icon

Kočík Bexa Fashion Paris

ladylilhomeboyy
19. jan 2012

awojte 🙂 Chcela by som sa spýtať či náhodou jedna z Vás má nejakú skúsenosť s kočíkom Bexa Fashion Paris.... Ďakujem

Strana
z2
jankastubka
19. máj 2013

@kladina a nemas nahodou fotku, ako ten drot vyzeral po poskladani? Pripadne mozem dat ja nasu, ze ci to mame rovnako.

kladina
19. máj 2013

@jankastubka Skús poslať vašu, náš kočík už je rozložený niekde v pivnici. 🙂

jankastubka
21. máj 2013

@kladina No v predu pri nozickach to vyzera asi takto a podobne je to aj v zadu pri hlavicke. Co myslis?

kladina
21. máj 2013

@jankastubka ee, ten drôt sa musí dostať až za tie kovové vlnky. Už neviem z ktorej strany, ale musí sa ten drôt oprieť o tú vlnku, aby sa neposúval. Vtedy to bude pevné. Skúste tak.

jankastubka
22. máj 2013

@kladina Ved my ho mame za, ale zase az velmi. Lebo neslo mi to spravit, tak som ho z jednej strany vytiahla, dala som ho za a potom som znova zastrcila do diery na boku, ale potom zostal za tou vlnkou az velmi. Tak neviem.... lebo za tou vlnkou ho nema co drzat aby nesiahal dalej... ☹
Skusim to este raz dat prerobit manzelovi, uvidime co sa mu podari...

kladina
22. máj 2013

@jankastubka no, je to až veľmi za. treba to dať k tej vlnke a malo by to držať. 😒

jankastubka
23. máj 2013

@kladina no tak manzelovi sa to nastastie vcera podarilo, uz som sa bala, ze pri tom aj kocik zlomi. Ale uz by to malo byt dobre, aj kocik teraz z vonku lepsie vyzera. Dakujem.

georgia333
23. máj 2013

@jankastubka iba prvýkrát to ide ťažko

kladina
24. máj 2013

@jankastubka vôbec nie je za čo 🙂

miladaenjoy
13. jan 2014

@kladina dobrý deň, mala by som na Vás otázku ohľadne kočíka Bexa. Písali ste vo fóre, že popruhy na športovej časti sú veľmi krátke. Ako ste to riešili? Dalo sa s tým niečo spraviť. Zvažujeme kúpu tohto kočíka. Odporučili by ste ho, po dlhšom používaní? Má nejaké nedostatky? Ďakujem za odpoveď.

kladina
13. jan 2014

@miladaenjoy Dobrý deň, Tie popruhy nám stačili len tak tak. Dcéra bola drobec. A či som na ňom zaznamenala nedostatky? ešte je odložený v pivnici ak by sme mali niekedy druhe dieťa. Na leto sme si kúpili golfač, lebo je praktickejší. Myslím, že každý kočík ma výhody aj nevýhody. Mne osobne sa športová časť u Bexy nepáčila.

miladaenjoy
13. jan 2014

Ďakujem Vám za odpoveď.

Strana
z2