Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@makodob mumiu od emitex planujem do sportoveho. pouz.som ju vo vanicke (x lander) a teda nie su este ani prestrihnute tie dierocky na pasy, no skusala som ho, bude dobry. (Pasovat dierky a tiez na dlzku ok). Chcela som fusak orig.concord, ten cocoon, no mumiu uz mam a vypada ze bude stacit. Mala ma rok, ofic.je mumia do 1,5r veku, no je dost dlha podla mna aj na dlhsie..Nanoznik- kupili sme cez vikend v brendone uplne iny ako som chcela, (abc tusim) a pasuje paradne, drzi dobre, da sa vystriet aby nefukalo do tvaricky, farba sedi.. Ak ti mozem poradit, co vsetko som pozistovala- tak fusak concord cocoon je do sportiaka asi naj a po komunikacii s emitex viem, ze nanozniky sport deluxe(uzsi naspodu) a univerzal deluxe(sirsi naspodu).
Zienky prosim vas ake rozmery ma sportova cast waderera?
MOzem poprosit kde kupujete ten univ nanoznik pinkie? Dakujem
dakujem, len som nevedela ci univerzal, pasuje na wanderer, vdaka
@luciasi pasuje..skoro ako rit na serbel🙂
A aj z ciech sa da poslat..je tam nejakych 138kc postovne..a neplatis nic za prevod inej meny..mala som ho do 3dni doma
@vivive ahoj, az teraz odpisujem lebo sem chodim malo, nanoznik Pinkie je super, aj teraz ho mame v tomto pocasi s malou deckou, podlozku mam od emitexu tu najdlhsiu maxi , ma letnu a zimnu stranu, to ma zospodu, na tom sedi, este stale som nedala fusak, lebo maly mi beha vela, ma dva roky, ale ked uz bude fusak tak nanoznik nanho uz nedavam, lebo fusak je z nepremokaveho materialu...inak wanderer je super, niekedy tam maleho stale uspavam a to je uz 90 cm chlap!
@karamelkax dakujem ti. Ja sem tiez nechodim, no vtedy som potreb.poradit. mam uz poriesene vsetko(a dobre🙂 este na jar(ked nebude treba fusak) kupim tu dlhu emitex maxi co mas aj ty(ma tu spod.cast umyvatelnu). A ano, my tiez sme s tymto kocikom spokojni! Priestranny, pevny, lahko ovladatelny a skladatelny, jednoduchy a sympat.dizajn,..
ahojte dievcata, som druhykrat tehotna a akurat pozeram vanicky na wanderera kedze mam len sportovu cast. neviem sa rozhodnut ci concord sleeper alebo scout. rodim koncom jula a ten sleeper mi pride maxi teply na leto a aj sa mi zda, ze je mensi, ale zase sa polohuje 🙂 scout sa mi zda vacsi a vzdusnejsi,no neviem. ma niekto skusenost s oboma a v lete? dakujem za rady 🙂
maminky, neplanujete v najblizsej dobe predat Concord wanderer?
@majkacoke kedy ho chcete asi kupit? My sme si kupili teraz uz iba golfac, tak zaciname rozmyslat nad predajom celej trojkombinacie, no nie hned, preto sa pytam, ze ci chcete hned kupit?
no vyhovovalo by nam to niekedy v priebehu januara, ale ja by som mala zaujem len o sportovy kocik🙂
@xpetruskax dobry den, ja by som mala zaujem o celu trojkombinaciu 🙂 uplne by mi to stacilo az niekedy v aprili, kedze babatko cakame v maji... źaujimala by ma ale farba kocika, typ vanicky a samozrejme cena 😉 dakujem, Katka
Prosim vas, su wanderery z roku 2013 ozaj velmi kazove? Mam moznost kupit novy, ale z roku 2013 a neviem, co mozem ocakavat...
Baby prosim vas, viem ze starsie Wanderer kociky boli velmi kazove, ale ako to je s 2014 a 2015 rocnikmi. Na 2015 som citala ze pridali do ramu neake extra vystuze, neviete ci je to uz lepsie a su v pohode? A este otazocka, vyrobca pise ze kocik ma sirku 60cm. Neviete niekto vyskusat ci sa zmesti cez dvere sirky 60cm, potrebuje to koli tomu ze na kocikarni mame taketo dvere a ci sa mi tam v pohode zmesti. Dakujem

@makodob aky problem? Pasy mi sedia zatial vsade. Skor s podlozkou pinkie mam pri zapinani problem