Kočík do 400 EUR
Ahojte prosím poraďte mi overený kočík 3- kombináciu do 400€. Taký s ktorým ste boli spokojné 🙂 ďakujem
Len nepouzivaj vajce z trojkombinácie🙏
hladaj dvojkombinaciu a vajce kvalitne zvlast
Ja odporúčam kočík Venicci claro (2 kombinácia) ale cena je 700€. Keď tak by som skúsila pozrieť bazár či niekto nepredáva. Myslím že lepšie je potom zvoliť použitý a kvalitnejší kočík ako lacný a nový a myslím že do tých 400€ sa ani kvalitný nedá kúpiť. A vajíčko určite zvlášť my sme presne preto nebrali 3 kombináciu a samostatne sme kúpili vajíčko MaxiCosi (cca 280€) ale sú aj lacnejšie značky ale určite treba samostatne pozrieť.
@anonym_autor 3-kombinácia za 400€ bude na nič. Zistíš, že kvalita Ti nevyhovuje a budeš musieť kúpiť poriadne veci a toto ani nepredáš. Čiže v konečnom dôsledku budeš viac stratová. Odporúčam kúpiť si hlboký kočík z bazáru za 100€ (využiješ pol roka) a potom poriadny športový, ľahký a spratný kočík za 250€ (využiješ ďalšie dva roky a potom ho možno aj predáš) a nakoniec poriadne vajíčko, to je snáď základ. Najväčsie je Cybex aton alebo Klippan Dinofix - tie sú do 13 mesiacov. Bez bázy tuším stoja do 200€.
Kočík môže byť aj lacný ale vajíčko z lacnej trojkombinácie nebude bezpečné. Radšej voľ kočík z bazáru a k tomu kvalitné vajíčko. My máme trojkombináciu a vajíčko bolo k tomu kvalitné, nie každá trojkombinácia je zlá, ale tam sa bavíme o značne vyššej cene.
@anonym_autor 3 kombi ma slabe vajicko, isla by som do obycajneho vanickoveho kociara
Potom lacnejsie kupis sportovy kociar a do vajicka investuj aby ti vydrzalo dlhsie
Z 3 kombi su take lacne shity , v tom by som sa bala dieta vozit
@anonym_autor 3 kombi ma slabe vajicko, isla by som do obycajneho vanickoveho kociara
Potom lacnejsie kupis sportovy kociar a do vajicka investuj aby ti vydrzalo dlhsie
Z 3 kombi su take lacne shity , v tom by som sa bala dieta vozit
@anonym_a6fc2c športový kočík treba naopak poriadny. So starším dieťaťom sa behá kade tade, kočík sa skladá do auta atď…tam treba poriadny. S hlbokým kočíkom sa ide na pomalé, pokojné prechádzky po meste/dedine, tam netreba niečo extra a hlavne je to len na pol roka.
@anonym_autor Moon relax edition,stal v akcii okolo 500e,super kocik,ale 2 kombi a vajco sme dokupili zvlast kvalitne.kocik suoer do terenu,odvozil 2 deti,nic nikdy nevrzgalo a este sa predal za super cenu.
@anonym_a6fc2c športový kočík treba naopak poriadny. So starším dieťaťom sa behá kade tade, kočík sa skladá do auta atď…tam treba poriadny. S hlbokým kočíkom sa ide na pomalé, pokojné prechádzky po meste/dedine, tam netreba niečo extra a hlavne je to len na pol roka.
@martyzpp sportovy v kombinacii je tiez shit, hned sa to meni za klasicky sportovy kociar
Preto som pisala co som pisala
Ak si neporozumela precitak este raz

@anonym_autor skus pozriet bazos, baby tam vedia este zachovale kociky predavat za dobry peniaz