Kočík Concord Fusion. Ako z neho dať dole perinku?

deina
2. máj 2008

Tie, ktore mate tento kocik - da sa z vanicky dat dole ta "perinka" na zips, ktora je na vrchu? Ako tak na to pozeram, nezda sa mi, ze by sa to dalo dat dole, ale co ak... neprisli ste niektora na to, ako sa zbavit toho vrchu? Viem, ze sa tam da nastavit dake vetranie, ale teraz, ked je teplo, by som to radsej cele dala dole.

certica
3. máj 2008

deina, ked budem mat cas,tak sa na to mrknem. my sme prakticky este ani vonku neboli poriadne, som chora, tak je kocik na balkone

deina
autor
5. máj 2008

Asi to dole nepojde, neviem si predstavit, ako by sa to dalo spravit... 😖

certica
11. máj 2008

deina, uplne dole sa to neda dat (len rozzipsovat, ale ten vrch tam zostane), jedine tak zvliect celu tu cast na lezanie 😲 😀
inak mas IP

ziza
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deina
autor
13. máj 2008

Ide to dole! 😅

Ziza, ja som spokojna, dobre sa ovlada, len mi je trochu tazky. Ale stale sa mi velmi paci, nelutujem, ze sme vybrali tento kocik.

certica
13. máj 2008

mne tazky nepripada a naozaj je s nim super manipulacia. uvidime este, dokedy nam bude dobra vanicka, na to som fakt zvedava.
mne jedine, co vadilo, ked som sa rozhodovala, ci ho kupit alebo nie... skutocnost, ze sportova cast sa neda otacat v oboch smeroch a babo je natocene smerom odo mna. zas ale vraj, ak je moznost preklapania, byva ta konstrukcia kocika tazsia.
celkovo som zatial spokojna

deina
autor
13. máj 2008

Nas maly sa zmesti este mozno mesiac, viac tomu nedavam. 🙂 Pritom ta vanicka sa mi zdala dost velka, ked som ju porovnavala s inymi, napr Casualplay sa mi zdal hrozne malinky, z toho by vyrastol uz teraz. A tiez Peg Perego vanicky sa mi zdali velmi male. Uvazovala som este nad Cam kocikmi (tiez kvoli tomu, ze sa sportova cast da pouzit v prostismere 😉), ale vyhral Concord.