Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@karamelkax ďakujem za info, lebo som hľadala na nete a nič...my máme kočík z druhej ruky používaný cca 1. majiteľom 2 mesiace, dal nám aj záručný list, tak by som sa mohla informovať v predajni, kde kočík kúpili....
Ahojte baby - dufam ze to nebude nikomi vadit, ze to tu pisem...No veeelmi chcem tento kocik, babo cakame na jun/jul 2015..Len nechcem urcite kupovat novy..A tak chcem dat echo - ze ked by ste niektora este mali doma a nepouzivate ho...je v dobrom, resp.az vekmi dobrom stave a nahodou ho chcete posuvat dalej..predavat..Tak mam zaujem a mozte mi pisat IP s cenovou ponukou...🙂 Mockrat vdaka 🙂
@ma_ta1975
@gabinecka_
@standu
@cuculik1
@devilgirl821 *Ahoj , žiaľ už ho máme pol roka predaný. Ale bol to dobrý kočík.
@devilgirl821 my sme ho ani nekupili..;)
@devilgirl821 ahoj, aj ja som ho uz davno predala ale mam kamosku ta ho ma tak sa jej opýtam ci ho nechce predat....ona ma farbu béžová/cierna ... a ja ho stale odporucam najlepší kocik. 🙂
@devilgirl821 juj počkaj ale ja som mala fusion aj kamoska ma o ten nemáš zaujem či?
@ma_ta1975 Jaj skoda. No o ten veru nie. Velmi chcem Wanderer..Ale tak hadam sa mi podari nan niekde dobre natrafit...:/ Lebo novy kupovat je ozaj zbytocne..
@devilgirl821 my sme nas uz slubili kmotre, ktora rodi v juli 🙂
Zeny prosim uz ste rozoberali strechu? Chcem ju oprat nie len rucne...
@devilgirl821 ahoj ja idem predavat... posli mail ak chces, poslem ti blizsie info aj s fotkami.odkial si?
@karamelkax vies prosim ta cez tu podlozku zapnut popruhy bez predlzocacich? Dakujem ;)
ahojte,
mam 2 den wanderera 2014 lava red,zatial som spokojna,pasy su dost dlhe, moja 2 a pol rocna dcerka sa do nich vmesti a este su aj volne,len mi obcas vrzga lava cast rukovate,robi to aj Vam?inak striesku zatial neriesim a zatial nic nevybruje ani nevypadava,,,,spokojnost s odpruzenim a velkym nakupnym kosikom...len ten prsiplast je divny ked je dieta otocene smerom k Vam neviem ako ho potom upevnit ku konstrukcii
@alja20 to ma mrzi..ja som chcela hlavne kocik aby bol priestranny aj pre vacsie dieta a dobre odpruzeny, ale nejak som to neodhadla, starsiu dceru som vozila denne do 3a pol roka a mladsia nema zaujem sa vyvazat..takze od roka ho pouzivame velmi malo, ale posuvam ho kamaratke tak este bude mat vyuzitie, len dufam, ze sa jej nezacne dzubat 😉
ahojte, zatial pouzivam len vanicku, lave predne koleso mi zacalo povolovat tak to priatel zalepil a je klud... kosik sa mi vobec nesucha aj ked ho mam plno nalozeny, vidim to tak, ze kazdy jeden kus ma daco ine co sa kazi.... ale som spokojna velmi s odpruzenim a tichou jazdou....
@bugyna ahoj, sorry ze az teraz odpisujem, ale chodim sem malo, no cez tu podlozku to ide zapnut horsie, aj ked su tam predlzovace, moj maly je dost velky a zapinala som to len cez pas, nie cez prsia a teraz nezapinam vobec, lebo je kludny v kociku a pekne sedi.
Baby ked citam co mate s wanderer... Som rada ze som mala fusion, s nim problem okrem striesky nebol. A ak je strieska riesena rovnako tak pasy ktore sli cez striesku som potiahla popod striesku a strieska potom ostala nizsie a netahalo ju tak dozadu.
ahojte babeny.... zvažujem kupu kočika concord wanderer a chcela by som sa spýtat ci sa dá nakliknut na konštrukciu vanička proton a ci nakliknem nan aj autosedačku ion alebo neo alebo musi byt len air? dakujem za odpovede
@aknel85 predavacka mi tvrdila,ze aj ion nakliknes (tiez ho mam doma)..a aj proton vanicka by mala byt ok (baby tu pisali)
@evelin1986 dakujem za odpoved 😉
@evelin1986 ja mam tiez model 2014 a zacal sa mi odlamovat v zhybe, cize je na reklamacii. serie ma to uz len z toho dovodu lebo viem ze sa to urcite stane znovu a nestal 5 korun aby sa to lamalo :/ a to som ho chcela zrecyklovat aj pre druhe dieta. Inak som s nim doteraz bola nadmieru spokojna, uvidim co bude ked mi ho vratia 😉
@kikushaa dakujem za info..uz som ho vyskrtla zo zoznama,aj ked mi to je popravde luto,lebo sa mi neskutocne paci..ale odhovorila ma aj predavacka v BA babymarkete,ze co predany kocik-to reklamacia:-/..a fakt nie je lacny,nebudem riskovat..

@misato ahoj, myslis tie popruhy? Tie som dostala ku kociku v obchode kde som ho kupovala, v Predeti.sk v Ba, dali mi ich zadarmo, lebo kocik mal vyrobnu chybu ze boli prilis kratke...Neviem ci sa tam daju bezne dokupit