Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
kocky , chcem sa spytat ako ste spokojne s tymto kocikom, uvazujem nad nim, ale este som ho nevidela nazivo... ma nejake "muchy"? dakujem
@bambulka0406 ja som spokojna, jedina mucha podla mna je vibracia prednych kolies pri rychlej jazde ale vraj to je na reklamaciu a opravia to ael ja na to kaslem rychlo nechodim casto 😉 ale su baby co ho predali este ho len z krabice vybalili, ze je vraj rozviklany..... ale podla mna len proste dobre pruzi...kazdy ma ine preferencie, ak si taky vymyslavejsi typ odporucam vyskusat.
@standu no pruží naozaj parádne, to sa s Fusionom nedá porovnať, Wanderer je o level vyššie! Fusion sa ľahko ovládal, bol priestranný, no naozaj dosť tvrdý, každý kamienok bolo cítiť. Malá sa v novom zatiaľ iba rozkukáva, je to vozenie mäkké, akoby hojdavé, či ako to napísať 😵 To hrkotanie, či vibráciu predných kolies zatiaľ neviem posúdiť, ale vyčíham to 😔 Inak tá slnečná clona taká handrička, asi si ušijem krajšiu 😀 v modely 2014 je oveľa krajšia, aj strieška zvnútra je taký vzor, sú tam samé C - znaky Concord, už vychytali muchy asi, to je vždy tak, ale funkčne je to to isté, možno iba trochu iné farby kočíka 😀 A tie popruhy sú fakt divné, nejaké malé mi prídu... A prosím ťa ešte, akú používaš podložku do kočíka? Ď. 😉
Ahoj maminy! Tak už máme kočík doma aj my a musim povedať, že zatiaľ som nadmieru spokojná. Je to už nas ôsmy kočík a zatiaľ najlepší. Skvelo peruje-hojda, je veľký, ľahko sa s ním manipuluje a hlavne sedacia časť sa dá otáčať. Len jednu vec mi tie "ochotne" predavačky v žiline v pre deti nevedeli zistiť, aký skateboard k tomu kočík sedí.mám staršiu dcérku a občas ju už bolia nôžky, určite by sme ho využili, len sa neviem k nemu dopátrať. Poradíte mi niekto prosím?
A este sa chcem spýtať, maminy, ktoré ste používali snug- tu vkladaciu tašku pre novorodenca, ako ste spokojne? A je to skôr pre letné babo alebo moze byť aj pre zimné? Mne sa to celkom páči, jedna mamina to tu aj vyfotila, len kámoská ma odhovara, že sa tam v zime bábo vo fusaku nezmesti.
@radka333 Ahoj ,asi si videla moje foto. Ja som so snug taskou velmi spokojna. Je to prakticke. My chodime dost aj po terene do prirody ,polne cesty,kopceky a tak ,no as vanou by to asi tak lahko neslo kedze je kocik s vanickou o dost ťažší.So snugom je to taka sportovejsia verzia. Co sa tyka velkosti a priestranosti- my mame 9 tyzdnov a cca 6kg.cize sme taky skor ako 3-4m. babatka, a zatial sa v pohode s fusakom do snugu zmestil. Konkretne mam lodger denim s vlozkou a concord fusak. Cize ak je babo mensie tak sa v pohode odvozi v snugu aj pocas celej zimy. Aj tak su tie vanicky velmi uzke. A este vyhoda na jesen a zimu ,ked sa so snugu vyberie tvrda podlozka da sa vyuzit ako nanoznik. Tod moje skusenosti po dvojmesačnom ,ale dost intenzivnom pouzivani kocika.A koniec koncov ,vanu mozes dokupit vzdy aj tu na MK.
@alakapo ďakujem veľmi pekné! Aj ja si myslím, že nám to postačí, tiež mám fusak lodger.predtým sme mali casual, tam bola taká úzka vanicka, že s fusakom to bolo veľmi tesne. A ten snug sa dá použiť ako nanoznik? To by bolo super. Tiež sme už za víkend skúšali kočík aj v teréne a je naozaj veľmi prispôsobivý. Skvelé je aj to perovanie hojdanie, dcérku tak rýchlejšie uspim. 🙂
@radka333 Ahoj,my sme kupovali cely set tzn. vajce ,snug,sportak volalo sa to ze" Basic set". A ano v navode ku kociku to tak bolo,ze snug sa da potom vyuzit ako nanoznik. Aj som to skusala a sedi to tam,ked som vybrala tvrdu podlozku.Taška vložná Snug Wanderer za 75,90eura najdes na stranke www.predeti.sk da sa objednat. Ahojky.
@standu Ahoj, až teraz som sa dostala po dlhšom čase na MK, nakoniec som kúpila univerzálny nánožník od českej firmy PINKIE, a ten super pasuje na Wanderer, je z takého istého materiálu ako kočík (ostatné univerzálne nánožníky napr. od EMITEXu sa mi zdali vyrobené dosť z lesklého materiálu k tomuto kočíku), farby majú rôzne na výber, som spokojná, netreba ho dávať pokaždé dole, má zips - akurát sa zipsuje smerom k boku kočíka čo ide trochu ťažšie keďže je tam konštrukcia kočíka ale inak super, dá sa pevne pripnúť ku kočíku a hlavne sa dá dvihnúť krytka toho nánožníka tak vysoko, že dieťa pod strieškou pomaly ani nevidno a teda je tam dobre ukryté pred vetrom 🙂 Ešte uvažujem o kúpe podložky do kočíka - tiež PINKIE - nech neleží na tom čalúnení, ale tiež sa mi pozdáva "letný-prechodný" fusak 2v1 od EMITEXU...
baby, paci sa mi tento kocik, len ma dost odradzaju tie pasy ☹ ako to riesite vy? mam v uzkom vybere este brio go, mali ste niekora oba?
@bambulka0406 kamoska ma, obkukala moj a skonstatovala ze to to iste akurat moj sa jej zdal vacsi. pasy uz niektore baby riesili, dokupili popruh v galanterii. ja neriesim, nepriputavam 😝 ale zatial sa ju vpohode obopnu, ma rok a 9kil.
@sedlakovo Nie len mne ale aj predavajucej sa to zdalo ze to kyve moc .Na šťastie som to vyskusala pred kupou,lebo mne by to vadilo.Kupit cely set naraz je asi najjednoduchšie riesenie ak mas peniazky navyše... Alebo ak mas este cas ,tak kup sportak a mozno uz pomaly hodia na bazar aj sleeper 2013+vajce concord air (to som uz tusim na bazosi aj videla). Tazko povedat. Niekto ked ma autovanicku ,tak to vajicko ani nevyuziva,ale mne by sa stou tazkou vanou do auta trepat nechcelo.Sama o sebe je tazka,a nie to este aj s dietatkom,ale niekomu to mozno prenasa muz,my s malym vela vyletujeme aj samy tak mne sa s vajcom manipuluje pochopitelne lahsie.Ale 100 ludi 100 chuti.
@sedlakovo To som neskusala,lebo ja som vajce mala ako sucast concord basic setu.Ale viem ze niektore maminky vajicka dokupili,tak skus sa ich opytat. To len preto som tu vanu zacala zhanat a skusat,lebo som sa zlakla ze co ak mi ten snug nebude stacit a tak... Lebo niektore mamicky chcu len vanicku na prve mesiace,tak som sa splasila a zacala som hladat,ale nenasla som nic co by mi vyhovovalo. A nakoniec som spokojna aj s vloznou taskou a usetrenymi korunami🙂 Ja som ale mala jarne babatko,tak aj to zavazilo. Ale teraz viem ze ani v chladnom pocasi by babu v snugu nebola zima.Ved aj Hartan ma tu vloznu tasku a na youtube bolo video,kde sa mama vyviezla na vrcholovu stanicu nejakeho zasnezeneho kopca kdesi v Alpach🙂 A tamsa prechadzala medzi lyziarmi pri bufetikoch🙂
@gabinecka_ Ahoj chcem sa opytat,na tu manzelovu srdcovku. Aky teren mas na mysli? Lebo wanderer je fajn ,ale vo vacsom terene ma svoje obmedzenia.Vdaka.
@alakapo manželova srdcovka je mountain buggy urban jungle. To je náš druhý kočík a do terénu je bezkonkurenčný. Predáva ho predeti.sk
Kocky nezda sa vam ze vanicka sa na konstrukcii dost hojda?
@gabinecka_ Mozes mi prosim Ta specifikovat ten teren(zvaznica,zjazdovka miernejsia.). Sme z BB a chceme chodit po okolitych kopcekoch. My sme napriklad boli s wandererom na Panskom dieli -lyziarske stredisko Sachticky pri BB po zvaznici sme vysli az hore,ale uz to bolo nad moznosti Wanderera.
A prosim Ta tie kolieska su nafukovacie? Vdaka.

@kety75 ano tusim som ju videla ale kuknem doma .. urcite ti pisem