icon

Kočík Bexa Line

xaja84
1. aug 2014

Ahojte, mate prosim niekto kocik Bexa Line. Nikde som nenasla ziadne recenzie, na tento konkretny rad od Bexy. Zaujimaju ma pozitiva a negativa tohto kocika. Dakujem za akukolvek info 🙂

Kočík Bexa Line
gabrielaslivkova
9. nov 2015

@maminka1986 ahoj. svadbu sme mali, aj v máji, ale o rok bez týždňa dopredu - 10.5.2014. a ku kolesám, mne sa zdali byť ok, aj som si to hojdanie vyskúšala, ale tuším tam aj boli nafukovacie kolesá (tuším nám to aj povedala), tak možno dobrý typ, na čo sa treba pýtať. 😉

maminka1986
9. nov 2015

@gabrielaslivkova jaaj tak si mala po nas hej 🙂 ja som skušala tieto kolesá tvrdé no to je des moj aznama ho mala a to halvičkumu len tak báuchalo ked išla po dákyhc kamienkoch...predsa len tie nafukovacie su lepšie i ked saneotčia ale mne to nevadí 🙂 mne sa aj viac páčia dizajnovo toma potom bexa line classic .)

gabrielaslivkova
10. nov 2015

@maminka1986 inak, som to teraz pozerala a oni automaticky k tomu ponúkajú veľké nafukovacie kolesá... Aspoň v tých dvoch obchodoch, v ktorých zvažujem kúpu. Aj keď pôvodne sme chceli Bexi Line, my pozeráme Bexu Ideál kvôli tomu, že je to kombinácia látky a eco kože pre lepšie čistenie. A pozerali sme viac kočíkov, ale tento sa nám najviac páčil. 🙂 Oba sú rovnaké, akurát materiály sú iné.

maminka1986
10. nov 2015

@gabrielaslivkova ahaa a kde to prosim ťa pozeráš na akej stranke? no pozriem aj ja 🙂

gabrielaslivkova
10. nov 2015

@maminka1986 my budeme kupovať, reps. objednávať v Žiline, keďže odtiaľ pochádzame a rodičia nám to môžu kedykoľvek vyzdvihnúť. Sú to kamenné obchody, ale kvôli farbe kočík budeme objednávať. A je to Kindercentrum Žilina a Bambino Žilina. 😉

renatka80
2. dec 2015

Ahojte, ja som mala pri prvom dietati Camarelo malaga ale bohuzial som ho predala, ked maly vyrastol. Teraz cakame druhe babo a tiez ma zaujala Bexa. Kamaratka si kupila Bexu ideal.. Najprv ma hned zarazilo, ze ked ho kupila, tak ho musela dat aj reklamovat. Jedno koleso brzdilo a druhe nie. Takze na nejaky ten cas ostala bez kocika, ked ho potrebovala. Zajtra to idem omrknut, tak Vam dam vediet 🙂 .

lenikub
2. dec 2015

dailla107 kolesa su v pohode...nefucia...len ventil na nich je velmi nestastne umiestneny a preto sa zle fukaju... inak uz polroka mame kocik a som spokojna...priestranna, velka vanicka...super na zimu,mala sa mi tam zmesti aj naobliekana...

lenikub
2. dec 2015

@dailla107 kolesa su v pohode...nefucia...len ventil na nich je velmi nestastne umiestneny a preto sa zle fukaju... inak uz polroka mame kocik a som spokojna...priestranna, velka vanicka...super na zimu,mala sa mi tam zmesti aj naobliekana...

adriana155
20. dec 2015

Ahojte baby, chcem sa vás opýtať, či máte niektorá ku kočíku BEXA vajíčko? Potrebovala by som poradiť s novorodeneckou vložkou. Ďakujem

gabrielaslivkova
20. dec 2015

@adriana155 my budeme mať - už e objednaná, len asi príde až po sviatkoch.

adriana155
20. dec 2015

Ja ju mám doma už dlho, len neviem vybrať tú vložku z vajíčka ☹

gabrielita3
20. dec 2015

@adriana155 musis rozstrihnut ten spdok kde je na zapinanie iba trosku po bokoch potom sa to da vybrat

kacenka396
22. dec 2015

@adriana155 Vlozku z vajicka vyberiete ked ked rozmontujete bezpecnostny pas. Resp. ten co je medzi nozkami...ide to jednoducho odspudu autosedacky je taky zelezny klip...vytlacit ho von..dat z neho dole pas a a vyberiete zo sedacky ten spoj medzi nozkami

lilinka1109
28. dec 2015

Prosim Vas neviete kde a ake treba kupit adaptery na tento kocik ku vajicku? Dakujem

kacenka396
28. dec 2015

@lilinka1109 adaptery sme mali ku vajicku...

gabrielita3
22. jan 2016

Baby tie co mate tento kocik ako su na tom vase kolesa ked idete po snehu? Lebo ako zacalo mrznut a ideme niekam tak mi kolesa normalne sfukuju a strasne skripu robi to aj vam? Ci to len u nas je chyba ...

lucinkax20
22. jan 2016

@gabrielita3 my s tym problem vobec nemame a tiez chodime na prechadzky po snehu...

gabrielita3
22. jan 2016

@lucinkax20 dakujem ... Budem musiet asi kupit nove koleso

mimisk
22. jan 2016

@gabrielita3 pravdepodobne mate defekt staci kupit len duše

gabrielita3
22. jan 2016

@mimisk ale ked nemrzlo to nerobilo ... Dakujem

mimisk
22. jan 2016

@gabrielita3 mohlo sa stat ze mraz to poskodil ,alebo mate poskodeny ventil

gabrielita3
22. jan 2016

@mimisk dakujem skusime to pozriet ...

liv88
25. jan 2016

Furt problem s tymi kolesami....Kocik je fakt perfektny co sa tyka vsetkeho aj vanica je dost velka na fusak a naobliekane dieta .....len tie kolesa....stale nam sfukovali ,tazko sa nafukuju...ale moj manzel to vyriesil:Dajte si raz namahu dajte kolesa dole odmontujte to vnutro z ventilu ,natlacte alebo striekackou napustite dnu cez ventili smotanu 33%,koleso nafuknite a nebudu vam sfukovat!Ja som sa tiez cudovala ale funguje to.Spytajte sa svojich poloviciek mozno s tym maju skusenosti.Pory sa zanesu a vzduch tak skoro neunika 🙂 🙂 🙂 A mame po probleme 😵

gabrielita3
25. jan 2016

@liv88 tak to by ma nenapadlo ... 🙂

liv88
26. jan 2016

No ved ani mna ale fakt to fungujeUz som nefukala kolesa asi 3tyzdne a to som predtym musela kazdy tyzden 😝

depi
6. feb 2016

Daju sa tie skarede kryty ma kolesach dat dolu? 🙂

gabrielita3
6. feb 2016

@depi ano daju 🙂

mirkamalova
8. feb 2016

Priatel urobil video o nasom mame Bexa Line vo farbe L1 taka seda, 3 kombinacia do 400eur

https://www.youtube.com/watch?v=OsXI9H33Sz0
depi
8. feb 2016

@mirkamalova dik za video 🙂 moc pomohlo

mirkamalova
9. feb 2016

rado sa stalo 🙂