Kočík Bebetto Luca 2018
@karinka1986 Nie, vobec...Mám ho skoro 2roky a kolieska sme dofukovali asi 2-3krat...a to som ho kazdy den použivala.
@karinka1986 nie vobec aj ked dokopy nebol vyuzivany ale pri prvom som mala tiez nafukovacie a boli super 🙂
@karinka1986 prosím vás vedel by mi niekto poradiť predajňu kde by mali kočík bebetto vystavený? Okolie ba, TT, TN..
Vedeli by ste mi ešte náhodou poradiť predajňu kde majú tieto Kočíky fyzicky? Okolie ba, TN, TT. Dakujem
@karinka1986 stalo sa mi par krat ze sme mali este pri prvom kociku pri synovi defekt ale to nebol vobec problem opravit a jazdili sme po skle tak necudo ale urcite lepsie ako nejake plastove alebo penove
@thempting ďakujem
@karinka1986 ahoj, centrum kocikov Nitra a aladin v Hlohovci mali kociky pred casom na pradajni ale je potrebne si overiť informáciu ci maju naskladnene.
Ahojte dievčatá, ponúkam na predaj kočík Bebetto luca 2019 po jednom dieťatku. Ide o 3-kombinaciu, ktorá obsahuje vaničku s taškou, športovú časť s nánožníkom, vajíčko s adaptérmi, pláštenku, sieťku proti hmyzu a držiak na vodu. Vanička bola využívaná 7 mesiacov a 1 mesiac športová časť. Ako vidieť na foto je to takmer stav nového kočíka. Ku kočíku pridám aj balík plienok vid obr. Kočík ma ešte záruku do 5/2021. cena je 350eur, plus možná dohoda. Uprednostňujem osobný odber Považská Bystrica alebo Žilina. Kon
Ahojte, predavam moju ciernu lucu. Ak by mala niektora maminka zaujem na mojom bazáriku
Predavam svoj kociarik bebetto luca 2018 vo farbe olivovo zelena...predavam vanicku a sportovu cast plus prislusenstvo tasky, plastenku, sietku, drziak na pohar a pod. Vajicko nepredavam ale mozem poskytnut adapter n nasedenie na kociarik
Kúpim Bebetto Luca do 200€ okolie Trenčín
@alexandra575 ahoj mam na predaj ale okres Žiar nad Hronom
@alexandra575 ahoj zohnala si ? Mam na predaj
@matrina234 môžem poprosiť foto?
@alexandra575 poslem ss
@katka3342 s reklamáciou kamoska reklamovala skusali záťažové testy vsetko ok takze neuznali a kocik bol 30 dni tam
@matrina234 takže je zbytočné tam kočík posielať... Skúsim pánovi napísať, čo sa s tým dá robiť aspoň :/
Skúsime premazat silikónovým sprejom a uvidíme...

@karinka1986 Ja som ho kupovala v Trnave v obchode 4mama & baby.Mali tam najlepšiu cenu za celu 3kombináciu.Takže za mna super.