Kočík Britax Go
Aké máte skúsenosti s týmto kočikom. Malé kolesá na ňom nahodou nehrkocu? Počas jazdy na ňom niečo nehrkoce, alebo nevrzga?
@olink4 ja mam britax go big, kupovala som ho uz pouzivany a je skvely. Pevny, nehrka, da sa hupat. Tiez mame horsi teren a zvlada to na 1.
@olink4 my sme mali a naj kocik na svete.samozrejme treba sa o non starat, vzdy ked som ho cistila manzel prestriekal kolesa(daju sa vy rat a myslim taky silikonovy sprej ci co to bolo tam daval) a nic nevrzgalo.chodila som s nim behavat, plus vela po nerovnom tetene a bol makunky, super peroval.ak chcete chodit na chalupu s nim lepsej volby niet;)
@simulienka255 Ďakujem za odpoveď, potešila ma, lebo sa mi veľmi páči tento kočík😉😃👍🙂
@simulienka255 dobrý deň by ste mi písali do príspevku o britaxe go. Prosím Vás neviete náhodou, kde sa dá pripnut nanoznik zo športovej časti? Jedna časť je nitu je na nanozniku, druhú neviem nikde nájsť na kociary. Ďakujem Oľga
@olink4 dobry den, boxe to si uz nepametam, momentalne ho ma sestra a ta ma este vanicku a hlavne byva 150km odomna, ale mam pocit ze to bolo niekde v okoli striesky na konstrukci.ale musela by som foto vidiet lebo uz si z hlavy nepametam.asi 3krat som ho pouzila tak preto
@simulienka255 Ďakujem za odpoveď, budem hľadať ďalej.🙄😉😃Prajem všetko dobré.😃😇😉
@olink4 neni vobec zac, ked tak kludne foto sportovej poslite kuknem to ci si nespomeniem;)
Fuuu tak z toho som jelen.....zajtra napisem srstre a poviem jej nech mi to pofoti a ozvem sa;) moze byt?
@simulienka255 Ďakujem budem čakať, dom zvedavá.🙄😃

@olink4 Ahoj mala som pri prvej a som spokojna..nic nehrkotalo,nevrzgalo..a to sme nachodili vela km..odporucam 👌👌👌