icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

spynkaa
30. nov 2014

Vo štvrtok som kúpila športový wanderer. A vibruje mi jedno predné koliesko. Ako ste s tým vibrovanim pochodili pri reklamácii? Ked to opravia aj to drží alebo to bude stále vibrovať?

marinam
1. dec 2014

@spynkaa opravia ti to a vibrovat uz nebude...mala som ten isty problém.

spynkaa
2. dec 2014

@marinam ďakujem, zajtra tam mam prísť. Ďakujem za info, odľahlo mi.

spynkaa
2. dec 2014

@marinam a ty uz máš koľko wanderera? A si spokojná? Všetko v poriadku?

marinam
3. dec 2014

@spynkaa mám ho asi od februára tohto roka.ano som celkom spokojna.len vanička je dosť úzka a kratka.sportak je na druhej strane dosť priestranný. Chýba mi nánožník na sportaku to je minus.plus mi chyba ajnejaka vvnútorná vložka/polstrovanie v sportaku.dokupila som si originál za strasnych 40eur. Plus 5bodove zapínanie sa nedá rozobrať na 5 bodov..takze s fusakom je to ťažšie musíš to pracne poodopinat po prackach....asi tak.kupila som si este jeden sportak a tak mam kociky dva a striedam ich

kikushaa
3. dec 2014

tak nasla som nanoznik v predeti cierny univerzalny pasujuci na sportiak, ale nieco viac fresh by to chcelo. Prosim to naozaj nikto nic? Alebo to riesite v zime zimucej iba fusakom?

spynkaa
3. dec 2014

@kikushaa skús Sashe.sk tam ti ušiju nanoznik aký budeš chcieť. Ja si tam dám šiť podložku, hneď ako mi kočik vrátia z reklamácie. ☹

kikushaa
3. dec 2014

@spynkaa sashe som uz skusala, dokonca viacerych predajcov. len ziadna farba zo vzorkovnika sa mi nepacila :/ plus vsetci ponukali viac menej tie iste latky. asi som divna 😀

spynkaa
3. dec 2014

@kikushaa a akej farby máš kočik? A čo by si chcela?

kikushaa
3. dec 2014

farbu mam coconut brown http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/sporto..., tak bud nejak podobne hnedu so zltym niecim, alebo kludne aj nejaku inu farbu. specifikovat to neviem, proste ma to musi oslovit 😅 ked nic nenajdem uspokojim sa aj s tym ciernym univerzalnym..

spynkaa
3. dec 2014

@kikushaa hmmm, tak tam by sa hodil tmavo hnedý s niečim v strede. Takéto niečo by som si vedela predstaviť. Len v hnedej a to slnko žlté. Fotku som si požičala z FB.

adush123
3. dec 2014

Baby poradte nejaku clonu.no musi vyzerat dobre na kociku.aby z dialky nebila do oci.

adush123
3. dec 2014

@spynkaa ved to ti na sashe urobia.ciernu a vysivku aku len chces ti spravia.

kikushaa
3. dec 2014

@spynkaa to by slo..taketo nieco jednoduche ale pritom nie tuctove sa mi pozdava, idem im znova napisat 🙂 dakujem!

mariana1
9. dec 2014

Prave som objednala kocik concord wanderer z nemecka, uz sa tesiiiime 🙂

pslahorova
9. dec 2014

Dovolim ai povedat iba jedno, je to smiesna napodobenina Brio Go, a ma vela nedostatkov, nevydrzal u mna ani 24 hodin. Mala som niekolko kocikov ale vzdy som sa vratila k Briu.

mariana1
9. dec 2014

Kupovali ste niekto ochrannu vlozku ?

nenabaja
9. dec 2014

Ja teda mam doma Brio go, ale mala som pozicany chvilu aj Wanderer (ma ho kamoska), a mne sa teda nezda, ze by bol jeho napodobenina, a ak, tak vobec nie smiesna. Wanderer ma robustnejsie kolesa, lepsie usposobene na pohyb v terene, a o lepsom odpruzeni ani nehovorim.

emode
13. dec 2014

kto by mal záujem, ročník 2013, popruhy sme neriešili, lebo ju nepripútavam.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/u825/co...

ivetbal
14. dec 2014

@pslahorova Dnes som bola pozrieť obidva kočíky naživo a priznám sa obidva sa mi páčia. Wanderer má krajšie farby Brio sa určite ľahšie ovláda. Brio má väčšiu vaničku ale Concord vajíčko mi pripadá bezpečnejšie. Riešim trojkombináciu, takže stále zvažujem pre a proti a neviem sa rozhodnúť ☹ Športové časti mi pripadajú veľkosťou približne rovnaké.

pslahorova
14. dec 2014

@ivetbal Vajicko som si kupila maxi cosi najbezpecnejsie v ten rok ked sme kupovali, su nan adapteri, a co sa tyka sportiaku , concord je uzsi a nema vobec ten pas medzi nohami ktory sa zapina o madlo, a tu cast na nozicky ma iba makku a nie vystuzenu ako Brio. Co sa tyka obratnosti a lahkostinpouzivania jednoznacne Brio vlastne teraz uz Britax Go, nie Britax Go next ( ten ma nafukovacie a strasne kolesa ).

romisami
4. jan 2015

Tak my sme dnes odniesli kocik druhykrat na reklamaciu :( Zlomil sa nam ram nad klbom kde sa naklikava sedacia cast, no cely kocik je nakrivo :/ a okrem toho nam 2xvypadla skrutka pri zadnych kolesach a uz som tam spomenula aj striesku co nam pada... Tak som zvedava ako dopadneme, keby to bol kocik za 100€ tak ma to tak netrapi ale pri takom drahom kociku by sa to nemalo stavat...

iwesska
7. jan 2015

@romisami Vsetky tieto tri vady mame aj my. My uz mame opravenu tu zlomenu cast, aj sroby opravili. Strieska zacala blbnut teraz, kolesa predne idu nad zemou akonahle sa dieta posadi do sedu. Mame asi totalne vadny kus, chcem to cele vratit a peniaze naspat. Napis mi prosim potom ako si dopadla, hlavne s tou strieskou. Lebo to zlomene ti opravia, aj sroby, ale strieska to neviem...

romisami
7. jan 2015

@iwesska urcite dam vediet. Mne najprv vypadavali skrutky z prednych kolies, k tomu kolesa vibrovali, to nam opravili a bol chvilu klud, potom zacali blbnut zadne, tiez sa vytiahli skrutky a koleso sa zacalo vysuvat, nedalo sa ani zabrzdit. To mi 2xmanzel opravil, k tomu sa vysuvaju take poistky co su z vnutornej strany a ked sa zlomil ten ram to uz bol vrchol. Strieska dobre nedrzi od zaciatku. Poviem pravdu tiez by som chcela peniaze naspat. Lebo nechcem mat drahy kocik a takyto "polepeny" teraz ma aj hneva ze som to do tej reklamacie rovno nenapisala, hoci ako vieme asi sa budu vykrucat tak ci tak...

iwesska
7. jan 2015

@romisami Ja mam tiez strasne nervy z neho. Ani nahodou to nie je lacny kocik na to aby bolo na nom tolko zavad. A kazdym dalsim mesiacom nove a nove vady. A co bude po 2r.? To budem mat doma nepojazdnu haraburdu? Vy mate tusim este vacsi srot. A kolko s nim jazdite? Nas bude mat vo februari rok, ale toto som este nezazila, je to moj 4 kocik a mozem povedat ze aj golface vydrzali viac. A ako sa ti rozlomil? Ja som sa vytacala z dveri von, oprela o rucku a kocik na 2 casti 😕 🙄

anna1980
14. jan 2015

@standu prosim ťa ,segra si kupila tiež concord wanderer a vaničku chce dokupit inu z bazarika. dnes bola testnuť jednu ale že jej to tam lietalo nejake 2cm . skušala vaničku jane (jane a concord su podla mna rovnake lebo aj ja som mal na jane vaničku od concordu lebo sa mi pačila svetlunko modra 🙂 ) tebe to sedi ? dik

misato
15. jan 2015

baby, viete mi prosím poradiť, či vanička od jané slalom pro pasuje na konštrukciu concord wanderer? ďakujem za odpovede

naninka23
30. jan 2015

@standu Ahoj. Nerozumiem celkom tej vibracii kolies ... co sa vlastne deje? Ďakujem.

fazulka15
1. feb 2015

Ahojte, viete mi prosim poradit, ci tie problemy s vibraciou koliesok, kratkymi popruhmi, atd boli len v serii 2013 alebo sa objavuju aj u modeloch 2014? Dakujem

kikushaa
1. feb 2015

@fazulka15 ja mam 2014 a nic z toho sa na kociari nedeje 😉 pouzivam ho od maja 2014