icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

uzu17
30. máj 2014

@standu strechu som tiež ručne vo vani, tá ale nebola ani špinavá. Ale ten poťah už vyzeral zle 😨 Ty máš aj podložku?

uzu17
30. máj 2014

Strechu som tiež celú ručne vo vani vyprala. Nevedela som ju rozobrať. Ale nebola veľmi špinavá . No ten poťah vyzeral zle 😨

gabdda
1. jún 2014

Kočík vyreklamovaný. A pochodili sme asi tak, že reklamácia neopodstatnená a že kočík dostelovali. Za 3 dní sme to doťahovali už asi 3-4 krát.
Manžel ma nahovára ho predať :| ale ja by som si krajší nevedela asi ani vybrať. A naviac používame zatiaľ len vajničku (ktorá nám je v štyroch mesiacoch malá)
Čo spraviť???

romisami
2. jún 2014

@gabdda to je sila ze neopodstatnena :/, ja tiez dotahujem srouby kazdy den. Uz sa to naucil robit aj moj 4-rocny syn🙂 Neviem co by som poradila. My sa zatial zmestime do vanicky-scout.., neviem si predstavit zeby som uz dala maleho do sportiaku. Bud teda asi vymenit kocik alebo dat babo skor do sportoveho, ten uz je velky a priestranny a vyuzije sa dlhsie ako vanicka-ostatne kociky mozno nemaju zase sportove casti take priestranne, je to dilema. kazdopadne drzim palce aby ste sa spravne rozhodli🙂

gabdda
2. jún 2014

@romisami concord bola vždy moja srdcovka. Už dva roky pred otehnením som o inom nebásnila. Akurát som potom už riešila či wanderer alebo fusion. A iný by som si nevedela ani teraz vybrať.
Som volala do obchodu a manžel ho tam viezol znova

majkatri3
2. jún 2014

Dievca idem si po radu..pri malom sme mali concord neo ..proton vanicku a autosedacku nazov neviem ale je to ta so slnecnou clonou kt.sa pripevnuje ...vajicko nam ostalo a k druhemu by som chcela wanderer..bude mi vajicko pasovat?dakujem vam...

gabdda
3. jún 2014

@majkatri3 myslím že áno. My máme teraz momentálne to staré neo z roku pána a pasuje tam sleeper-ka

sesilia
14. jún 2014

nepredávate niekto sportovy concord wanderer? dakujem

sesilia
14. jún 2014

@slniecko2551 prosim vas, uvazujem nad cervenou farbou kocika concord wanderer. Nebledne ta farba od slnka? dakujem .

slniecko2551
15. jún 2014

@sesilia nie nebledne....stale je taka krasna ako bola👍

vladkaluckalukas
15. jún 2014

No....sroby mi nespominajte....postracala som a skoro aj predne koliesko, kokos inak je svetovy, tie jazdne vlastnosti, odpruzenie...ale taketo nedostatky pri takomto kociku..no na infarkt, takze sa ani nemam snazir rek lamovat????Aj som si myslela....

vladkaluckalukas
15. jún 2014

A ano, trasie celym kociko...a ked ho otocim v smere jazdy..tak brutal predne kolesa vibruju....musim zaaretovat, idem ho vymenit asi, lebo z tohoto som na prasky..za tie praachy by mal prezit aj mna

adush123
15. jún 2014

Ja som wanderer reklamovala z 2 dovodov:z predneho kolieska vypadava sruba - tu zalepili,vraj lepia vsetky sruby a druhe predne koliesko vibrovalo a matica sa medala dotiahnut - dotiahli ju strojom a zatial drzi.technik povedal ze par kusov je vadnych a vedia o tom.reklamacia bola vybavena za tyzden kedze maly na 10 tyzdnov tak to surili 😊 no za tu cenu som necakala ze po 2mes uzivania budem reklamovat.a mojmu drobcovi bude vanicka o mesiac uz kratka.to je velke sklamanie pre mna.asi by som ho uz nekupila 😕

sesilia
15. jún 2014

@vladkaluckalukas
@adush123 baby, kde ste kupovali kocik?

standu
15. jún 2014

@uzu17 mam podlozku pinkie ale uvazujem ze si dam usit taku dlhsiu aj pod nozky

standu
15. jún 2014

vravite ze na vibracie treba dotiahnut sruby?? nam nevypadavaju alebo o tom neviem 😀

vladkaluckalukas
15. jún 2014

Ne..vybrovat a triast bude aj tak.

sesilia
15. jún 2014

@vladkaluckalukas neviem sa rozhodnut, ci kupit tento kocik, ci nie. Neporadili by ste mi? ake ma este nedostatky? na kolko % ste s nim spokojna? dakujem

vladkaluckalukas
15. jún 2014

za tie prachy urcite ne..ak tak, kup jazdeny. On je nenormalny, ide famozne, krasne pruzi, toleruje nerovnosti, stedry priestorom pre dieta..sadne do neho aj moj 3 rocny 100 cm chalan....ale za 5 stovak pomaly by nemal mat stracajuce sroby a trasuce kolesa.......takze ak, tak zanovny za polovicu.

sesilia
16. jún 2014

@vladkaluckalukas dakujem za info.

gabdda
17. jún 2014

Ja som tie sroby reklamovala 2 krát. Prvýkrát, že reklamácia neopodstatnená a druhýkrát, že to je bežným používaním. Ale pre spokojnosť zákazníka ich opravili. Skoro ma tam vykotilo. No som zvedavá čo bude ďalej. Dnes sme boli preň a už sme nahodili športovú časť. Dcéra má 4 a som mesiaca.

verronica
18. jún 2014

Baby ja sa rozhodujem medzi x lander x move a concord wanderer. bola som pozriet oba kociky, aj som mala moznost ich vyskusat. Wanderer super jazdne vlastnosti, krasne pruzi, otocna sportova cast, super dlhy.... Odrazda ma neuplny sed, daleko madielko, a sportova cast sa mi zda nestabilna, kyve sa a aj zvnutra mi pride len taky aby bol., ziadna podlozka, len latka pod nozickami a ten nanoznik ako latkova nakupna taska...
Muzovi pripada ako stan, takze neviem ako sa rozhodnut

miskah
18. jún 2014

@verronica ja mam obidva,x lander na slovensku a wanderer v nemecku. Keby sa dali spojit tieto kociky,tak by to bolo super🙂 Moje postrehy: x lander je super,dobra manipulacia,operadlo sa da dat viac do sedu ako na wandereri,nevyhody su ze sa neda otocit sportova cast proti smeru jazdy a z boku sportovej casti su diery,kde moze dieta vopchat ruky(raz som si to nevsimla pri dvihani opierky do sedu a malej som skoro privrela ruku).Wanderer je super priestranny aj dlhy,otocna sport.cast je velka vyhoda.Ja som ho ale reklamovala,cakam ze mi ho opravia:vypadol mi sroub z predneho kolesa a koleso kmitalo,islo ma z toho porazit.Este je nevyhoda,ze bezpecnostne pasy sa tazko otvaraju,ked chcem napriklad vymenit podlozku,toto ma x lander lepsie riesene.Striesku som mala od zaciatku taku pokrcenu,tak aj tu som reklamovala.No a najviac ma nastvalo,ze ked sme uz isli zabalit sportovu cast do krabice na reklamaciu,tak sme objavili dieru zo spodu na sportovej casti,asi sa to vysuchalo z plastovych dielov vo vnutri latky.Tak som im rovno pisala,ze to ziadam opravit,ze to sme my nemohli sposobit beznym pouzivanim a ze som si myslela,ze concord pouziva kvalitnejsie materialy.Tak som zvedava v akom stave mi vratia kocik,ci to vsetko opravia,lebo peniaze mi vratit obchod nechcel.Rozmyslam ze ho asi aj predam,mam ho v zelenej farbe ak by niekto mal zaujem.

verronica
18. jún 2014

@miskah ja som si najprv myslela, ze tym ze concord je super znacka, bude to aj super kvalita, ale asi my lepsie vychadza x lander - konkretne sme vybrali x lander x move ( sportova cast sa da otacat ) len je dost tazky a malo odpruzeny, ale to je asi jedina nevyhoda...

miskah
18. jún 2014

@verronica ak sa da otacat sportova cast,tak to je super.Ja osobne necitim nejaky rozdiel v tom odpruzeni,mne sa s x landerom dobre manevruje aj ked nie je odpruzeny.Myslim si ze aj v zime sa s nim ide lepsie ako s wandererom.

verronica
18. jún 2014

@miskah u wanderera ti nevadi ten polosed ? Podla mna ma daleko od sedu, a to madielko nieje daleko, ked babo sedka ? davas do neho aj nejaku podlozku ?

miskah
18. jún 2014

Ano,vadi mi aj toto.Maly sa chudak musi naklanat,aby videl dodpredu.Ja som si dala usit do neho podlozku.A to madlo sa mi zda zase lepsie u wanderera,x lander ho ma moc hore,maly cez neho nevidi,takze ho ani nepouzivam.

vladkaluckalukas
19. jún 2014

Mna paradne toto vsetko na nom vytaca....tie kolesa predne vybruju aj po dotiahnuti, je to taziskom kocika, a hlavne ked sa otoci v smere jazdy..je lahky velmi a koliecka potom chytaju vyibraciu..to musim vzdy zaaretovat aby som co to presla, to sedenie je divne tiez v smere jazdy, v protismere sa to celkom da...idem kupovat dalsi, uz serem celych nemcov, ja som max rozladena, lebo som mala pocit, ze ked nemca..tak concord a nude svetovy...bacov sifon...mala som pri prvej inglesinu..no zle, vtedy stala 28 000, pri duhov som mala poliaka za 300 eur set...zle, ale za tu cenu ma to nerozculovalo a nerobilo mi problem ho hodit ku smetaku a teraz set za 1007 eur a robi toto???? No strasne mam nervy, ako jazdne vlastnosti ma super...ale toto som necakla, idem kupovat opat poliaka a serem na cely concord...velmi som rozcarovana.

vladkaluckalukas
19. jún 2014

A idem ho predat som sa rozhodla....mam hnedo zlty wanderer a aj autosedacku air v rej istej farbe z isofixovou zakladnou. Ak by bol zaujem, konktaktujte ma.

babymarket_sk
19. jún 2014

@vladkaluckalukas
Ak hľadáte ozajstnú nemeckú kvalitu, tak odporúčam - Gesslein, Hartan alebo Teutoniu, to sú značky kočíkov, ktoré nie sú vyrobené v Číne...