icon

Kočík Bexa Line

xaja84
1. aug 2014

Ahojte, mate prosim niekto kocik Bexa Line. Nikde som nenasla ziadne recenzie, na tento konkretny rad od Bexy. Zaujimaju ma pozitiva a negativa tohto kocika. Dakujem za akukolvek info 🙂

Kočík Bexa Line
Strana
z9
misiacik_
8. jan 2017

Ahojte,prosim,tie co mate kociar bexa line,ako ste s kocikom spokojne? Nemali ste na kociku nejake vady? Mne sa strasne paci a tu su nan celkom dobre recenzie,ale bola som v jednej predajni a tam ma predavacka od neho odhovarala,ze na tie kociare bolo vela reklamacii...tak teraz neviem 😟

spageta85
8. jan 2017

Ja som ho mala super kocik nemozem sa stazovat velky priestranny nefukalo my do neho kazdy ho obdivoval top za mna! Akurat 3x som dostala defekt...

misiacik_
9. jan 2017

@spageta85 a defekt ste potom opravovali,alebo ste menili aj cele koleso??? Dakujem

spageta85
9. jan 2017

@misiacik_ v byciklovom obchode my ho opravili

bubumichaela
19. mar 2017

Ahojte, viete mi pofotit popruhy na športovej časti ? Z každej strany ako sú poprevliekane,pospájané,pozapinane ? Ďakujem...Ja to mám celé povytahovane a som z toho jeleň. 😘

depi
27. mar 2017

@bubumichaela mozem ti pofotit poobede...ale to jeine ma asi na bexe nasralo a, to popruhy...ked som davala fudak som nadavala....je to len pretiahmute cez plastovu sponu ktora pod kocarom visí a ked chces navliect fusak cele to musis vitiahnut a pretahovat cez operadla ,tie popruhove vsnkusiky.....no des a nastavenie dlzky je tiez hrozne lebo ten popruh je akoby jedna cela snura ktoru si musid prisposobit v pase a cez pliecka potahovanim

chellina
27. mar 2017

Mne sa praveze tieto kociky vobec nepacia, presne tento typ ma kazdy a vsade kde pridem. Cele mesto. S priatelom uz sa na tom smejeme. Pride mi to ako pred sto rokmi ked vsetci mali rovnake kociky a pritom dnes je tak pestry vyber. Mozno maju ludia len rozne farby ale vsetky vyzeraju presne takto s malymi obmenami. Kamoska sa stazovala ked ho mala ze je fakt nemotorny, velky, neohrabany a ze uz by si ho nikdy nekupila. A sportak si kupila uplne iny ani ho nepouzila. Neviem ako sa sklada do auta a uz vobec by som k nemu nechcela to ich vajicko. Islo by mi v prvom rade o bezpecnost a kupila radsej nejake od cybex alebo maxi cosi . Nespoliehala by som sa na bezpecnost niecoho takehoto co neviem najst ani v crash testoch. Tot ale moj nazor a nechcem nikoho urazit.

bubumichaela
27. mar 2017

@depi ďakujem budem veľmi rada.. ja už spekulujem tie popruhy ako vytuningovat pre nepsiu manipuláciu a bezpečnosť 🙂 len na prvýkrát vôbec neviem ako majú ísť 🙂 🙂

depi
28. mar 2017

@bubumichaela jej sorry zabudla som 🙂 snad zajtra

laurinka_21
17. jún 2017

@bubumichaela prosim ta,mne sa stal podobny problem...vytahuje sa mi pracka,kde sa popruhy zapinaju...nemas foto ako to ma byt?

bubusa84
27. sep 2017

Babule viete mi poradit kde v Ba sa da kocik Bexa vidiet v kamennej predajni?,dakujem

Strana
z9