icon

Kočík do lesa a na túru

29. sep 2023

Baby,potrebujem kocik,ktory nema velky problem s lesnou cestickou,nerovnostami na ceste a podobne.
Ktory ma dobre odpruzenie?Mala som obycajnu trojkombinaciu riko basic,ktory bol odpruzeny a veru nemal velky problem,ale predala som ho,lebo uz nepotrebujem 3-kom.Zaberalo nam to vela miesta.
Teraz som kupila joie versatrax a za mna to je kocik,ktory je vyslovene mestsky a to na pekne nerozbite chodniky/cesty.Dala som na recenzie a lutujem to.Vsetko je moc pevne.
S cim ste spokojne vy?

lenuska9999
•
29. sep 2023

Na túru, kyslíkové cesty, polia, lúku som používala Britax b motion 4 plus. Dostala som sa s ním všade, ale je dosť ťažký. Kočík som už predala a teraz pri ďalšom dieťati sa rozhodnujem či kúpiť opäť tento alebo Thule ug2

ziarifka
•
29. sep 2023

Roan Emma s veľkými nafukovacimi kolesami. Klasický hojdací kočiar. Vyspala sa v ňom na výlete aj 4 ročná. Zvládol odviesť aj 2 deti. Defekt sme nikdy nemali.

tinkavvv
•
29. sep 2023

Do lesa a na tury jedine velke nafukovacie 3 kolesa. Thule alebo TFk je to najtop. Pripadne cyklovozik, ak aj bicyklujete.

smajliica
•
29. sep 2023

3 kolky zvládajú terén spravidla lepšie ako 4 kolky. Ja som pokutovala po baby jogger city elite alebo mini.

domiklik
•
29. sep 2023

Thule urban glide 2. Vo february vyjde novy model, tak tieto dvojky by si mohla kupit pod rukou za fajn cenu...

autor
•
29. sep 2023

Dakujem vam.
Tak si si o vsetkych precitala,akurat je problem,ze ani jeden nie je otocny 😕To vidim ako problem

smajliica
•
29. sep 2023

Trojkolky nebývajú otočné. Ja som nakoniec kúpila iný lebo som chcela otočný ale aj tak malú vozím otočenú iba dopredu lebo chce vidieť 😅 keby sa môžem rozhodnúť znovu tak kúpim ten baby jogger. Pomer váha a jazdné vlastnosti má neporovnateľný s mojim (Emmaljunga NXT90).

autor
•
29. sep 2023

@smajliica ja sa neviem vobec eozhodnut.Ani mi vo sne nenapadlo,ze s kupou kocika budem mat taky problem