icon

Kočík Bebidoo Alu Volan by Knorr

katkamiki
7. jan 2012

Ahojte baby, nepoznate niektora tento kocik? Velmi sa mi paci, len na Slovensku ho vobec v obchodoch nemaju a ja neviem aky je, aj cena je super, tak rada by som zistila nieco o nom blizsie.
Pripajam aj link: http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/B...

Dakujem za kazdy nazor.

katkamiki
autor
8. jan 2012

NIkto nic??? ☹

alusica
9. jan 2012

nepoznám, ale je krásny !

alusica
9. jan 2012

ale zistila som, že je to nemecký výrobca..takže kvalita by snaď mala byť o.k. 🙂

katkamiki
autor
1. feb 2012

@alusica dakujem pekne, to som aj ja zistila.. 🙂 Ale recenzie nikto nic.. :( skoda... bojim sa ist do toho, ked neviem z praxe aky je .

adrianna312
3. feb 2012

máme ho doma ... je celkom fajn... konštrukcia je pevná,športová časť je celkom priestranná, vanička trochu menšia... vadia mi akurát zadné kolesá,pretože sú nafukovacie... ale som s ním spokojná... môžem Vám ho zabezpečiť za nižšiu cenu ako v malvíku ak by ste mali záujem.

alusica
7. feb 2012

@adrianna312 Aha, konečne niekto, kto ho má 🙂 Prosím ťa, zaujímalo by ma, či sa športová časť kočíka dá dať do roviny-jednoducho či bábo leží rovno, alebo nožičky má zvesené - ako pri sede? Vychádza mi, že moje bábo bude mať po roka v zime, tak neviem, či by sa stalo do vaničky, ale kedže asi nie je polohovacia, tak asi tam aj tak velmi nenaleží..

matya.b
4. mar 2012

Ja mam alu fly s klick off v ciernej farbe a bola som s nim maximalne spokojna ale teraz ho predavam, pozrite moj bazarik. 🙂