Kočík Bebetto Luca 2018
@antaresss13 ahoj, za aku cenu prosim kocik predavas? Dakujem
@pppeeetttaaa moj by si nechcela :D na cene sa vieme dohodnut
@smajlik9 ahoj ozvem sa do sa len teraz nestiham 🙂 poobede alebo vecer
Ja predávam olivovo zelený ak by mal niekto záujem 😊
@kika258456 za aku cenu prosim a odkial ste? Dakujem
Nahodou tyrkysovy niekto nepredava? Alebo neplanuje najneskor v auguste predat? Dakujem
@pppeeetttaaa 280€ alebo dohoda 🙂 som z Čadce ale môžem aj poslať..ak chcete napíšte správu pošlem fotky
ahojte, prosím vás popíšte mi aký je kočík v skratke,keď ho používate 🙂)) rozmýšľam nad touto značkou... poprípade ak máte niektorá na predaj, pošlite mi pár fotiek, info, cenu. Dakujem 🙂))
@antaresss13 ahoj, je prosim kocik este na predaj?
@danijela51 ja som spokojná, používam piaty mesiac, vanička je dosť dlhá, má pruženie čo využívame hlavne keď ideme do prírody po rôznom teréne, strecha na kočíku sa dá takmer úplne sklopiť ked svieti slniečko a malý spí je to super že mu nesvieti, ja som s výberom spokojná 😉
@katushkas ahoj, kočík už je predany.
Ahojte,veľmi nerada ale ak by mal niekto záujem by som predala kočík tmavo sivý.pouzivana zatiaľ len vanička, športová časť len rozbalena.este v záruke.v prípade záujmu pošlem foto.
Ahojte, prosim najde sa tu ochotna zienka ktora by mi sfotila ako idu pasy v sportovej casti?.... Ja som ho cely rozobrala vyprala a teraz tie pasy neviem dat dokopy :(
Dobry den mam zaujem o kocik je este volny?
@radka57 viete mi prosim povedat aky presny odtien to mate? Aj my by sme ho chceli, dakujem
@vladuskaa2211 To bolo pod čislom 12 ked sme ho kupovali v predajni...ale aj na nete sa mi zda ze je odtien pod čislom 12.

Predám bebetto luca, kupovany v oktobri 2018, pouzivany pol roka, sportova cast nepouzita. Je ako novy. Cena 220€ osobny odber Skalica.