icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

karamelkax
27. feb 2015

@misato ahoj, myslis tie popruhy? Tie som dostala ku kociku v obchode kde som ho kupovala, v Predeti.sk v Ba, dali mi ich zadarmo, lebo kocik mal vyrobnu chybu ze boli prilis kratke...Neviem ci sa tam daju bezne dokupit

misato
2. mar 2015

@karamelkax ďakujem za info, lebo som hľadala na nete a nič...my máme kočík z druhej ruky používaný cca 1. majiteľom 2 mesiace, dal nám aj záručný list, tak by som sa mohla informovať v predajni, kde kočík kúpili....

devilgirl821
5. mar 2015

Ahojte baby - dufam ze to nebude nikomi vadit, ze to tu pisem...No veeelmi chcem tento kocik, babo cakame na jun/jul 2015..Len nechcem urcite kupovat novy..A tak chcem dat echo - ze ked by ste niektora este mali doma a nepouzivate ho...je v dobrom, resp.az vekmi dobrom stave a nahodou ho chcete posuvat dalej..predavat..Tak mam zaujem a mozte mi pisat IP s cenovou ponukou...🙂 Mockrat vdaka 🙂
@ma_ta1975
@gabinecka_
@standu
@cuculik1

gabinecka_
5. mar 2015

@devilgirl821 *Ahoj , žiaľ už ho máme pol roka predaný. Ale bol to dobrý kočík.

cuculik1
5. mar 2015

@devilgirl821 my sme ho ani nekupili..;)

ma_ta1975
5. mar 2015

@devilgirl821 ahoj, aj ja som ho uz davno predala ale mam kamosku ta ho ma tak sa jej opýtam ci ho nechce predat....ona ma farbu béžová/cierna ... a ja ho stale odporucam najlepší kocik. 🙂

ma_ta1975
5. mar 2015

@devilgirl821 juj počkaj ale ja som mala fusion aj kamoska ma o ten nemáš zaujem či?

devilgirl821
5. mar 2015

@ma_ta1975 Jaj skoda. No o ten veru nie. Velmi chcem Wanderer..Ale tak hadam sa mi podari nan niekde dobre natrafit...:/ Lebo novy kupovat je ozaj zbytocne..

standu
5. mar 2015

@devilgirl821 my sme nas uz slubili kmotre, ktora rodi v juli 🙂

standu
5. mar 2015

Zeny prosim uz ste rozoberali strechu? Chcem ju oprat nie len rucne...

zuzanikaaa
8. mar 2015

@devilgirl821 ahoj ja idem predavat... posli mail ak chces, poslem ti blizsie info aj s fotkami.odkial si?

bugyna
29. mar 2015

@karamelkax vies prosim ta cez tu podlozku zapnut popruhy bez predlzocacich? Dakujem ;)

kajanicol29
2. apr 2015

ahojte,
mam 2 den wanderera 2014 lava red,zatial som spokojna,pasy su dost dlhe, moja 2 a pol rocna dcerka sa do nich vmesti a este su aj volne,len mi obcas vrzga lava cast rukovate,robi to aj Vam?inak striesku zatial neriesim a zatial nic nevybruje ani nevypadava,,,,spokojnost s odpruzenim a velkym nakupnym kosikom...len ten prsiplast je divny ked je dieta otocene smerom k Vam neviem ako ho potom upevnit ku konstrukcii

alja20
Odpoveď bola odstránená
standu
9. apr 2015

@alja20 mne strecha nepada, kosik sucha o predne lave koleso len ked je plne nalozeny, inak nic....aj sruby mame, ani rucku som nezlomila...

alja20
Odpoveď bola odstránená
standu
10. apr 2015

@alja20 to ma mrzi..ja som chcela hlavne kocik aby bol priestranny aj pre vacsie dieta a dobre odpruzeny, ale nejak som to neodhadla, starsiu dceru som vozila denne do 3a pol roka a mladsia nema zaujem sa vyvazat..takze od roka ho pouzivame velmi malo, ale posuvam ho kamaratke tak este bude mat vyuzitie, len dufam, ze sa jej nezacne dzubat 😉

kajanicol29
10. apr 2015

ahojte, zatial pouzivam len vanicku, lave predne koleso mi zacalo povolovat tak to priatel zalepil a je klud... kosik sa mi vobec nesucha aj ked ho mam plno nalozeny, vidim to tak, ze kazdy jeden kus ma daco ine co sa kazi.... ale som spokojna velmi s odpruzenim a tichou jazdou....

karamelkax
22. apr 2015

@bugyna ahoj, sorry ze az teraz odpisujem, ale chodim sem malo, no cez tu podlozku to ide zapnut horsie, aj ked su tam predlzovace, moj maly je dost velky a zapinala som to len cez pas, nie cez prsia a teraz nezapinam vobec, lebo je kludny v kociku a pekne sedi.

kikushaa
26. apr 2015

@iwesska
@romisami dievcence ako ste dopadli s reklamovanim tej zlomenej casti? zial zacalo sa to odlamovat i mne..nastastie som si to vsimla skor ako sa to odlomilo. mozem naivne dufat ze nedostanem spat stary zlepenec, a daju mi novu konstrukciu? 😒 😉

romisami
27. apr 2015

@kikushaa vymenili mi iba tú časť ktorá sa zlomila 😒 Tiež som dúfala v novú konštrukciu ...

kikushaa
27. apr 2015

@romisami dakujem,no nepotesila si ma ;) uz som sa vytesovala ze aky super kocik.hlavne sa obavam ze sa to stane znova.

vvia
27. apr 2015

Baby ked citam co mate s wanderer... Som rada ze som mala fusion, s nim problem okrem striesky nebol. A ak je strieska riesena rovnako tak pasy ktore sli cez striesku som potiahla popod striesku a strieska potom ostala nizsie a netahalo ju tak dozadu.

aknel85
6. máj 2015

ahojte babeny.... zvažujem kupu kočika concord wanderer a chcela by som sa spýtat ci sa dá nakliknut na konštrukciu vanička proton a ci nakliknem nan aj autosedačku ion alebo neo alebo musi byt len air? dakujem za odpovede

evelin1986
7. máj 2015

@alja20 ahoj,mozem sa opytat..mas rocnik 2013 alebo 2014? Zvazujem tento kocik spolu s britax go(alebo go next),concord sa mi nazivo vizualne paci viac, ale bojim sa tej kazovosti..predavacka ma uistoval,ze rocnik 2014 sa uz nekazi,vraj vsetko vychytali..tak preto ma to zaujima. dakujem

evelin1986
7. máj 2015

@aknel85 predavacka mi tvrdila,ze aj ion nakliknes (tiez ho mam doma)..a aj proton vanicka by mala byt ok (baby tu pisali)

aknel85
7. máj 2015

@evelin1986 dakujem za odpoved 😉

alja20
Odpoveď bola odstránená
kikushaa
11. máj 2015

@evelin1986 ja mam tiez model 2014 a zacal sa mi odlamovat v zhybe, cize je na reklamacii. serie ma to uz len z toho dovodu lebo viem ze sa to urcite stane znovu a nestal 5 korun aby sa to lamalo :/ a to som ho chcela zrecyklovat aj pre druhe dieta. Inak som s nim doteraz bola nadmieru spokojna, uvidim co bude ked mi ho vratia 😉

evelin1986
11. máj 2015

@kikushaa dakujem za info..uz som ho vyskrtla zo zoznama,aj ked mi to je popravde luto,lebo sa mi neskutocne paci..ale odhovorila ma aj predavacka v BA babymarkete,ze co predany kocik-to reklamacia:-/..a fakt nie je lacny,nebudem riskovat..