetto Luca 2018
@liza241 nedá ..treba odpojiť sedaciu časť a len konštrukcia sa dá zložit
@kika258456 ked je sedak v smere jazdy urcite sa da, ukazoval mi to poliak v predajni.
@paladia mne to nešlo, som sa bála že to zlomím ..tak pardon
Ide zlozit iba v smere dieta od seba, kolieska predne musia byt blatnikmi dopredu. Skladam ho pravidelne. Pripajam video, je to starsi model, ale funguje to rovnako. 😊
https://www.youtube.com/watch?v=S9feOsNhI24má prosím někdo zkušenosti či reálné foto s luca pro 2019, např. barva 01?
Pozdravujem mamicky, o mesiac budem predavat nas kocik Bebetto Luca 2018 farba 01. Kupovany v 10/2018. Pouzivana len hlboka cast. Keby mate zaujem napiste.
@dagmarka55 Pěkný den, mohla bych poprosit o foto? a případně informaci, jak jste byla s kočárkem spokojená? děkuji
Dobrý deň, ja sa tiež pripájam. Taktiež budem v najbližšej dobe predávať môj kočík Bebetto Luca 04 (zelený na čiernej konštrukcii) kupovaný 11/18 v Mravček.eu. Použivaný od 25.1.2019. Použivaná len vanička a vajíčko. Športová časť nepoužitá, ešte zabalená v pôvodnom obale 😊😊
hojte, chystáme sa predať nás Bebetto Luca 2018, zelenej farby, čierna konštrukcia, používaný pol roka len hlboká vanička používaná, športiak zabalený, mame k tomu aj vajíčko s adaptermi na konštrukciu. Malinká už nechce byt vo vanicke tak preto. Ale vanička je obrovská hlboká takze dieťatko sa tam zmestí aj do roka. Kocik určite odporúčam 👌👌👌👌
Ahojte, mate niekto bebetto luca farbu 11?ak áno vedeli by ste mi poslať foto ako vyzerá v skutočnosti? Ďakujem
@dagmarka55 Marksi@seznam.cz jen jsem myslela, že máte bílou eko kůži...ale pokud by jste se podělila o zkušenosti s kočárkem, budu moc ráda (klidně do uvedeného mailu), moc děkuji 🙂 Pěkný den
Baby, máte už niektorá vybratú a odskúšanú športovú časť? Ako vám pasuje ten kryt na nohy? Mne sa zdá, že mi to nejak nepasuje.. alebo si len musím zvyknúť? Sa mi zdá, že mu bude fúkať zo všetkých strán.. Škoda, že nie je vanička do 3 rokov 😀 ešte musím využiť tých 5 cm, ktoré krpcovi zostávajú 😀
Baby, nehrkocu vam niekedy predne kolieska?
@zlatobanska ahoj, mohla by si ten link prosím poslať aj mne? Vopred veľmi pekne ďakujem.

@martaniana najodou nevies ci sa da zloxit spirtiak aj so sedakom?