Kočík Bebetto Luca 2018
Ahojte, tie ktoré už máte bebetto luca doma dlhšie, je možné zložiť športovú časť spolu s podvozkom?
Ahojte, my sme objednavali kocik bebetto luca farba 04 (zelena) so striebornou konstrukciou 10. augusta zo stranky 4mama, kde bola dodacia lehota 3-4 tyzdne. Dnes som tam volala lebo ma to uz nebavi absolutne neodpovedaju na emaily. Rano ked som volala povedali ze im dnes ma prist tovar ze poobede mi budu volat. Doteraz nic. Tak som im tam znova volala a bohuzial kociky neprisli. Ze mozno do konca tyzdna. Uz som z nich hotova. Komunikacia 0 bodov. Ani vediet nedaju, ze sa to tak predlzi.
Mne napísali že prepáčte ale vás email sme mali v spame..a že v pondelok im mali prist...ale ako tu citam tak neprišli...našťastie mam ešte jeden kocik doma od švagrinej tak keby náhodou tak budem mat..ale normálne rozmýšľam zrušiť objednávku...ale páči sa mi ten kocik a chcem mat novy tak neviem....😂🤔
Ahojte. Chystam sa objednat kocik Luca... len sa chcem opýtať, či vajíčko sa dodáva len v čiernej farbe.. Chcem objednať ten zelený a vôbec bynmi nevadilo ak by vajíčko bolo čiernej farby. Ďakujem za info 🤗
Stalo sa to aj vám? Po viac ako 2 mesiacoch, čo som čakala na kočík mi bola športová časť doručená poškodená. Hneď som to reklamovala a opäť mi prišla poškodená športová časť no ešte v horšom stave, takže som ju zas musela reklamovať... Dúfam, že sa konštrukcia nebude kaziť....
@krlucia zajtra im príde alebo už tebe príde zajtra...?😂🤪😘
@bublinka7891 zajtra ho uz mam mat doma. 😉
@krlucia no tak paráda...aj ti prišiel nejaký email alebo len ti volali?
Tak som tam teraz volala a dalsi tovar im pride az 10 dni tak parada, to uz budem cakat 9 tyzdnov.
@bublinka7891 prisiel aj email ze poslali zasielku. Aj volali.
@krlucia tiež nechápem..takze čakáme dalších 10 dni ak vôbec príde...