icon

Kočík Casualplay Kudu

danyyy11
21. máj 2012

Pekny vecer prajem vsetkym,,,,chcem sa spytat ci tu nahodou uz nema niektora maminka z vas skusenost s kocikom KUDu od casualplay,,je to este novinka ale snad sa uz najde kto ma z nim skusenost,,zvazujeme kupu tohto kocika len mam obavy ci mam investovat tolko do niecoho co som zatial iba videla,sice uz aj na zivo v predajni len ci je aj taky dobry hlavne pre dietatko ked je uz tak drahy,,prosim poradtee,,,,dakujemm

ajka81
Odpoveď bola odstránená
saan
18. máj 2013

@ajka81 dobrý večer, máte ešte v ponuke casualplay kudu? mala by som záujem len o športovú časť-kočík. Aká by bola cena? Ďakujem pekne, krásny večer 🙂

saan
18. máj 2013

@drobcek24 Dobrý večer, z konverzácie som pochopila, že predávate casualplay kudu....máte ho ešte v ponuke?neviem sa dostať na váš bazár.....chcela by som vidieť nejaké foto... mala by som záujem o športovú časť 🙂 za 200eur by som ho brala hneď 🙂 tak dúfam, že mi napíšete... Ďakujem za odpoved krásny večer 🙂

zlatulienka
Odpoveď bola odstránená
saan
18. máj 2013

@zlatulienka Dobrý večer 🙂 Kudu 4 má ale 4 kolesa,že?teda ak to nemám nejako domotané 🙂 4 kolieska sa mi moc nepáčia 🙂 ale veľmi ďakujem za info 🙂

zlatulienka
18. máj 2013

@saan veď ja len tak, pre info, a áno má 4 kolesá, ja som dlho vyberala a obzerala, aj výhradný dovozca na sr mi viac odporúčal 4-ku, podľa obrázkov sa mi páčil viac 3, ale naživo vyhral 4 😉 ak by si si to rozmyslela, môžeš prísť len tak omrknúť, nebývam až tak ďaleko 😉 v ZA som zatiaľ ešte nestretla žiadnu maminu s kudu, ani 3 ani 4 🙂

saan
18. máj 2013

@zlatulienka 🙂 No veď podla obrázka sa aj mne viac páči 3ka 🙂 tak uvidíme, či sa mi kočky ozvú a keby som si to rozmyslela tak sa ti ozvem .... 😉

ajka81
19. máj 2013

@saan ahoj, kociarik nakoniec nepredavam, nechavam si ho, lebo ten co som chcela.sportovy nie je odpruzeny a mne treba aby dobre zvladol aj rozbite a nerovne cesty. Chcela som ho predat iba preto, lebo vela cestujem autom a nosim ho so sebou, tak mi ho bolo luto ze ho tym znicim. A aj tak by som ho radsej predala ako trojkombinaciu. Inac vrelo odporucam, vyborny kociarik. Myslim, ze aj ten Kudu 4 je fajn, ja som tiez vahala ktory, ale vyhral trojkolesovy :-P Maja

saan
19. máj 2013

@ajka81 :D Ďakujem pekne za odpoveďˇ... no aj ja veľa cestujem a mám klasický kočík a je ho plný kufor a nič sa knemu už nezmestí:( a športová časť sa musí dávať dole z vlásť.... kudu je aj taký do terénu outdoorový, my sme turisti tak by sme preto radšej chceli výmenu 🙂 a scem 3kolku, 4-ka sa mi moc nepáči... A inak ak sa môžem opýtať ked je športiak kudu 3 čierny, nieje v kočiku babenku moc teplo? No, tak ti prajem peknú nedeľu a nech kudu 3 slúži čo najdlhšie 🙂 ahoj

ajka81
19. máj 2013

@saan my zatial uzivame.este vanicku, ale na sportak na striesku si chcem usit farebny potah aby nan tak nepieklo 😉 inac od drobcek24 som kupila kociarik ja 😉 zatial som sa nestrela aby niekto uz predaval kudu, ale uz aj novy isiel s cenou celkom dole a cisto sportak uz nie je tak hrozne drahy aky bol na zaciatku. A je super v tom, ze pri zlozeni netreba odopinat sportovu cast a aj ked odopnes, tak ona sa super da zlozit, zabere minimum miesta 😉 Prajem vela stastia pri kupe kudu3 🙂

ddankaa2
Autor odpoveď zmazal
nicole011
8. aug 2013

tie predné kolesá na kudu 3 sa nerozegajú po čase, nehrkotá ????

saska14
26. okt 2013

Prosím vás, poradíte mi kde by som si mohla kociarik pozrieť??? Nejakú predajnú kde majú kudu 3 aj 4???Ďakujem

evamarket24
29. okt 2013

Kočíky Casualplay Kudu 2014 už v predaji, dodacia lehota január 2014. Onedlho otvoríme aj predajňu, kde si budete môcť kočík prezrieť naživo. A aj ostatné Casualplay

jambalaya1
26. nov 2013

Ahoj, ja mam Kudu 3. Môj synček má 16 mesiacov a ja dúfam, že sa v ňom vyvozí ešte dosť dlho, pretože som s ním veľmi spokojná. Má robustnú elegantnú konštrukciu a napriek tomu je veľmi ľahulinký. Má parádnu koženú rukoväť. Jediná chyba je to, že sa mi opotrebovali kolieska a neviem, kde kúpim náhradné. Inak som spokojná na 100% Pa Jana

quiksi
14. jan 2014

@zlatulienka dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako ste spokojná s kočíkom Kudu 4 Casualplay ? Neviem nájsť žiadne recenzie ani mi nikto nevie o ňom nič povedať ☹ nemám možnosť si ho pozrieť naživo ale podla opisu by sa mi aj hodil 🙂 Každý postreh mi pomôže,dakujem 😉

mirka294
12. feb 2014

Ahoj , aj my máme Kudu 3, máme ho od narodenia. Vaničku sme mali k nemu METROPOL ( veľmi malá, už by sme nekúpili) a vajíčko ZERO+.
Už máme nakliknutú športovú časť, ktorá je super. Dá sa polohovať, otočiť do protismeru, čo je veľká výhoda, že s malým som ešte stále v kontakte a nefúka mu do tváričky. V pohode sa tam zmesti aj s fusakom, len madlo sme museli dať dole. Výrobcovia určite nerátali s rozbitými slovenskými chodníkmi, lebo niekedy mám naozaj problém prejsť, musím nadvihnúť kočík na zadné kolieska- to je pre mňa asi najväčšia nevýhoda, že skončím zaseknutá v jame. Rukoväť mi vyhovuje (mám 170 cm), no keď mám opätky, tak sa mi zdá, že je nízko, ale to je asi sila zvyku. Vytkla by som aj fakt, že vŕzga, už sme ho niekoľkokrát namazali, ale po nejakej dobe vŕzgal zas.
Do auta ho dáme úplne v pohode (BMW rad 1), dokonca ho vieme poskladať aj na prednú sedačku, keďže sa mu dajú dať dole kolieska. Kudu je v podstate už náš člen rodiny a ja by som iný športový kočík nikdy nechcela 🙂

olivia97
13. feb 2014

@quiksi ahoj pisem ti teraz pretoze teraz sme kupili novy kocik golfac a rozhodli sa predat kudu4 mam 2012 trojkombinaciu hnedu. Bola som max spokojna. Vajko sme.pouzivali do roka a aj vanicka jedna z najvacsich do dlzky mame take vacsie babo. Uz narodila sa 57cm a vez 4kg . Neviem odkial si ja BB. Aj sportova cas super otocna odpruzene zadne kolesa jednoducha aretacia prednych kolies perfekne skladny do.auta. ja som bola velmi spokojna.a aj mala 🙂 druhe babo zatial v nedohladne a budeme sa stahovat takze ho predavam k chces este info alebo.by si mala zaujem napis

olivia97
13. feb 2014

@quiksi teraz pozeram ze uz mate kocik tak nevadi .....

silviakrkoskova
5. apr 2014

Baby nemate niektorá na predaj casualplay kudu?vdaka za info.

toxity
11. apr 2014

@silviakrkoskova silvi aj ja rozmýšľam nad kudu 4 komplet aj s vanickou len ho tiež potrebujem vedieť naživo. Už si ho videla niekde?

ivanecka01
1. júl 2014

Ahoj, nevedel by mi niekto, kto ma kocik Kudu povedat, aky textil je pouzity na kociku alebo odfotit tu latku, pretoze chcem si kupit tento kocik, ale nikde som ho nazivo nevidela. Pacila sa mi latka na Silver cross surf, bola taka hladka, leskla, dobre udrziavatelna, naopak nepacila sa mi latka na vanicke Quinny Mood, lebo na viacerych kocikov som videla ako farba vybledla a latka mi pripadala ako niekolkokrat prana.

jana2223
5. aug 2014

Neviete mi poradit kde by som si mohla nazivo pozriet casualplay kudu 4?

christie
13. aug 2014

@jana2223
Naživo sa dá pozrieť v www.market24.sk v BA stará vajnorská 37
http://www.market24.sk/kociky-casualplay/

lutsine
20. jan 2015

@christie
@jana2223
@katarinamarkova
@toxity
@olivia97