icon

Kočík do malého výťahu

karcikarci
29. sep 2022

Ahojte baby, akurat si robim prehlad o kocikoch (vanicka + sportovy). Byvame v bytovke v meste, avsak hladame nieco vhodne aj do terenu a do vsetkych podmienok. Aktualne ma najviac zaujali Thule Urban Glide 2, Joolz Geo3, Baby Jogger Summit X3, Bugaboo Fox 3 a Muuvo Quick 3.0. Problem vsak je, ze mame maly vytah - sirka dveri 69 cm, vytah do hlbky max 84 cm. Mate niekto skusenost, pripadne podobny vytah a niektory z kocikov? Velmi by mi pomohlo keby niekto vedel premerat. Vopred vam dakujem

karola987
Odpoveď bola odstránená
karola987
Odpoveď bola odstránená
nina004
29. sep 2022

Máme baby jogger city Elite a do výťahu vojde ,ja musím byť bokom ku kočíku a dať dolu rúčku. Je to ale dosť na tesno ,no vojde s nami aj malý pes. Thule má podľa mňa ešte o trochu širšie zadné kolesá, bude problém ho dať do výťahu.

bluemoon24
29. sep 2022

@karcikarci my mame podobne velky vytah a thule musim nechavat v kocarkarne, do vytahu proste nejde.

dzejsik
29. sep 2022

@karcikarci vytah mame ako ty sirka dveri 69 a vnutornych stien 75cm, Thule ti nevojde cez dvere, BabyJogger natesno, Geo, Fox a Muuvo by mali byt ok … mali sme hlboky so sirkou 65 cm a predala som ho po dopouzivani hlbokej casti prave za to, ze zmestit sa k nemu so starsim synom a odrazadlom bol strasny tetris… odrazadlo som vzdy musela drzat nad kocikom vo vzduchu … takze by som byt tebou brala cim uzsi, tym lepsie

veverka86
27. jún 2023

@karcikarci Mozem sa opytat, aky ste nakoniec vybrali? Presne toto riesim teraz ja 🙂

karcikarci
autor
18. júl 2023

@veverka86 prepac za neskoru odpoved, az teraz som si vsimla, ze si sa pytala... nakoniec sme vybrali Muuvo Quick 3.0 a super, teda je to natesno, ale vojde a s kocikom sme spokojni ☺️vy ste uz nieco vybrali?