icon

Kočík Bexa Line

xaja84
1. aug 2014

Ahojte, mate prosim niekto kocik Bexa Line. Nikde som nenasla ziadne recenzie, na tento konkretny rad od Bexy. Zaujimaju ma pozitiva a negativa tohto kocika. Dakujem za akukolvek info 🙂

Kočík Bexa Line
jeinabe
21. feb 2016

@depi teraz pozeram, ze mame aj nejaky kamenny obchod Bambini nablizku v PP.....tak pojdem sa tam niekedy pozriet.....dik.....

gabrielita3
21. feb 2016

@jeinabe pozri este e-kociky.sk tam bol za 299 ale neviem ci trojkombinacia

natalia122
23. feb 2016

Aj my mame Bexu Line tu svetlo sedu s bielou konštrukciou, kočík je fakt nádherný , vôbec som neoľutovala že sme ho kúpili, ale čo má teraz dosť štve je to,že nám začalo pískať prave zadné koliesko, skúsili sme to mazať ale aj tak to píska, chyba bude asi v ložisku ☹

gabrielita3
23. feb 2016

@natalia122 prave? Aj mne prave ale nepiska ono vrzga a normalne mi sfukne teraz mam nove koleso tak som zvedava ci to bude robit ak hej ide na reklamaciu

natalia122
23. feb 2016

A ktomu všetkému som ešte dnes zistila že v tom zhybe alebo ako by som to povedala no proste v tom mieste kde sa kočík skladá, tak tie plasty začali strašne vrzgat.mam taký pocit že nás kočík je prekliaty 😀

gabrielita3
23. feb 2016

@natalia122 to ze vraj treba naolejovat tie spoje ze to preto vrzga ja idem cez vikend cely na komplet premastit asi ho v oleji vykupem

natalia122
23. feb 2016

Áno ? Tak super, dúfam že to už potom nebude vrzgat 😉 a inak ak by ste mali niektorá skúsenosť s tým pískajúcim ložiskom dajte mi prosím vedieť, budem vdacna za kazdu radu 😉

gabrielita3
23. feb 2016

@natalia122 skus kupit nove koleso... Stoji 19 eur ...

natalia122
23. feb 2016

Ano aj nad tym som uvazovala,ale nikde som tom nevidela,odkial ste to vy objednavali?

gabrielita3
23. feb 2016

@natalia122 cez aladdin.sk napisala som im email ze ci by ho objednali a do 5 dni som ho mala doma

natalia122
23. feb 2016

Aha dobre dakujem

gabrielita3
23. feb 2016

@natalia122 nie je za co 🙂

depi
23. feb 2016

Kolesa nespadaju pod reklamaciu?

gabrielita3
23. feb 2016

@depi ano spadaju

depi
24. feb 2016

@gabrielita3 a,neisli ste reklamovat? Ked menite za nove....ci?

gabrielita3
24. feb 2016

@depi najskor chcem vyskusat koleso a ak to bude robit pojde cely kocik

depi
24. feb 2016

@gabrielita3 moze byt...no ja by som.sla hned reklamovat 🙂

gabrielita3
24. feb 2016

@depi ja som im pisala tak mi povedali ze mam vyskusat a ked nepomoze vyreklamuju mi ho

depi
24. feb 2016

@gabrielita3 to je mile od nich ze na vlastne naklady si mate objednat nove koleso a potom reklamovat...oni vam.ho mali menit...ty kokos niektory obchodnici to je sila

jeinabe
25. feb 2016

No s tou reklamaciou je to vzdy najhorsie....pri kupe su neskutocne milučkí a pri reklamacii katastrofa....

gabrielita3
26. feb 2016

@jeinabe to je pravda akoze kaslem na to hlavne aby to islo v pohode sice mam este sportovy kocik v tomto sa mi lepsie vozi mala

renatka80
4. mar 2016

Ahojte. Ja som sa tiez rozhodovala medzi Bexou a Camarelom. Camarelo som mala pri prvom dietati a bola som nadmieru spokojna. Bohuzial som ho predala. Teraz som porovnavala Bexu line s Camarelom! Bexa line - konstrukcia a kolesa vahu 8,5kg, vanicka 3,5kg, sportova cast 4,5 kg. Vnutorny rozmer vanicky je 76x35 (takze je to mensia vanicka, lebo som merala rozmer, kde to dietatko lezi). Camarelo You - konstrukcia a kolesa 7,9kg, vanicka 4,1kg, sportova cast 4,3kg. Vnutorny rozmer vanicky 79x35 ( takze je to vacsia vanicka). Tiez ma zaujimalo to suchanie hlavicky v sportovej casti. Je to uplny nezmysel, lebo rozmery od sedacej casti po striesku je uplne rovnaky 51cm u oboch kocikov. Takze, ak tam dochadza k nejakemu suchaniu hlavicky o striesku , tak to musi robit ako u Camarela, tak i u Bexy ( kedze rozmery su rovnake). Dlzka sportovej verzii od sedacej casti po koniec noziciek u Bexi 46 cm a u Camarela 49cm. Takze sportova cast u Camarela je vacsia. Predavacka mi tiez povedala, ze Camarelo je od certifikovaneho Polskeho vyrobcu! Opat vyhrava Camarelo🙂.

natalia122
5. mar 2016

Opäť sa hlásim, konečne nám nič nevŕzga ani nepíska, stačilo to postriekať wd-ckom a je po probléme 😉 ja som s bexou nadmieru spokojná 🙂

petra92
21. apr 2016

@natalia122 Zdravím,čítam že máte bexu line,môžem vás poprosiť či by ste mi nezmerali výšku od zeme po zatiahnutú striešku na kočíku? Ja totiž nad ním rozmýšlam len neviem či neni príliš vysoký,mám 155cm a hladám kočík spoza ktorého ma bude aj vidno 😀 Dakujem 🙂

mimisk
21. apr 2016

@petra92 myslim ,ze bexa na Vašu vyšku bude v pohode, teraz sme predali bexe ,čo su niyiseho vzrastu
a v pohode

jeinabe
21. apr 2016

@petra92 ja nad nou rozmyslam, lebo je to vyssi kociar....ja mam 176cm....take riko mi uz pride aj pre mna obrovske....bexa je trosku utlejsia....treba ju vidiet nazivo a vyskusat si....

jeinabe
21. apr 2016

@petra92 mne sa strasne zapacilo bebetto niko, ale ked som si ho vyskusala nazivo, pride mi ku mne zase nizky 😒....bola som z toho smutnaaa....

petra92
21. apr 2016

@jeinabe fúha,no pre mňa 90% kočíkov je vysokých takže to je ťažko,bexu som videla naživo len royal ale či je rovnako vysoký ako line neviem preto chcem aspon približne vedieť výšku bo na nete píšu výšku konštrukcie 110,niekde 105cm ale to je asi bez vaničky či šporťáku nie? bo ked sa tam zatiahne strieška ešte tak to je +cm navyše,pri malej som mala maked lucky (vyberala som len podla netu,žiadne recenzie som nepozerala len podla toho čo sa mi páčilo,ved prvorodička 😀 ) a teda ledva som spoza neho videla na cestu tak teraz sa pokúšam vychytať "muchy" 😀

mimisk
21. apr 2016

@petra92 line je rovnaka vyska ako royal

petra92
21. apr 2016

@mimisk ďakujem,tak pôjdem ho popozerat 🙂