icon

Kočík Britax Agile verzus Baby Design Clever

radulqa
26. mar 2017

Uz som zufala ktory sportovy kocik by ste odporucali a preco... nechcem nafukovacie kolieska .. len aby bol pohodlny na kazdodden pouzitie dakujem

mia265
26. mar 2017

Z vlastnej skúsenosti ti poviem,čo je pre mňa dôležité (mala som tri športové) Pozri,aby nemalo sedene dolu kopcom, aby malo rovno tú časť,kde si pokladá nohy a dostatočne nízko. Sklápanie aby bolo na páčku nie na pásy ( ako má britax, totálna blbosť) . Aby mal preistranný košík, ku ktorému je dobrý prístup, aby mal striešku až dolu, keď spí a je zima,fúka,tak zastreš. Nemusí mať otvorenú sieťku hore, podľa mňa nevyužiteľné. Aby mal dobrý materiál,na ktorom sa dá sedieť aj v lete. Ja som mala aj britax,ale už by so ho nechcela,teraz mám 4baby premium a keby mal stabilnejeiu konštrukciu,tak je bez chyby a stál o viac ako polovicu menej od britaxu. Ani nafukovacie kolesá nemusia byť,lebo i musíš nafukovať,inak ti kočík ide slabo. Výhoda je ak má vešiak na nápoj ešte, to je super

mia265
26. mar 2017

Jaj a keď má ešte pás medzi nohami,to je super,ale to nemá ani jeden z týhto

radulqa
autor
26. mar 2017

Neviem ci britax ma alebo ne ale ten baby ma aj medzi nozkami popruh .. ma dva drziaky na napoje a zbytok neviem

mia265
26. mar 2017

@radulqa britax nema

mia265
26. mar 2017

@radulqa ale nevidim to ani na tom baby, nemyslim priamo popruh,ale taky pas aby nevypadol . a este je dobre,ked sa da popruh pripnut len zboku,co sa na britaxe tiez neda,lebo si myslim,ze to je lepsie,ked je len okolo pasa,nemusi so sebou zdvihat cele operadlo