Kočík Brano Ecco

kulumulu123
14. jan 2017

Ahojte. Mate niekto kocik brano ecco? Ako ste spokojne? Dakujem moc

evat2315
15. jan 2017

ahoj. neviem čo konkrétne potrebuješ vedieť, ale moja sestra má a je veľmi spokojná. Používa ho zatiaľ 2 mesiace

daakotaa
15. jan 2017

@kulumulu123 My sme ho tiez pozerali....ale iba pozerali 🙂. co sa tyka hlbokej casti ma u mna 100 bodov ale sportova cast bola hrozná. Kupili sme ineho poliaka.

kulumulu123
autor
15. jan 2017

Ahoj preco myslis ze sportova cast me hrozna? Ja som ho bola pozriet V obchode ale predavacke sa nejak nedarilo rozbalit sportovu cast tak som jej asi po pol hodine povedala nech sa uz. Tolko netrapi nakolko som tam nechcela stravit cely den.... ale zaujimalo by ma to....

eliniatko
15. jan 2017

@kulumulu123 pozri do skupiny Kočíkovo, tam sa už dosť rozoberal, športiak naozaj otras, lebo je maličký, 6mesačná v zimnom už bola natesno. Takže ako hlboký ok, ale inak slabota. bezpečnosť vajíčka radšej ani neriešim. ak poliaka, tak by som určite vybrala iného.

daakotaa
15. jan 2017

@kulumulu123 Športova cast je uzka takze dieta s fusakom tam nevopchas a strieska je velmi vysoka, v zime tam bude prefukovat. Mne sa tiez pacil kym mi neukazali sportovu cast, ktora bola pre mna rozhodujuca nakolko rodim v aprili a do zimi pojdem uz sportiakom.

kulumulu123
autor
15. jan 2017

Mozem sa opytat co ste nakoniec kupili? Ja sportiak mam po prvom dietati takze to ma az tak netratak netrapitak netrapi Len ma blbu hlboku cast termin mam koncom sept tak hlavne any mi nefucalo na dieta V zime

jankap55
15. jan 2017

Ja ten kočík mám, malý má 8 mesiacov, ale keby som mala teraz kupovať tak ho nekúpim. Vanička má jedno plus, že je naozaj priestranná a veľká, ale čo mne osobne vadilo bolo, že tá časť kde má nohy bola akoby nižšie ako hlava a malý sa mi šmýkal dole, stále som ho musela posúvať, a športová časť je dosť krátka. A hlavne úzka. Už teraz je skoro taký dlhý ako je ta športová časť. Neskôr budem určite musieť kupovať nový sportak. Ale zase strieška sa dá sklopiť až tak, aby na dieťa vôbec nefukalo. Takže za mňa - uvažovala by som nad niečím iným.

daakotaa
15. jan 2017

Aj ja mam doma sportiak britax po malom..Tetaz som kupovala kocik len na kocikovanie cize ma skladanie do auta moc nezaujimalo.
Kupili sme Roan Bass soft, ale keby mam termin ako ty tak kupim asi Bexu ci nieco ine. Roan nema moc dobre rieseny nanoznik na hlbokej casti, Bexa to ma lepsie a dokonca aj ten Brano .
Ono velmi zalezi ci ides s bábom do zimy ci leta. Ja idem do leta tak mi je hlboky ukradnuty.