Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
Ahojte kocky.aj my sme sa vcera rozpravali s mm ze asi pojdeme do wanderera...takze zvladne teren?
@majkatri3 no ja som tiez potrapila wanderera ci v meste, ci v lese, v lete aj v zime v snehu, aj ked niektore chodniky su horsie ako neupraveny teren, isli sme dokonca po kamenovom terene kde sa uz aj tazko chodilo a kocik splnil vsetky ocakavania co sa tyka terenu. ja mam 2014 a uplne som spokojna, medzicasom som skusala aj bugaboo a nechyta sa konstrukciou ani zdaleka. a ak je 2015 este viac spevneny tak dalsie plus ☺
ak by dakto predaval trojkombinaciu v dohladnej dobe, budem rada ak ponukne 🙂 dakujem
maminky concordacky-ja som nakoniec kupila novy wanerer 2015 vo farbe almond beige. Vysiel ma novy vonavy za 330eur😉 Objednavali sme z www.amazon.de Cena uz aj s dorucenim az domov. Dorucenie trvalo 4dni od objednania, takze max spokojnost. No a co sa tyka kocika-som nim nadsena. Je to uzasny priestranny kocik. Maly 20mesacny sa tam krasne zmesti aj s fusakom a este ma kopec miesta. Krasne pruzi a kocikuje sa s nim uzasne. Jedinou chybickou pre mna je skladanie do kufra auta. Je to trocha zdlhavejsie. Predtym som mala Valco Snap a ten sa zlozil stlacenim jedneho tlacitka do super placky. Wanderer potrebuje na zlozenie viacero ukonov a kym ho dostanem do auta chvilu to trva. Zaberie aj viac miesta, ale to je dan za jeho priestrannost a robustnost kolies. Asi si treba len zvyknut. No aj tak je pre mna top kocik a uz ho nevymenim😉
@majkacoke a vieš prosím, konkretizovať predajcu, od ktorého si kupovala? 🙂 cena je fakt skvelá! pre mna je este velmi skoro riesit tieto veci, ale pri synovi som mala otrasny kočár, a teda som si povedala, že pri druhom to musí byť tip-top, preto pozerám, vyberám už teraz 🙂
@kristinamr este som zabudla napisat, ze samozrejme za tu sumu mam len sportovu cast😉 V objednavke je uvedene amazon eu, ale bolo to objednavane zo stranky amazon.de, pretoze na amazon.uk vysiel drahsie.... Prave som pozerala, ze je tam suma 339eur, no ked sme ukoncili objednavku-tato suma bola uz aj s postovnym, ktore je 25eur...
@majkacoke hej, to mi bolo jasne, ze sportova cast 🙂 u nas su min.o 100€ drahšie.
@kacenka15 poslala som Vam spravu 😊
ahojte aj my uvazujeme nad kupou wanderera 2015.na starsich rocnikoch sa lamali konstrukcie.boli tam aj niake kratke pasy.na tom rocniku 2015 vam ako sedia?hlavne teraz v zime ked je babatko v overaliku a fusaciku ..dakujem 🙂
@xpetruskax Dobrý deň A kedy chcete predávať concord? A akej farby? My čakáme V apríli ale stačil by nám aj neskôr ☺
Ano-urobis uhradu a potom ti poslu kocik😉 no mame s nimi dobru skusenost-manzel cez amazon nakupuje niekolko rokov a vzdy vsetko prebehlo bez problemov, dokonca, ked mu nieco nevyhovovalo-poslal to spat a oni poslali naspat peniazky😉
Ahojte.chcem sa spytat nemate problen so sedenim babatka v sportovej casti?Ta opierka zadna sa neda dat uplne dosedu...je sikmo a moja sa stale zosuchuje dolu ... nesedi sa jej tam dobre...ako to riesite vy?
A este sa chcem spytat obciahnu vam pasy deticky ked maju overal?alebo su hrubsie oblecene?ja ich mam na maxime teda aspon myslim a neobciahnu ju
@tamara321 aj ja som mala ten problem, ale zistila som ze sa da zapnut, ono ked ma hrube oblecenie tak ten pas deti netlaci a je tam rezeva ak ked sa to nezda, moju som zapla ale je to na nervy s tym pasom, asi jedine negativum co mi vadi. teraz ked je vacsia ju uz nezapinam v zime, ma fusak, nanoznik a pouzivam madlo.
No mozno sa jej tam nepaci :( neviem kupim asi golfac a hotovo a celu 3kombinaciu predam...len mi je to luto...dlho som ho vyberala a strasne sa mi paci
ahoj damy ktoru vanicku by ste odporucili na wanderer scout ci sleepera ? dakujem za rady respktive ktora je vacsia a lepsie sedi... idem ho objednavat mam trosku strach aby nebol kazovy
Dievcata nemam.cas to tu luskat cele...dnea sme kupovali ojazdeny wanderer.aka ma.byt konstrukcia?mam pocit ze je strasne labilna akoby sa dost hybala do bokov.a este ta rucka s tym nastavitelnym.klbom ma byt pevna alebo tiez taka povolnejsia.celkom mam obavu ze som.sa oklamala:( inak je v uzasnom stave len kedze som neskusala iny kocik tento sa mi zdal zblastne labilny
Ked je pouzivany,tak ssa moze trcha hybat..aj ja som ju mala taku..ale je pravda,ze som si po case vsimla,ze sa mi lame konstrukcia..takze putoval na reklamacku..a dali ho tam do pucu..popritahovali,prisrobovali,polepili..a je pravda,ze je stabilnejsi a pevnejsi..tak neviem,ako moc sa ten tvoj hegle..ja mam roc.2013,tam tie konstrukcie boli problemove
@natalushka ajj ja mam 2013 a som doteraz netusila ze je to problemovy rocnik:(henga sa riadne a baba mi vravela ze je to tak.ok.skusim muza poprosit nech skusi popritahovat ak sa daco da.:(
Este by ma zaujimalo ci je aj na konstrukcii dakde vyrazene cislo sarze,pripadne ci ste sa stretli s tym ze by sa dala kupit nova konstrukcia.

@mimikas ja mám wanderer 2015 a som spokojná a je lepší keďže som skúšala aj 2014 pruženie má lepšie a samizda že je pevnejší to je môj názor...