icon

Kočík Bebetto Luca 2018

dominikadominika11
20. apr 2018
adkaik
Autor odpoveď zmazal
smajlik9
20. sep 2018

@adkaik aj ja chcem presne tento. Ale uz ma to teda nebavi cakat. Kazdy tyzden volam raz vzdy v pondelok a vzdy povedia, ze tento stvrtok uz bud e a stale nic, hrozne

smajlik9
21. sep 2018

@adkaik ja len ze ci ste tam dnes volali? A ako ste pochodili?

adkaik
Autor odpoveď zmazal
smajlik9
22. sep 2018

@adkaik haha to su zas len ich keci, no som teda zvedava, ze ci budu aj mne volat 🙂 dame si vediet

888mama888
23. sep 2018

Ahojte, tie ktoré už máte bebetto luca doma dlhšie, je možné zložiť športovú časť spolu s podvozkom?

smajlik9
24. sep 2018

@adkaik volali Vam teda dnes? Mne veru nke..

krlucia
24. sep 2018

Ahojte, my sme objednavali kocik bebetto luca farba 04 (zelena) so striebornou konstrukciou 10. augusta zo stranky 4mama, kde bola dodacia lehota 3-4 tyzdne. Dnes som tam volala lebo ma to uz nebavi absolutne neodpovedaju na emaily. Rano ked som volala povedali ze im dnes ma prist tovar ze poobede mi budu volat. Doteraz nic. Tak som im tam znova volala a bohuzial kociky neprisli. Ze mozno do konca tyzdna. Uz som z nich hotova. Komunikacia 0 bodov. Ani vediet nedaju, ze sa to tak predlzi.

smajlik9
24. sep 2018

@krlucia ja 13.8. Som objednala od nich. Ja len dufam, ze sa nestane to, ze mi za dva tyzdne zavolaju, ze z toho nic nebude, asi ma porazii :/. Som zvedava potom odkial mi stihne prist.
Ja tam volam kazdy tyzden a len vyhovorky, aj dovolat sa tam je umenie. Hroza

krlucia
24. sep 2018

@smajlik9 no to teda dufam aj ja, ze kocik pride. Este stastie, ze sme ho objednali tak skoro. Termin mam az v polke novembra tak dufam, ze dovtedy pride.

smajlik9
24. sep 2018

@krlucia ja nakonci novembra. Ale uz sa aj zacinam bat, nechcem potom kupovat kocik na predajni, ktory budu mat skladom a nebjde sa mi pacit :(

krlucia
24. sep 2018

@smajlik9 no presne tak. Dufajme, ze do konca tyzdna budu volat. A vy ste aku farbu objednali?

smajlik9
24. sep 2018

@krlucia hnedu a ciernu konstrukciu

krlucia
24. sep 2018

@smajlik9 tak nech ich uz mame doma 😊

adkaik
Autor odpoveď zmazal
bublinka7891
25. sep 2018

Mne napísali že prepáčte ale vás email sme mali v spame..a že v pondelok im mali prist...ale ako tu citam tak neprišli...našťastie mam ešte jeden kocik doma od švagrinej tak keby náhodou tak budem mat..ale normálne rozmýšľam zrušiť objednávku...ale páči sa mi ten kocik a chcem mat novy tak neviem....😂🤔

xavina
25. sep 2018

Ahojte. Chystam sa objednat kocik Luca... len sa chcem opýtať, či vajíčko sa dodáva len v čiernej farbe.. Chcem objednať ten zelený a vôbec bynmi nevadilo ak by vajíčko bolo čiernej farby. Ďakujem za info 🤗

ikina30
25. sep 2018

Stalo sa to aj vám? Po viac ako 2 mesiacoch, čo som čakala na kočík mi bola športová časť doručená poškodená. Hneď som to reklamovala a opäť mi prišla poškodená športová časť no ešte v horšom stave, takže som ju zas musela reklamovať... Dúfam, že sa konštrukcia nebude kaziť....

krlucia
25. sep 2018

@xavina vajicko sa da v ciernej, svetlo a tmavo sivej 😉

xavina
25. sep 2018

@krlucia ďakujem krásne 🤗

krlucia
25. sep 2018

@smajlik9 volaliii. Pride zajtra. Som zvedava nan 😊

bublinka7891
25. sep 2018

@krlucia zajtra im príde alebo už tebe príde zajtra...?😂🤪😘

krlucia
25. sep 2018

@bublinka7891 zajtra ho uz mam mat doma. 😉

bublinka7891
25. sep 2018

@krlucia no tak paráda...aj ti prišiel nejaký email alebo len ti volali?

smajlik9
25. sep 2018

@krlucia super mne nic :(

smajlik9
25. sep 2018

Tak som tam teraz volala a dalsi tovar im pride az 10 dni tak parada, to uz budem cakat 9 tyzdnov.

krlucia
25. sep 2018

@bublinka7891 prisiel aj email ze poslali zasielku. Aj volali.

krlucia
25. sep 2018

@smajlik9 hroza nechapem co to neobjednavaju vo vacsich mnozstvach, ked je taky dopyt.

bublinka7891
25. sep 2018

@krlucia tiež nechápem..takze čakáme dalších 10 dni ak vôbec príde...

smajlik9
26. sep 2018

@adkaik vam tiez pride?