chcem len trošku prispieť do diskusie - polohovanie v hlbokej vaničke momentálne používame, mám to drží,nemali sme zatiaľ problém a to má malý vyše 10kg.
@salome51 je to daleko ale malej sa sedelo pohodlne
My mame konstrukciu bielu a kocik je kremovej farby je krasny nelutujem typ kocika ani farebnu kombinaciu.
Ja moj predavam akurat normalne mi bude smutno za nim
@kacenka396 ja okienko v sportovej casti mam
Baby chcem sa opytat akej farby mate bexu a ci ste s nou spokojne? Dik.....
@jeinabe farba L2 tmavoseda ... Perfektna hodi sa aj dievcatku aj chlapcovi
@jeinabe ja mam ruzovy 😉 taky nema nikto :-P
@lucinkax20 ruzovy je nadhernyyyy, paci sa mi velmi, ale ja radsej neutralnejsie farby.....
Rozmyslam nad sedou, hnedou a tmavosedou.....nazivo som videla hnedy lanovy a bol krasny, ale slor sa priklanam k sedym....len keby som videla ten svetlejsi....
@jeinabe ja som chcela hlavne bielu vanicku lebo sa minepacili cierne a kedze sa po 6 tich rokoch podarilo dievcatko tak ten ruzovy musel byt 😉 mne sa pacil aj kremovy ale s bielou vanickou,no ruzovy ked som zbadala v obchode tak som neodolala 😉
@jeinabe tento s bielou vanickou 😉
@lucinkax20 aj tento je pekny, ked ja sa bojim bielej, ci sa raz dva nezaspini.....ja som najprv ani nechcela take ovalne vanicky, ale ta bexa mi padla do oka 😉....a tiez cakame dievcatko.....no dufam, ze ta bexa bude spravna volba....
@jeinabe ja mam bielu vanicku,od maja kocikujeme a este ani raz som ju necistila...vobec sa nespini a bexu urcite neolutujete...ja som maximalne spokojna a furt doma hovorim ze keby som teraz mala kupovat tak opät bexu line a ruzovu 😉
@jeinabe este ked som sa rozhodovala nad kocikom tak som mala zalusk na Riko brano ecco...krasne kociky len ich vtedy este len zacali vyrabat a ja uz mala termin tak by som musela na kocik cakat...pridam fotky ktory myslim
@jeinabe ja som ho chcela v ruzovej ale tie neutralne su krasne
@lucinkax20 ten rico som videla aj nazivo a na mna pride velmi velky a mohutny...pritom som vyssia.......bexa je krajsia.....
@depi najprv som tiez obzerala kociky, na nete sa mi pacilo tako, ale nikde ho nemali...potom som zrazu zbadala bexu ale vo farbe modra-biela-cervena....ta ma velmi nezaujala, ale styl sa mi pacil na to, ze je to ta obla vanicka....neskor sme boli v dalsom obchode v inom meste a tam som zbadala ciernobielu kombinaciu, zase ma zaujal kocik a pozeram,ze to je bexa 😉.....a v dalsom mali tu lanovu hnedu a ten bol nadherny....a paci sa aj mm.....ale tiez sa mi najviac paci seda, mam rada sivu farbu a ako vravis, idu k nej vselijake kombinacie.....len skoda, ze som ho nikde nevidela nazivo.....
@lucinkax20 a dik za odporucania.....😉...hoci este mame cas, ale zatial je u mna vitaz.....
@lucinkax20 nie je moc mohutná táto verzia? Ja uvažujem nad touto alebo tou bexa roxy asi model 2014 zdá sa mi menší trošku len v športovej časti a v strieške je trošku rozdiel fakt sa neviem rozhodnúť
@lucinkax20 mne sa presne páči táto ružová bexa. Dúfam, že čakáme dievčatko, ale páči sa mi aj modro-zelené prevedenie pre chlapčeka. Bola som rozhodnutá pre bexu, ale potom som čítala pár starších diskusií a tam dosť mamičiek písalo o mnohých nedostatkoch. Napr. že kolieská sa stále kazia a treba ich často dofukovať pričom je k ventilu veľmi zlý prístup, ďalej že strieška na hlbokej vaničke nedrží pevne a že stále bolo treba doťahovať nejaké skrutky a hlavne čo ma dosť zaskočilo, že každý jeden obrubník bol problém a boj prejsť cez neho s kočíkom a že dieťatko skoro vypadlo s kočíka. Tak som sa chcela spýtať či ste niečo z tohto aj Vy postrehla. To s obrubníkmi sa mi nezdá. Podľa mňa ich zdolá bez problémov každý kočík ktorý má nafukovacie kolesá a tak pre istotu sa pýtam.
Ja este raz dodavam ze by som iný nebrala mame ho v preadzke 4 mesiace a je perfektný.strieska je super ,stabilita je super nema problem zo ziadnym terenom ano obrubnikom.....kolieska sme museli dofukovat ale to sme vyriesili tou smotanou ktoru som tu uz predtym spominal vid.prispevok vissie.Mam chlapca a kocik bielo bezovy je nahery.
@jeinabe sivy mali v aladdin predajni neviem ci este maju alebo medvedik sered.... Mne sa siva tiez paci ale nepacilo sa mi taka kombincia svetlosiva a cierna neviem tak zvlastne to vyzeralo preto som si vybrala tmavosivu a je ovela krajsi a nazivo je krasny taka ina farba ako maju vsetci
@salome51 vypadlo z kocika? Hahq to ma pobavilo co mali b tej vanicke pod babom ? ... Blbost vanicka je hlboka a sportova cast ma popruhy na zapnutie obrubnik prejde bez problemov a aj hrbolaty teren prejde osobna skusenost . Kolesa je pravda ze treba sem tam dofukat a je to komplikovanejsie ale nenudes povolovat ventil kazdy den ...
@gabrielita3 to som rada, že to nie je pravda. U nás je to zatiaľ jeden z naj. Ešte premýšľame nad Tako Extreme. Uvidíme. Ale Bexa ma veľmi zaujala. 😉

Ako majitelka becy mam par vyhrad ku kociku...napr. v hlbokej vanicke polohovanie chrbatika sa prakticky pouzit neda...kedze je z makkeho plastu ( drziak aj operadielko)...dcerka je utla ale ked som to co len trosku pozdvihla takmer to prasklo...cize operadlo som podopierala dekou alebo cimkolvek co som zrivna po ruke...
Odvetravacie okienka tiez mohli byt trosku vacsie v lete je vetranie dolezite...a ci vi vanicke alebo v hlbokej casti su okienka naozaj male...
V sportovej casti mi chyba okienko v strieske pre sledovanie dietatka...