vazne rozmyslam nad kupou trojkolky bumbleride indie, mate s nim niekto skusenosti z praxe? Viem ze v dvojickovskej verzii twin je velmi oblubeny, ale my potrebujeme single 🙂 tak si chcem zistit par info z praxe. Parametre ma velmi dobre.., len chcem vediet, ci je stabilny pri tak malej vahe, ci sa zmesti dobre do kufra mensieho auta a do mensieho vytahu v bytovke. Ma aj nejake chyby 😉 ?
Dievcata, neporadite mi na Indieho nanoznik? Vdaka jednej mamicke som si mohla pozriet ten original fusakonanoznik a ja myslim, ze ten nam bude uz maly. Tak chcem kupit nejaky uni nanoznik. Pisala som do emitexu, ti mi nevedia poradit a z bumbleridu mi neodpovedaju. Teda to je servis! Taky drahy kocik a ....
@lilitela
Ahoj, ja som si ho bola obzrieť v NR v Alltoyse, tiež ma zaujímal nánožník, lebo k tej farbe, čo mám ja vysnívaný, sa ževraj nedodáva. Pani predavačka nám ochotne predviedla aj dva druhy, jeden tenší, druhý taký fusakonánožník, bohužiaľ názvy neviem, ale v predajni by možno aj tebe poradili. Doma mám síce univerzálny emitexový nánožník na môj šporťák Ouinny Freestyle, ale ten mi príde ako nemotorné hebedo.
Ahojky.
V sobotu si jedu vyzkoušet indii na vlastní oči 😀
Strašně se těším a doufám, že mě nezklame!!! Mám možnost koupit použitou indii ještě s půl roční zárukou v barvě aqua.....
@moonaa Takze asi tento, vsak?
http://www.emitex.cz/cz/menu/35/produkty/vyrobk...
A je hruby, alebo tensi, alebo taky priemer? Da sa aj na jar a na jesen alebo aj dokonca chladnejsie a veterne letne dni?
Ahoj, áno je to on. V zime určite doň ešte fusak alebo deku. Povedala by som, že je ideálny na jar, či jeseň. Ja ho predávam, lebo pre nášho drobca je veľký a mám ho nový, takže ak by si mala záujem...
a ako pozerám na tej stránke je dokonca presne na kočíku Ouinny Freestyle, ktorý mám tiež na predaj
V jaké barvě by jste kupovali příslušenství (tašku, podložku.....) ke kočárku v barvě AQUA??
Já jsem Indie prodala z toho důvodu, že měl pro mě moc široký rozvor zadních kol, tak se mi s ním složitě zajíždělo do baráku. Ale jinak opravdu nemám jedinou věc, co bych kočárku vytkla...a to se mi stalo málokdy 🙂)
KOUPÍM BUMBLERIDE INDIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (duben, květen) Díky za nabídky!!!!!
taky koupím indii 🙂 zamilovala jsem se do něj a nikde jej jetý nemůžu sehnat. Díky za nabídky 🙂
rada by som tiez kupila bumb. inide single - pre chlapca. Ak ma niekto na predaj..... zaroven mam na predaj aj bumbleride twin - seagrass....
Chtěla bych koupit Bumbleride indie, sporťák pro jednoho.Bazarový,tak do 5000kč.Nevíte někdo o něčem 😒 ?
Děkuji
@dominika101 Mrkni na bazoš. Teď tam jedna paní prodává za 5000Kč červený
@kukina27 máme jetý, ale paní s ním asi moc nejezdila, podle toho jak vypadá, je jako nový 🙂 Já jsem na něj narazila teprve na veletrhu v Brně a prostě jsme ho museli koupit. Je super, ale když to porovnávám s naším Briem, tak Brio je prostě lepší🙂
Máme k němu 2 fusakonánožníky (letní a zimní), ale malému sou po pás, a nohy má pokrčené, Emitex to jistí 🙂 Teď jdeme zkusit terén...
A vy máte nový?
Taky mám jetý. Má jen pár odřenin na konstrukci. Fusakonánožník k němu nemám a ani pořizovat nebudu. Malému jsou teď 3 měsíce a do kočárku půjde až v létě. No a na podzim už půjde do klasického fusaku. Já měla u prvního casualplay s4, ale je strašně malej- krátkej ☹ Zase měl ale vychytanou boudičku.
Míte některá zkušenost se sluneční clonou na bumbleride???
Maminky??? Můžete mi některá poradit??
Jaký modelový rok tedy vlastním?? Mám nová kola i madlo před dítětem. Přesto mi při poloze v sedě nejde dát stříška až dolů k madlu, jak je tady ve videu
Přikládám fotky
@kukina27 vieš je to dosť dávno kedy som ja tento kočík mala a od vtedy ich bolo este veľa, ktoré som vyskúšala, takže si to už moc nepamatám.......na fotkach vizera ako novšia verzia, od roku 2010.....pačky, tie som mala tuším aj ja.
@sasrnka mrkni a skus poradiť aj @silvusa1 prosím, neviete poradiť kukina27?
Ještě jsem si všimla, že ve stříšce mám v okénku igelit, nikoli síťku
Ahojte maminky!
Ja som este pred hodinou bola rozhodnuta, ze si tento kocik kupim, ale nasla som jednu diskusiu ceskych mamiciek... a vyzera, ze skoro vsetkym praskala konstrukcia... Diskusia bola z roku 2010, takze neviem, ci to bol problem starsich modelov alebo je to tak stale... neviete niektora??
Tie maminky boli velmi nahnevane... niektore uvadzali, ze mali 8 reklamacii (vad) za 9 mesiacov... a co bolo najhorsie... nechceli im to uznat... hovorili, ze je to nespravnym pouzivanim...
No neviem... neviete o tom nieco?
@lilitela mozno chcela len zmenu ;)