Kočík Britax Agile verzus Baby Design Clever
26. mar 2017
Uz som zufala ktory sportovy kocik by ste odporucali a preco... nechcem nafukovacie kolieska .. len aby bol pohodlny na kazdodden pouzitie dakujem
Neviem ci britax ma alebo ne ale ten baby ma aj medzi nozkami popruh .. ma dva drziaky na napoje a zbytok neviem

Z vlastnej skúsenosti ti poviem,čo je pre mňa dôležité (mala som tri športové) Pozri,aby nemalo sedene dolu kopcom, aby malo rovno tú časť,kde si pokladá nohy a dostatočne nízko. Sklápanie aby bolo na páčku nie na pásy ( ako má britax, totálna blbosť) . Aby mal preistranný košík, ku ktorému je dobrý prístup, aby mal striešku až dolu, keď spí a je zima,fúka,tak zastreš. Nemusí mať otvorenú sieťku hore, podľa mňa nevyužiteľné. Aby mal dobrý materiál,na ktorom sa dá sedieť aj v lete. Ja som mala aj britax,ale už by so ho nechcela,teraz mám 4baby premium a keby mal stabilnejeiu konštrukciu,tak je bez chyby a stál o viac ako polovicu menej od britaxu. Ani nafukovacie kolesá nemusia byť,lebo i musíš nafukovať,inak ti kočík ide slabo. Výhoda je ak má vešiak na nápoj ešte, to je super