icon

Kočík do kúpeľov

lubako
16. feb 2018

Ahojte. V aprili alebo maji idem s detmi na 3 tyzdne do kupelov v Lucivnej a chcem si zaobstarat vhodny sportovy kocik pre mladsieho synceka, ktory bude mat 14/15 mesiacov. Nakolko cas budemetravit prevazne prechadzkami v prirode v areali, pripadne navyletoch vtatrach a pod. potrebovalaby som, aby mal sportovy kociar tieto vlastnosti: vacsie kolesa, najlepsie gumove, nie plastove, vyssi podvozok, mal by byt lahko ovladatelny, nievelmi tazky a dobre a rychlo skladny do auta. ..a samozrejme standartny komfort predieta- polohovanie opierky chrbta az do lahu, polohovanie opierky noh a dostatocne prietranne sedadlo...vedeli by ste mi poradit takyto sportovy kocik vhodny do terenu? Pripadne vladtne skusenosti by mi pomohli pri vybere. Dakujem

ovladtelny, lahsi

luna116
•
16. feb 2018

Valco Snap 4 Trend:

- nízka hmotnosť 7,70
- ľahká manipulovateľnosť
- polohovacia rukoväť
- rukoväť a ochranné madlo sú potiahnuté ekologickou kožou
- ochranné madlo slúžiace ako poistka možno otvárať z oboch strán
- predné kolesá sú bezdušové s aretáciou, sú vhodné do každého terénu
- priestranný košík pre uloženie nákupu v spodnej časti kočíka
- drobná kapsička na drobnosti na zadnej strane kočíka
- polohovateľná strieška so sieťkou a šiltom
- ľahko ovládateľná kolísková brzda
- plynulo a pohodlne polohovaná opierka chrbta a opierka nôh
- možno polohovať aj do úplného ľahu

zuzana247
•
16. feb 2018

Valco ma nafukovacie vsetky 4 kolesa,alebo vsetky 4 penovky. My mame valco trend,ale ja osobne by som do tazkeho terenu s nim nesla,myslism nejake tury alebo tak. Neviem chudak v akom stave by bol po 3tyz. tur.
Skus este pozriet Peg perego cross 🙂
Aj my zvazujeme kupu nejakeho odpruzeneho na vylety do tatier

zuzana247
•
16. feb 2018

@lubako znama ma aj Jane Slalom a chvali si ho 🙂 mne sa tieto 2 zatial pozdavaju 🙂

a_ndy
•
16. feb 2018

téma "terénny kočík" väčšinou končí strollermi Baby Jogerom Summit alebo B.O.B. Revolution (resp. im podobným kočiarom). Vaše požiadavky hravo splnia.

lubako
autor
•
16. feb 2018

Dakujem za tipy, idem si ich popozerat😊

robinotina
•
16. feb 2018

My mame Jane mum a ja na neho nedam dopustit,fakt mega lahky,lahko ovladatelny,vyssi podvozok,dostatok miesta pre babo,kolesa krasne odpruzene,vcelku velke...

lus2909
•
16. feb 2018

Greentom

a_ndy
•
16. feb 2018

čítanie s porozumením robí problém? 🙂 "prechadzkami v prirode v areali, pripadne navyletoch vtatrach" resp. "vedeli by ste mi poradit takyto sportovy kocik vhodny do terenu"

kubkovamama
•
16. feb 2018

Graco Treko XT,

lus2909
•
16. feb 2018
viadelmar
•
16. feb 2018

podobne sme na tom aj my tiež vela casu travime v prírode a zvažujem gesline f10 len nepoznam nikoho, kto ho ma

sindas
•
16. feb 2018
ada2192
•
20. feb 2018
libulibu
•
21. feb 2018

Ja by som odporúcala Jané Crosswalk. Som s ním velmi spokojná, zvládne aj horsí terén, je dobre odpruzený a má gumené kolesá. Ide úplne do lahu a sportiak sa dá otácat. Dá sa predlzit aj strieska. Je super.

nastasyk
•
21. feb 2018

Baby jogger city Elite, je to tank, prejde vsetko aaj je priestranny.