icon

Kočík Bebetto Luca 2018

dominikadominika11
20. apr 2018
sasenka522
4. okt 2018

@smajlik9 ja som im práve pisala ohladom zrušenia objednávky, tak som zvedava či ju zrušia alebo nie ..

misulikes
4. okt 2018

@smajlik9 akú farebnú kombináciu si objednávala?
Ja zelený s čiernou konštrukciou, 16.9. no som zvedavá teda..

smajlik9
4. okt 2018

@misulikes ja hnedy s ciernou konstrukciou 13.8.

xavina
4. okt 2018

Nam akurat dosiel... v priebehu 2 tyzdnov sme ho mali doma 🔝je parádny ❣

misulikes
4. okt 2018

@smajlik9 OMG coooooooo???? To toľko čakáš? Picne má, ja nám termín 4.11 stihne dovtedy prísť?
Aj si volala?

misulikes
4. okt 2018

@xavina presne tento mám objednaný, za dva týždne od objednania si ho mala doma?
Kedy si objednavsla?
Ja 16.9, tsk budem čakať

smajlik9
4. okt 2018

@xavina odkial ste ho objednali prosim?

smajlik9
4. okt 2018

@misulikes ano tolko. Volam tam kazdy tyzden, uz mam z nich koprivku, stale ze uz tento tyzden pride a pride ale stale nic :(

luba_buba
4. okt 2018

@zlatobanska ahoj, prosím oplatí sa kupovať kočík v pl? Je tam zaujímavý cenový rozdiel? Ďakujem

xavina
4. okt 2018

@misulikes
@smajlik9 objedbavala som ho 25.9. A mali ho na predajni v KE ale cakala som aj tak par dni lebo aai mali iba jeden. Maju stránku vasekociky.sk

zlatobanska
Autor odpoveď zmazal
ikina30
Autor odpoveď zmazal
ikina30
5. okt 2018

@smajlik9 objednávali ste cez 4mama? Na objednávku som čakala 2 mesiace a od vtedy som už 3 x reklamovala športovú čast. Túto predajňu vôbec neodporúčam.

smajlik9
5. okt 2018

@ikina30 ano a cakam nan uz 9 tyzden. Fuha tak to ste m nepotesili. Asi to zrusim a objednam z pre-deticky.sk tento eshop vyzera serioznejsie a ma aj dobre recenzie

sofiii123
5. okt 2018

Baby možem sa opýtať lebo mne sa hrozne páči ten khaki/ zelený ale na fotkách čo posielate neviem či len také svetlé sú farby na fotke alebo aj v skutočnosti je to taká svetlučká farba? Mne sa hrozne páči taká tmavá ako ich majú nafotené a nejako začínam pochybovať či by sa mi páčil aj naživo. :/

misulikes
5. okt 2018

@smajlik9 z tej stránky koľko asi trvá doprava? 😀

smajlik9
5. okt 2018

@misulikes 2-4 tyzdne. Rano som tam pisala co sa mi stalo na predch.eshope a, ze teda ci mozem s touto ich dodacou dobou ratat a hned mi odpisal nejaky pan, zr to preveri u distributora a da mi vediet. Takze hned od zaciatku seriozne jednanie a hlavne komunikacia.

xavina
5. okt 2018

@sofiii123 to je len fotkou.. farba je taka aku chceš.. aj ja som sa toho bala ale keď som ho uvidela v obchode tak som hned sa rozhodla

ikina30
5. okt 2018

@smajlik9 byť vami a mám tu možnosť, urobila by som to. Ak mi aj po tretej reklamacii pošlú chybnú časť, budem trvať na vrátení peňazí za tovar. Problem však je, že za mesiac mám termín a obávam sa, že budem bez kočíka.... Vôbec neviem, čo mám robiť

paladia
5. okt 2018

@xavina ahoj, prosim vajicko mas original co bolo ku kociku? Potrebovala by som.detailne fotky vajicka. Mohla by som ta poprosit,aby si mi to vyfotila a poslala? Budes taka dobra,prosim?

smajlik9
5. okt 2018

@ikina30 pane boze no asi mate pravdu. Hrozny eshop aj jednanie

smajlik9
6. okt 2018

Je tu niekto kto objednal farbu 11? A stale caka?

misulikes
6. okt 2018

@ikina30 ja mám tiež za mesiac termín a čakám tri týždne, tak sa obávam že mi nestihne prísť , neviem teda čo robiť
@smajlik9 prosím ta keď ti ten pán odpíše, čo zistil u distribútora daj prosím vedieť, no tiež neviem vo robiť 😭😭😭😭😭

smajlik9
6. okt 2018

@misulikes ja som sa pytala na konkretnu farbu 11 hnedu, a vraj tato farba je momentalne nedostupna a bude az za dva tyzdne :-O hlavneze 4mama by tvrdili, ze buduci tyzden uz pride. Oni snimi vobec ale ze vobec nekomunikuju. Ja objednavku este dnes alebo pondelok rusim a idem objednat z toho pre-deticky.sk nakoniec 12tku

adkaik
Autor odpoveď zmazal
misulikes
6. okt 2018

@smajlik9 a za koľko myslíš že ti príde?

smajlik9
6. okt 2018

@misulikes no pan mi napisal, ze v pondelok budu mat 12tky na sklade, tak som mu napisala ze si ju objednam, tak neviem ci uz hned. ?

smajlik9
6. okt 2018

@adkaik ta 11tka je teda nedostupna a bude az tak za 2 az 3 tyzdne, takze 4mama pekne zavadzaju ludi, ja to rusim

adkaik
Autor odpoveď zmazal
smajlik9
6. okt 2018

@adkaik nie inde ved 4mama nekomunikuje..