Kočík Bebetto Luca 2018
@zana124 je pekny oyster a je to anglicka značka už som sa do pátrala vyzera pekne ale ako vravíš je menší a aj nizsi ja vyšší kvôli mužovi hľadám on je vysoky. A teda pred chvíľou som vykonala platbu kupila som Bebetto Luca tmavo-modry a platila som za dovoz 34 libier takže slovaci odrbavaju predavaju tie iste kočíky ale pýtajú za dovoz oveľa viac to som písala viacerým slovenskym strankam a teda už len čakať dva tri týždne dufam nebudem sklamana na obrázku vyzerá krasne 🙂
@zana 124 prosím mohla by si mi poslat fotku kocika vsimla som si ze si si kupila Bebetto Luca mne sa velmi paci ta zelena farba ale neviem ako vyzera nazivo ci je svetla alebo ide trosku do tmavsia,ak budes taka zlata poslala by si mi foto,ďakujem
@dominikadominika11
@dominikadominika11 dobry den, mozem sa spytat ako ste spokojna s kocikom? Rozhodujem sa medzi Rikom a Bebettom titom. U Rika sa mi viac paci vystuzenie vajicka a sportovej casti, len ma odradza polohovanie chrbatika v sportovej casti, ze to tam treba odzipsovat az potom sa da polohovat. U Bebetta sa mi zas velmi paci predlzena strieska na vanicke aj sportovej verzii...dakujem 🙂
@mimkamo dobry den na riku sa d alahko polohovat sportova cast je tam taky vyrez netreba nic rozzipsovavat
@dominikadominika11 nie??? Lebo vo videu mi to tak pride 🙃. Najlepsie bude asi vidiet nazivo. Inak dakujem za expresnu odpoved 🙂
@mimkamo odfotila by som vam to ale mam to v pivnici odlozene este ale je tam vykroj taky obluk a pekne sa cez to da nastavit
@dominikadominika11 v pohode, dakujem za ochotu 🙂. Len neviem preco to v tom videu teda najprv odzipsuje az potom to sklapa dole 🤔
@mimkamo pretoze ked to odzipsuje tym zvetci ten priestor aby sa dalo polohovat aby sa zvetcila strecha to ma kazdy kocik len niektore sa nezipsuje a je to tam nakrcene
Ahoj, chtěla jsem se optat těch z Vás co mají doma kočárek Bebetto Luca, jste s ním spokojené? Chystám se ho pořídit a nikde nemůžu najít pořádné hodnocení. Děkuji 🙂
@maris57 ahoj ja som dnes bola v Polsku na tu olivovozelenu a kupila som ho. Som velmi spokojna. 😇
@zlatobanska kolko vysiel v Polsku?
@mimkamo Ahoj, kupovala som ho z obchodu. Vyšiel ma v prepočte cca 418 €. Mala som si možnosť vybrať aj farbu vajíčka. Ku kočíku ponukajú čisto čierne - a nechcela som takú farbu. Preto mi ponúkli aj tú svetlošedú - čiže mam svetlo-šedé vajíčko (strieška a vo vnútri popruhy a prikrývka sú svetlo-šedé) zvyšok čierny. Videla som na internete, že kočík ponúkajú aj so striebornym rámom. My máme s čiernym. Kočík neobsahuje zimné rukavníky. Inak asi všetko. Farba krásna.
@zlatobanska ahoj nema tvoj obchod nahodou eshop?
@demonka5 Ahoj posielam link - nastavila som ti univerzalny link na bebetto. V tej predajni kúpiš všetko, čo potrebuješ. 🙂 Aj také veci ako zavinovačky s kokosovou výplňou cca za 8,- € a menej (dávajú zľavy), plienky-látkové bambusové, bavlnené, umelé, osušky, prestieradlá do postieľky s mantinelmi, značku avent fľašky, cumlíky. Ja som si tam veľmi veľa vecí pokúpila - priamo na mieste. Vycestuj ak môžeš 🙂
@zlatobanska dakujeemmm velmi pekne

@pepusa1 oyster je anglicky, keď sa nemýlim. 😊 Skús si popozerat veľkosti zloženej, rozloženej konštrukcie, vane a hmotnosť. A porovnaj si. Za mna má oyster malú vaničku, keď máš zimné babo tak je to Ok, lebo má ešte veľa miesta, ale neviem ako by to bolo, keby má maly pol roka a ja mám do kočiara napchať aj fusak aj jeho v 4 vrstvách oblečenia. Na to aj upozorňujú viaceré mamicky čo majú viac skusenosti. (Ja som poctivo citala o kociaroch všetko, predsa len je dobre keď poradia tie, čo už deti majú.) Ale reálne neviem posudit, keďže ho nemám odskúšaný a ani mat nebudem, keď už mám doma bebetto. Ako som už spominala, bebetto som vybrala kvôli funkciám, oyster neviem aké má, ani ma to nezaujímalo, lebo u nás je na tie kociare vysokohorská prirážka a malemu bábätku je jedno v čom sa vozí. Je to skôr o mamičkách, že je značkový, tak ho chcú. Aj keď väčšina bežných ľudí nepozerá na kočiar ale do kočiara. 😃 A ešte jedna vec - ja som vyššia a pre mna bolo neprípustné kúpiť kočiar s vaničkou nízko od zeme. Keď som si predstavila x-krát denne sa zohýbať k bábätku s mojou chrbticou... Tak som chcela taký, ku ktorému keď sa postavím, vaňa bude aspoň po zadok. 😄