icon

Kočík Britax Go

olink4
12. jún 2020

Aké máte skúsenosti s týmto kočikom. Malé kolesá na ňom nahodou nehrkocu? Počas jazdy na ňom niečo nehrkoce, alebo nevrzga?

timea1012
12. jún 2020

@olink4 Ahoj mala som pri prvej a som spokojna..nic nehrkotalo,nevrzgalo..a to sme nachodili vela km..odporucam 👌👌👌

olink4
autor
12. jún 2020

@timea1012 Ahoj.Ďakujem za odpoveď, lebo chodíme na chalupu do ťazsieho terénu a páči sa mi tento kočík, len som sa obavala, aby nehrkotal. Lebo som videla jedno video, kde robil na vydlazdenom chodníku dosť ramus. Ďakujem za super informácie.😃😉😇

arcanne2
12. jún 2020

@olink4 ja mam britax go big, kupovala som ho uz pouzivany a je skvely. Pevny, nehrka, da sa hupat. Tiez mame horsi teren a zvlada to na 1.

timea1012
12. jún 2020

@olink4 ja som chodila kocikovat cez polnu cestu do lesa 🙊
Jedine co bolo pocut tak bol plast v odkladacom priestore,lebo lietal 🤣 ale to je samozrejme ked ides po velkom terene ,ale kolesa ani konstrukciu nebolo pocut 😊

olink4
autor
12. jún 2020

@arcanne2
@arcanne2 Ďakujem za odpoveď, potešila ma, lebo by som nerada kúpila nejakú hrkalku.😉👍😇😃☺ Prajem všetko dobré.

olink4
autor
12. jún 2020

@timea1012 Plast v košiku nevadí, da sa zaťažiť. Ja mám doma CAM a malé kolesa na ňom hrkocu, keď idem vonku, dokonca aj v dome na hladkom povrchu, keď sa rýchlejšie mení smer jazdy.

simulienka255
12. jún 2020

@olink4 my sme mali a naj kocik na svete.samozrejme treba sa o non starat, vzdy ked som ho cistila manzel prestriekal kolesa(daju sa vy rat a myslim taky silikonovy sprej ci co to bolo tam daval) a nic nevrzgalo.chodila som s nim behavat, plus vela po nerovnom tetene a bol makunky, super peroval.ak chcete chodit na chalupu s nim lepsej volby niet;)

olink4
autor
12. jún 2020

@simulienka255 Ďakujem za odpoveď, potešila ma, lebo sa mi veľmi páči tento kočík😉😃👍🙂

olink4
autor
23. jún 2020

@simulienka255 dobrý deň by ste mi písali do príspevku o britaxe go. Prosím Vás neviete náhodou, kde sa dá pripnut nanoznik zo športovej časti? Jedna časť je nitu je na nanozniku, druhú neviem nikde nájsť na kociary. Ďakujem Oľga

simulienka255
23. jún 2020

@olink4 dobry den, boxe to si uz nepametam, momentalne ho ma sestra a ta ma este vanicku a hlavne byva 150km odomna, ale mam pocit ze to bolo niekde v okoli striesky na konstrukci.ale musela by som foto vidiet lebo uz si z hlavy nepametam.asi 3krat som ho pouzila tak preto

olink4
autor
23. jún 2020

@simulienka255 Ďakujem za odpoveď, budem hľadať ďalej.🙄😉😃Prajem všetko dobré.😃😇😉

simulienka255
23. jún 2020

@olink4 neni vobec zac, ked tak kludne foto sportovej poslite kuknem to ci si nespomeniem;)

demetria
23. jún 2020

@olink4
Ked to bolo este Brio, tak sa pod striesku pripinali take dva pasiky, na ktorych bola druha cast nitu.
Bolo to vlozene v mieste, kde sa strieska naklikavala na konstrukciu.

olink4
autor
23. jún 2020

@demetria ja mám brio a tie pásiky k nemu nemám.😱Ďakujem

olink4
autor
23. jún 2020
simulienka255
23. jún 2020

Fuuu tak z toho som jelen.....zajtra napisem srstre a poviem jej nech mi to pofoti a ozvem sa;) moze byt?

olink4
autor
24. jún 2020

@simulienka255 Ďakujem budem čakať, dom zvedavá.🙄😃