Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sylvia2012
    12. dec 2017    Čítané 225x

    Princezná zo zlatou maskou na tváričke

    Po prvýkrát som sa zapojila som sa do testovania francúzkej značky Nuance. Úprimne som to len vyskúšala. Na moju veľkú radosť ma vybrali a mohla som si otestovať túto kozmetiku na vlastnej koži... Som rada, že som mala túto možnosť a za to vďačím MODRÉMU KONÍKU.

    Hneď ako mi prišiel potvrdzujúci mail som bola celá vo výtržení... Balíček prišiel nad očakávanie veľmi rýchlo. Hneď ako som ho otvorila, som vedľa, že toto sa mi páči. Krásne prevedenie, micelárna voda NUANCE má veľmi practicky dávkovač, čo ocení každá žena.


    A ZLATÁ MASKA... Hm, tak to bolo niečo nádherné. Krásne prevedenie, neskutočná vôňa a veľmi luxusný pocit. Veď priznajme si, ktorá z nás sa nechce cítiť ako princezná. A úprimne pri maske NUANCE sa tak cítim - neni to len kvôli tomu, že je zlatá a to dodáva pocit luxusu, ale aj vôňa a tá nezameniteľná textúra, s ktorou som sa len málokedy stretla. Som závislá na vôni a na túto som si hneď vzbudzovala závislosť. Úprimne chcem povedať, že ani micelárnej vode NUANCE ani ZLATEJ MASKE NUANCE neni čo vytknúť. Líčim sa len tak jemne nejaký ten make up a špirálka a jemná linka. Micelárna voda s týmto nemala problém- moja pokožka bola jemná hneď po prvej aplikácii a nebola natiahnutá bola veľmi príjemná a pôsobila tak odľahčeno. Ako som spomenula na začiatku to že má pumpičku je pre mňa jednotka.

    Zlatá maska NUANCE je úplne niečo iné, na čo som zvyknutá. Je ľahká príjemná a na počudovanie ľahko odstrániteľná. Nesťahuje pokožku, tak sa s ňou necítite zle alebo moc stiahnuto, napnuto, ale práve naopak umocňuje ten pocit luxusu, ktorý máte na začiatku, keď ju len vizuálne prezeráte. Až po pár dňoch som zbadala rozdiel. Mám 40 rokov, spím menej, som veľmi aktívna, ale koža už po pár aplikáciách pôsobila hydratovanejšie, napnutejšie, tým sa aspoň pre mňa osvedčila. Po aplikovaní zlatej masky som si nič nemusela nanášať, nemala som pokožku suchú ani stiahnutú. Bola jemná a veľmi taká prevzdušnená ..

    Pre mňa testovanie tejto značky bolo veľkým prínosom. Už som aj zistila, že v jednej sieti lekární, je teraz akcia 3 produkty za cenu 2, tak určite si idem kúpiť denný krém a očný. Tým že ešte mám stále masku na večer si nebudem nič nanášať, nie je to potrebné aspoň čo sa mňa týka. Som veľmi nadšená z kozmetikyn z tohon že som ju mohla testovať a dostať tak príležitosť nájsť pre seba momentálne niečon čo mi maximálne vyhovuje. Je to micerálna voda NUANCE a zlatá maska NUANCE za mňa môžem len a len odporučiť.

    Chcela by som sa ešte raz moc poďakovať tímu koník_testuje aj spoločnosti Dr.Max za možnosť vyskúšať si pre mňa tieto perfektné produkty.

    Ďakujem, SYLVIA

    #test_nuance3
    Testujem mineralnu vodu a masku a mozem skonstatovat ze u mna na policke ostanu ako stalice a neviem ci som mala nieco lepsie ta vona ten pocit a hlavne textura masky Na nezaplatenie, momentalne relaxujemma co ine k zlatej maske predsa zlate sampano😍🎀💋🧖🏼‍♀️

    sylvia2012
    Správa bola zmenená    15. nov 2017    

    #test_nuance3
    Prisiel mi balicek v pondelok nemala som cely den cas ho otvorit lebo syn ochotel a mal vysoke teplotky ale vecer som si to vynahradila urobila som si pohodicku vo vani a testovala som. Som velmi stastna ze som bola vybrana na testovanie tejto luxusnej znacky🙂

    (3 fotky)

    Moj Angel odisiel na dovolenku na tt do Tatier. Uz teraz mi chyba ale babicka a dedusko boli tusim viac stastny ako ona!❤️🌻🚞

    Krasne ranko vsetkym😘bambulka a ja uz kavickujeme😍☕️🌞

    Psiiiik sa nasiel👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 dakujeme vsetkym😘😘