icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

vladkaluckalukas
19. jún 2014

Boze..to mi chcete povedat, ze tento kocik je vyrobeny v Cine? Vsak este aj na konstrukcii ma napisane made in germany...ja uz nehladam, viete aka som nahnevana???? Kupim dva polske a hotovo.

katkaromi
19. jún 2014

@vladkaluckalukas myslim ze tam je napisane designed in Germany 😖

katkaromi
19. jún 2014

ta nemecka vlajka je asi tak trosku marketingovy tah no..

vladkaluckalukas
19. jún 2014

Takze im dakujem krasne....za ti peniaze, boze ja som taka nasrana.

katkaromi
19. jún 2014

... pardon Engineered in Germany

ulinka22
19. jún 2014

Kupili sme Concord Wanderer Air Travel set asi pred mesiacom. Spoliehali sme sa prave na nemecku kvalitu a ked toto teraz citam.... 😒

vladkaluckalukas
19. jún 2014

uplne vas chapem a ja lutujem, ze sme to kupili...

monikaa123
20. jún 2014

Caute baby, chcem sa poradit, mam moznost kupit wanderer od kamosky, kupila si novy sportak po dvoch mes.ho predava je ako novy, ma k nemu vanicku Proton a aj vajicko..to je starsie ale super stav, dava mi to za 400 euro...co na to hovorite? najprv som bola uplne natesena a potom som citala vela zlych recenzii ako ze vypadavaju srobky na kolieckach, ze sa kyvu kolieska a pod..ze je to zla kvalita...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
monikaa123
20. jún 2014

@teegreen ona ho predava lebo mala nechce byt v kociku ja ich poznam...

sylvial
20. jún 2014

Ja som si prečítala vaše negatívne názory, ale ja osobne si neviem vynachváliť Concord Wanderer. A čo sa týka toho, že kde je vyrobený daný výrobok, tak stačí si pozrieť stránku www.concord.de. Je to značka, za ktorú sa aj platí. Samozrejme napr. šróbiky môžu byť vyrobené v Číne, ale ja už pomaly nepoznám výrobok, ktorý aspoň z časti nie je z Číny.

verronica
20. jún 2014

@sylvial ahoj a nevadi ti neuplny sed ? mne pripada, ze dieta tam sedi v polosede... taktiez nanoznik, a sportova cast sa kyva, nieje vobec pevna, ked som tam dala malu, lietala mi aj do stran, ziadna podlozka, len taka latka

adush123
20. jún 2014

@sesilia ja som kupila v Pre deti.som zvedava aky bude sportiak.maly ma 11 tyzdnov a cca 3cm ma volne na dlzku v sleeper casti 😠

standu
22. jún 2014

neviem baby, mne vadi len ta vibracia. zaaretujem a hotovo. pisem uz x-ty krat, ja pocitujem to kyvkanie ako vyhodu, do stran nam v kazdom pripade nelieta! my sme spokojni, je to moj 4ty kocik a polsky som nemala veru ani jeden nekupila by som ho ani za 5 korun. ano, cena v tomto pripade asi premrstena, ale zasa pre mna bol co sa tyka mojich poziadaviek zrovnatelny bol len brio go a cena je tam tiez porovnatelna. pre mna nie je o com. jazdime rok a nemam vyhrady.
@monikaa123 chod si ho pozriet, povoz si v nom to babo, co v nom nechce byt 🙂 uvidis ako sa t bude jazdit 🙂

gabdda
23. jún 2014

Spokojnosť zákazníka ako nám na reklamáciu napísali zatiaľ je.
Sroby zatiaľ držia, kočík ide potichu a to chodím každý deň s ním aj po poľnej ceste psov venčiť 😀

monikaa123
23. jún 2014

Baby este sa chcem spytat, ake najstarsie dieta ste vozili vo wandereri...mna tak napadlo, ci to nebude vacsim detom kratke ked je to tam take ukoncene...alebo ci tam nebude mat pokrcene nohy...

gabinecka_
23. jún 2014

@monikaa123 dcéra 2 roky 4 mesiace si v ňom bez problémov ľahne a nôžky má vyrovnané a ešte má aj priestor.

monikaa123
23. jún 2014

@gabinecka_ myslela som skor ked sedi...

gabinecka_
24. jún 2014

@monikaa123 tiež v pohode, nôžky si kľudne natiahne

alakapo
26. jún 2014

@standu Presne s Tebou suhlasim... Je to sice moj prvy kocik ,ale ja som spokojna . To koliesko jedno aj mne obcas zavibruje...A inak mam presne tu istu farebnu kombinaciu ako Ty🙂

katkaromi
27. jún 2014

tak maminky, ja som dnes uznala ze tento kocik je fakt uuuzasny, bola som v alltoyse a skusala som kocik chicco a tvrdy, totalne nepruzny, no otras, oproti nemu je moj wanderer s tym odpruzenim skvely, kaslat na srouby 😀

iwesska
2. júl 2014

@monikaa123 3rocny v nom lezal s vystretymi nohami 😀

vladkaluckalukas
3. júl 2014

On je obrovsky, moj 3 rocyn sa sycie envystre uplne, ale pochybujem, ze nejaky 3 rocny sa este chce vozit..co sa tyska srobov....ako srat uz na ne, vrzga mi cela konstrukcia, a co mne velmi vadi je, ze sa neda dat do uplneho sedu v smere jazdy. Nanoznik mi nevadi..to nepouzivam, madlo je moooc daleko, no neviem..som prosto rozcarovana a teda ja som bola z neho unesena, a opakujem..jazdne vlastnosti ma skvele. Proste ma serie, ze 1000rovy kocik ma taketo nedostatky, kebyze stal o polku menej, tak mavnem rukou...ale toto cakam od no name kocarov a ne concorda.

vladkaluckalukas
5. júl 2014

Kocky, prosim Vas, neviete mi poradit, ako dam naspat ten bezpecnostny pas? Ja som to dala dolu, ked maly len lezal v nom..aby ho netlacil a neviem to dat spat...macherka. Alebo mi to odfotit ako to tam je. DAKUJEM

petravelasova
8. júl 2014

ahojte mam moznost si kupit tento kociarik,,nemam zial cas citat vsetky strany dozadu a precitat si vsetko negativa alebo pozitiva vas uzivateliek🙂viete mi tak v skratke prosim vas napisat s cim ste spokojne a s cim naopak nie??napriklad aj vy
@vladkaluckalukas

dakujeem🙂

lulua22
9. júl 2014

@zuzik007s Dobrý deň,kde ste kúpili túto farbu je pekná s tou žltou? nikde som takú nevidela... 🙂

miskah
9. júl 2014

Takze kocik vyreklamovany, vymenili mi obidva srouby na prednych kolesach. Reklamovala som aj 2 chyby na sportovej casti - na spodnej casti sa mi vysuchala mala dierka, asi z tych plastovych dosiek co su vo vnutri a sluzia na spevnenie, a este mi aj vypadol taky gombik zo spodnej casti potahu. Tak som im napisala, ze toto mi neopravili a z Concordu mi posielaju uplne novy potah🙂 Takze budem mat dva, ale aj tak ho idem predat, pretoze mam dva sportove kociky a jedny golfky a uz viac menej pouzivam len tie.
Takze aj by bol zaujem predavam Concord Wanderer v zelenej farbe s 2 potahmi, pricom jeden je uplne novy a ten druhy pouzivany 4 mesiace. Vyhodim ho za par dni aj na bazar. Cena 390 eur vratane kuriera z Nemecka.

zuzik007s
9. júl 2014

@lulua22
V predajni pre deti,checkni stranku predeti.sk.

zuzik007s
9. júl 2014

Inak mne tiez brutalne vibrovalo lave koleso ale tak,ze sa malemu triasla hlavicka vo vanicke,muz nasraty,ze po 3 tyzdnoch kocikovania musime aretovat koleso a potom sa tym padom horsie otaca a manipuluje s kocikom. Tak sme to dali na reklamaciu a uvidim,co s tym spravia!!!! Ale inac je kocik super,paci sa aj muzovi co som rada,ked som si ho vydupkala. 🙂

miskah
10. júl 2014

@vladkaluckalukas akurat dnes som fotila kocik, tak som ti to odfotila ak to este nemas