icon

Kočík Cam Combi Family 2011. Nie som s ním spokojná

lucy84ke
1. okt 2011

Ahojte, kupili sme si kocik znacky CAM kombi family, lebo sa nam zdal prakticky a stylovy, ale po 4 mesiacoch uzivania s nim nie som spokojna. Mate nejake skusenosti?

janka2345
2. okt 2011

@lucy84ke asi si sklamaná s koliesok hrkotajú a ležiace babatko cíti každý hrboľ na ceste,ja mam cam mbx 6 tris a tiež som sklamaná,ako na vaničke stále padá strecha,a tie kolesá veru nič moc pvc keby boli nafukovacie bolo by super,je ľahký a skladný,a všetky časti sa dajú otáčať to asi všetko.Mám sto chutí ho predať 😠 a kúpiť iný 😀 Človek myslí,že kúpi drahší a lepší,ale nie všetky drahšie veci sú lepšie 😖

lucy84ke
autor
2. okt 2011

tak to si presne opisala vsetko co ma na tomto kociku hneva. ja s manzelom byvame v UK a tu som si kocik nevedela vybrat, tak sme kupili doma plus sme zaplatili £105 za prevoz do UK, tak si to vies predstavit. no nakoniec som sa nastvala a kupila si novy SILVER CROSS, dostat ho aj na slovensku na objednavku. Teraz sa budem asi snazit ten CAM predat, ale nedavam tomu velku nadej.....

lucy84ke
autor
2. okt 2011

@janka2345 tak to si presne opisala vsetko co ma na tomto kociku hneva. ja s manzelom byvame v UK a tu som si kocik nevedela vybrat, tak sme kupili doma plus sme zaplatili £105 za prevoz do UK, tak si to vies predstavit. no nakoniec som sa nastvala a kupila si novy SILVER CROSS, dostat ho aj na slovensku na objednavku. Teraz sa budem asi snazit ten CAM predat, ale nedavam tomu velku nadej.....

janka2345
2. okt 2011

@lucy84ke Neboj predáš,keď ja som po Paťkovi predala kočík tak predáš aj ty 😉 daj ho sem na bazár samozrejme nepíš prečo ho predávaš 😀 daj na www.mimibazar.sk,www.minibazar.sk,www.bazos.sk,... a ver,že sa niekto ozve 🙂 Skúsim aj ja nejako manžela spracovať aby sme ho predali a kúpili iný 😅 Ale to bude ťažký boj 😀

lucy84ke
autor
4. okt 2011

@janka2345 dakujem za stranky. tak drzim palce v prehovarani manzela......verim,ze sa ti to podari.

janka2345
4. okt 2011

@lucy84ke no dnes idem nato tak uvidíme 😀 a ja držím palce až predáš kočík 😉