icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

standu
2. feb 2015

@naninka23 k to je tazko popisat...predne kolieska pri rychlej jazde alebo teda asi aj pri inom type jazdy (manzelovi to robi takmer stale, mne len obcas) sa chveju zo strany na stranu proste osciluju a je to rusive. ked nejdem rychlo tak mi to nerobi.

fazulka15
3. feb 2015

@kikushaa , dakujem velmi pekne, si ma potesila. A pouzivas vanicku alebo tasku snug, ci uz sportak?

kikushaa
3. feb 2015

@fazulka15 mam trojkombinaciu mobility set s vanickou scout, momentalne uz pouzivam sportovu cast

standu
17. feb 2015

@anna1980 prepac az teraz som nasla tvoju otazku. Nerozumiem co lieta 2cm?

anna1980
17. feb 2015

@standu vanička na konštrukcii kočika concord wanderer.... vaničku ma tu staršiu ako ty.... myslim že preto som tebe pisala lebo si tu dala foto starej vaničky na novej konštrukcii wanderer 🙂
inak som si všimla tvoju otazku o tých kolieskach že ked idete rýchlo tak sa trasu chveju..... je to normalne nie je to žiadna vada ... proste pri rychlejšej jazde treba kolieska zaaretovať rovnako ako pri nerovnom terene .

anna1980
17. feb 2015

@zuzik007s prosim ta ako ti sedi vanička na konštrukcii ? segra ma wanderer ale vaničku ma tu ešte staršiu ako ty a vravela mi že jej to aj 2cm lieta proste sa tak koliše ta vanička :(

anna1980
17. feb 2015

@sylvia2012 prosim ta nemaš foto ako si to nalepila tu pasku. ? lebo segre sa to tiež moc kyvoce. dik

standu
17. feb 2015

@anna1980 mala som protonku neviem aky rocnik a wanderer mam 2013. kyvkala sa vanicka ale nevadilo mi to vobec praveze mala dobre spala ako ju to hojdalo

anna1980
17. feb 2015

@standu dakujem ... už som tu našla jeden prispevok kde maminka si tam dala nejaku obojstranne lepiacu pasku 🙂 tak som ju pýtala nech mi to nafoti tak uvidim.... moja segra si tu vaničku vytuningovala 🙂 akurat dnes jej to došlo 🙂

sylvia2012
17. feb 2015

@anna1980 nemam ale budem sa to dnes snazit odfotit a budete to aspon vidiet viacere

zuzik007s
17. feb 2015

@anna1980 ano tiez mi to kolisalo,ale myslim si ze ked bola vanicka prazdna to bolo horsie. ked tam bol maly, tak to tak nejak zaniklo a bolo to mierne.vo vanicke sme boli take 4 a 1/2 mes, lebo bol maly dlhy uz sa narodil vacsi...

zuzik007s
18. feb 2015

to musite tak brať, že 100 ľudí, 100 chutí...niktorý kočík nie je terno...aspoň podľa mňa...ja som vyskúšala pri prvom tehu zopár, čo sa nepáčilo manželovi 🙂 ale to ma trápilo najmenej....skôr to, že nič mi nepasovalo....
ja som sa zaľúbila do fusionu, ale veľká chyba, neotočný sed....to jednoznačne mínus a keď som zbadala wanderer, povedala som si, že bude môj...uvažovala som aj o jane umlimit, ale to je starý kočík nový už nevyrábajú, tak som sa rozhodla pre wanderer. neľutujem a manžel je tiež rád, čomu sa teraz teším 🙂
aj mne rapluje to koliesko, už bolo na výmene v predajni, a o 2 týždne zas to isté, už to neriešim, nikam sa neponáhľam a nerobí to....
inak mu nemám čo vytknúť, lebo je fakt komfortne široký a malý tam spí rád...a to je hlavné

sylvia2012
18. feb 2015

@zuzik007s presne pre mna tiez super.. som spokojna

sylvia2012
18. feb 2015

@anna1980 prepac .. dnes odfotim vcera som kupovala nove barove stolicky a riesila som tie a dotoho malu z jasiel a veci podobne sorry odpadla som do postela .. tak dnes fotim

dejushka
21. feb 2015

@kikushaa ahoj prosim ta ako si to doriesila s tym nanoznikom?my mame presne tu isto comby no nic ma nezaujalo 😔😌 cierny som nechcela a tmavo hnedy mi v detskom zohanaju uz 2m..tak som zuufalaaa

kikushaa
22. feb 2015

@dejushka dala som si usit nakoniec jednej pani na sashe. Ked sa dostantem na pocitac ti mozem poslat ip s fotkou pripadne aj kontakt na tu pani 😉

dejushka
22. feb 2015

@kikushaa ahoj bola by som ti moc vdacna, dakujem..dnes som bola v predeti a predavacka mi pov.ze to co je tam schovane v pohode staci, ale mne to teda postacujuce nepripada :D

daisy9
23. feb 2015

Ahojte..nestihla som si precitat celych 28 stran tak neviem ci sa uz o tom debatilo..wanderer mam uz nejaky ten mesiac ale len teraz som presla na sportak a chcela by som sa opytat ci aj vam sa strieska sama vracia spat o jeden stupen..ona vlastne ani nedrzi taka nasponovana..dost ma to stve lebo hocikedy sa to stane bez toho aby som sa jej dotkla...

kikushaa
23. feb 2015

@dejushka zistila som ze cez ip sa nedaju posielat fotky a ked ano tak to potom neviem, cize posielam foto sem do fora, a pani zo sashe.sk sa vola konvalinka

dejushka
23. feb 2015

@kikushaa a kolko ta to vyslo prosim ta??a farbu latky ti ona nakombinovala ci??

kikushaa
23. feb 2015

@dejushka ja som si dala sit aj podlozku, a stalo to dokopy 57e. ja som jej povedala ze chcem hnedu, a nico zlte nato a vyslo z toho toto

gabdda
23. feb 2015

@dejushka aj ja mám od nej. Zajtra odfotitm.
Ja som myslím platila 35

sylvia2012
23. feb 2015

@anna1980 uz som konecne sa rozhybala a odfotila to ako je to nalepene je to obojstranna lepiaca paska znacky patex

kiwi82
24. feb 2015

Mamičky, prosím Vás to nie je korýtkové sedenie u wandera? dá sa dať do úplného ľahu? dakujem

anna1980
24. feb 2015

@sylvia2012 dakujem si zlata.... 🙂

sylvia2012
24. feb 2015

@anna1980 jej dakujem

kikushaa
24. feb 2015

@kiwi82 sportova cast sa da dat do uplneho lahu len ak je dieta otocene smerom ku tebe. Opacne sa udajne neda, zatial som opacny smer este neskusala 😉

anna1980
24. feb 2015

@kikushaa no to som o tej športovej časti nevedela :( dufam že to tak nie je :(

kikushaa
24. feb 2015

@anna1980 mozem to zajtra vyskusat, lebo ja ho zatial vozim smerom k sebe a tam ten uplny lah ide. praveze som to tu niekde citala, mozno aj na tomto fore ze ked je opacne sa to neda. skus pohladat. ja to zajtra vyskusam

misato
26. feb 2015

@karamelkax prosím ťa kde sa dajú kúpiť, zohnať? ďakujem