icon

Kočík do Volkswagen Up!

10. aug 2025

Prosím poraďte, ktorý kočík 2 alebo 3 kombinácia sa zmestí do VW Up? Niekto nemá skúsenosť? Ďakujem

chrobak7
10. aug 2025

@anonym_autor Sranduješ? Do VW Up! dvoj či trojkombinácia? Tam dáš maximálne nejaký kočík golfové palice aj to len zložený.

Jedine, že by si sklopila zadné sedadlá.

domiklik
10. aug 2025

@anonym_autor skus pozrieť joolz hub, ale vaničku do kufra nedas

oblecenie99
10. aug 2025

Sú také malé kompaktné dvijkombinácie, ale vaničku tam zrejme tiež nenapchas.. napr. Greentom má dvojkombináciu (vanička plus reversible časť - teda športový s korytkovym sedením) a keď dokúpis adaptéry, bude to pasovať na väčšinu vajíčok (konkrétne modely má priamo výrobca na stránke). Alebo máš Cybex Melio, 6 kilovy veľmi skladny kočík, ku ktorému vieš dokúpiť vaničku (pozeraj bazár, lebo nova je celkom draha, niekoľko ich je na bazari s aplikáciou, ktorého meno sem nemôžem napísať, lebo je proti pravidlám). Určite má adaptéry na vajíčko, to odskúšané nemám, lebo tento máme iba ako náhradný kočík u starých rodičov.
S týmito menšími mám skúsenosti, hľadali sme kočíky, ktoré nezaberajú veľa miesta v aute, vo výťahu, v byte a sú praktické pre mestský život - záver zvyraznujem. Klasické košické chodníky zvládnu, to mám.odskusane, ale na nejaké dedinské rally nie sú vhodne.

anonym_287677
10. aug 2025

Do nakupnej tasky kocik veru nedas,skor vymen auto.

autor
11. aug 2025

Ďakujem za odporúčania, ako áno samozrejme bez vaničky, len konštrukciu som myslela