@pellullinka ja mam hnedu vanicku aj sportak a bielu konstrukciu 🙂 mne sa to paci 🙂
@lyfuska nemohla bys vložit fotku korby prosím? 🙂
@pellullinka rada by som ale mam notebook v oprave a tam mam vsetky foto...mam to ale na facebooku. alebo kukni v mojom albume tu na modromkonikovi ale to je foto od predajcu
A baby nepoznate niekoho kto sije potah na striesku? A ze by mi aj dala strih na striesku? Chcela by som si ju usit sama
nemate tu nikto na predaj doplnky na brio ? podložku aj s bočnicami , nanožník alebo striesku s madlom ? na žlte brio sportak ,
Prosím jak rozeznam korbu 2011 od korby 2012?
@pellullinka je malinko jiný materiál, dle mého nejde poznat ☹
AHOJ HOLKY!!! Planuju koupit brio go- idkyz se zdesenim zjsituju, ze nevim dza se mi to zda, ale je min a min k sehnani...? to ej diky doprodeji pred novou radou? myslite ze kolem Vanoc ho v pohode sezeneme? Jeste jsem premyslela nad concord wanderer, ale brio je pro mne srdecni zalezitost, miluju hnedy se zlatou striskou a madlem.. Ale chci se vas optat, jak hodne hrka a zvlada teren? Nemam moznost si jej nikde ohmata, vsude u nas v okoli na prodejnach zmizely:((((
@enja88 taky nevím proč je tak špatně k sehnání ☹ já mám zjištěno od paní tady od nás, která ho tedy normálně vůbec neprodává, ale objedná mi ho, že mám počítat s dodací lhůtou tak 2měsíce.
@pellullinka jeeee, jak jsi prisla k takovym stykum, ze jej budes mit objednany?:D ja chci takeeeeeeee:D.. kdyz ja jsem na tohle rpiserna, cokoliv si zamuluju a je to bud drahe, nebo nesehnatelne:(((
@enja88 já myslím, že ve většině obchodů ti kočárek objednají. A já sem ho u nás ve měste nesehnala a chci ho koupit v kamenné prodejně co nejblíž domovu, kvůli případné reklamaci, tak sem napsala email paní tady od nás u které sem si objednávala kočárek pro první dítko a ona mi napsala, že mi ho zajistí, ale že se informovala u dodavatele a že dodací lhůta je tak 2měsíce.
@enja88
@pellullinka u vás je taký problém so zohnatím Bria? Ja som išla do obchodu, objednala som si ho, lebo som chcela inú farbu ako mali na predajni a po 4 týždňoch mi volali, že ho už majú na predajni
@zlatat nemám problém ho sehnat, 50km od nás ho mají, ale taky by mi ho museli objednat. dodací lhůtu sdělil prodejci dovozce, může to být dřív, ale taky nemusí
@enja88 zkuste vyhradniho dovozce u nás je brio na skladě pořád - firma groupfashion - www.nej-hracky.cz
nikto nebude predavat brio sportak ?
@pellullinka strieska na 2012 je inak sita ako ta z 2011, podla mna krajsie vyzera, lebo konci zarovno s tym 'nanoznikom' a prekryva konstrukciu korbicky.. prva je 2012 a druha 2011
Ahojte chcem sa poradiť.ideme dať malého do športiaka brio go len nevieme ako tam ten nánožník pripevniť. viete mi poradiť to musíme dať dole asi stirežku a tak nejako len nevieme ako ďakujem za rady.
@lyfuska ahoj už ste na to prišli ako dať ten nánožník? mi nevieme dať dole tu striežku. prosím o radu.ďakujem.
musí se vyháknout bouda a nánožník ty ucha dát pod to pak už se přípíná jen na cvoky..
@pellullinka nevypadala🙂)))