Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@standu vanička na konštrukcii kočika concord wanderer.... vaničku ma tu staršiu ako ty.... myslim že preto som tebe pisala lebo si tu dala foto starej vaničky na novej konštrukcii wanderer 🙂
inak som si všimla tvoju otazku o tých kolieskach že ked idete rýchlo tak sa trasu chveju..... je to normalne nie je to žiadna vada ... proste pri rychlejšej jazde treba kolieska zaaretovať rovnako ako pri nerovnom terene .
@sylvia2012 prosim ta nemaš foto ako si to nalepila tu pasku. ? lebo segre sa to tiež moc kyvoce. dik
@anna1980 nemam ale budem sa to dnes snazit odfotit a budete to aspon vidiet viacere
to musite tak brať, že 100 ľudí, 100 chutí...niktorý kočík nie je terno...aspoň podľa mňa...ja som vyskúšala pri prvom tehu zopár, čo sa nepáčilo manželovi 🙂 ale to ma trápilo najmenej....skôr to, že nič mi nepasovalo....
ja som sa zaľúbila do fusionu, ale veľká chyba, neotočný sed....to jednoznačne mínus a keď som zbadala wanderer, povedala som si, že bude môj...uvažovala som aj o jane umlimit, ale to je starý kočík nový už nevyrábajú, tak som sa rozhodla pre wanderer. neľutujem a manžel je tiež rád, čomu sa teraz teším 🙂
aj mne rapluje to koliesko, už bolo na výmene v predajni, a o 2 týždne zas to isté, už to neriešim, nikam sa neponáhľam a nerobí to....
inak mu nemám čo vytknúť, lebo je fakt komfortne široký a malý tam spí rád...a to je hlavné
@zuzik007s presne pre mna tiez super.. som spokojna
@anna1980 prepac .. dnes odfotim vcera som kupovala nove barove stolicky a riesila som tie a dotoho malu z jasiel a veci podobne sorry odpadla som do postela .. tak dnes fotim
Ahojte..nestihla som si precitat celych 28 stran tak neviem ci sa uz o tom debatilo..wanderer mam uz nejaky ten mesiac ale len teraz som presla na sportak a chcela by som sa opytat ci aj vam sa strieska sama vracia spat o jeden stupen..ona vlastne ani nedrzi taka nasponovana..dost ma to stve lebo hocikedy sa to stane bez toho aby som sa jej dotkla...
@anna1980 uz som konecne sa rozhybala a odfotila to ako je to nalepene je to obojstranna lepiaca paska znacky patex
Mamičky, prosím Vás to nie je korýtkové sedenie u wandera? dá sa dať do úplného ľahu? dakujem
@sylvia2012 dakujem si zlata.... 🙂
@anna1980 jej dakujem
@karamelkax prosím ťa kde sa dajú kúpiť, zohnať? ďakujem

@naninka23 k to je tazko popisat...predne kolieska pri rychlej jazde alebo teda asi aj pri inom type jazdy (manzelovi to robi takmer stale, mne len obcas) sa chveju zo strany na stranu proste osciluju a je to rusive. ked nejdem rychlo tak mi to nerobi.