icon

Kočík Hauck Viper model 2011. Máte skúsenosti?

mishelik
5. jan 2011

Ak ho uz niekto pouzivate napiste mi prosim vase skusenosti lebo tento kocik sa mi velmi paci ale nevidela som ho nazivo .... 🙂 Dakujem

veronicka1901
8. apr 2013

Aj ja ho chcem kupit, vyzera dobre a masivne. Mala ma 1,5 roka a potrebujeme vacsi kocik.

lucianka01
10. júl 2013

Ahojte! Minuly týždeň som kúpila kocik hauck viper 2013. Je lahunky, ľahko sa ovláda. Je dosť veľký, čo sme potrebovali, len manželovi trosku vadí, že predné koliesko trosku hrkoce pri nerovnostiach, čo je podľa mna normálne, pri našich cestách a chodníkoch, a navyše sú plastové kolieska.
@tepka aj tebe to predné koliesko trochu hrkoce? Nevedela by si mi poradiť nejaký fusak alebo nanoznik na tento kocik? Dakujem

cimo11
28. aug 2013

@lucianka01 ahoj, prosim ta, uvazujeme o kupe hauck viper 2013, ake mas s mim zatial skusenosti?

lucianka01
28. aug 2013

@cimo11 ahoj! Kočík je lahunký, lahko sa ovláda, aj skladá. Zatial sme s nim spokojný. Kočík má umelé kolieska. Ku kočíku ale neni nánožník, ten si treba kúpit zvlášť, dostat kúpit aj originál fusak do neho.

cimo11
28. aug 2013

@lucianka01 Ďakujem za odpoveď, ešte by ma prosím zaujímalo, či kolieska hrkajú cez nerovnosti, keďže sú plastové alebo nie a či ho budete používať i cez zimu. Ďakujem. Sme zo Žiliny a nikde ho nemajú v obchode, takže si ho nemôžeme pozrieť.

lucianka01
30. aug 2013

@cimo11 Predné koliesko trošku hrká, kedže to je u umelých koliesok normálne, nie je to nič strašné. To predné koliesko sa navlieka na takú tyčku a potom sa naklikáva na kočík, tak možno preto to robí, lebo zadné kolieska vobec nehrkajú. Ono to po častejšom používaní podla mna prestane. Teraz to už ani nevnímame. Budeme ho používat aj v zime. Kamarátka mala hauk apollo (to je 4-kolesový, ale zatial som ho našla len s hlbokou vaničkou) a používala ho celé 3 roky.
Tu v Topolčanoch tiež nikde nemajú tento kočík, ja som ho objednávala z Hlohovca z detského obchodu aladin. Sesternica bola priamo tam v obchode a tiež si ho kúpila pre malého, chváli si ho, už len kvoli tomu, že je taký lahký. 🙂

kiarika2608
18. sep 2013

Ahoj maminky aj my mame kocik HAUCK VIPER a som snim velmi spokojna co sa tyka vsetkeho ci manipulacie ci vahy je super len jedna nevyhoda na kociku je davanie do lahu alebo z lahu do sedu je to na snurku inak v pohode a je aj do mesta a aj do lesa a ze kolesa niesu nafukovacie to natom nic nemeni Aspon ja som s kocikom spokojna a mozem len ODPORUCAT... 🙂

sz.zuzana
25. sep 2013

@kiarika2608 ahoj.možem sa spýtať.páči sa my ten kočik,ale chcem hlavne na zimu do snehu,keď ideme na lyžovačku...podľa vás je kočik vhodný na lyžovačku???ďakujem

kiarika2608
25. sep 2013

sz.zuzana velmi rada by som vam poradila co sa tyka snehu ale aj my budeme teraz testovat prvy krat lebo kocik mame 4mesiace tak to som zvedava aj ja ale kolesa su velke tak ja si myslim ze by nemal byt problem ziadny 🙂

nufanek
25. sep 2013

@kiarika2608 ahoj, ja som tu na mk kupila asi pol roka pouzivany hauck 2013, trochu som sa obabrala, lebo predavajuca napisala, ze kocik nema cvoky na upevnenie opierky, v skutocnosi ich ma, ale chrbtova opierka je zlomena, este som v stadiu riesenia, chcem ho vratit, ale mila pani prestala so mnou komunikovat, napadlo mi aj to, ze ho opravim, neviem este sice ako, kocik sa mi pozdava len tak uvazujem, nie je ta hlbka sedenie prilis kratka? Namerala som 19,5 cm porovnavala som s quinny speedi ten ma 21cm to zas nie je obrovsky rozdiel, ale uvazujem, ci sa tam takemu co ja viem 2,5 rocnemu dietku bude konfortne sediert. Este jedna otazka kocik je skutocne vo velmi dobrom stave, odhliadnuc od opierky, dokonca malemu sa veeelmi paci 🙂 , zas som odbocila 🙂 chcem sa este opytat, aj tebe sa rucka pohybuje v ktorej kolvek polohe tak slabucko dohora? Dakujem.

@sz.zuzana ja som sa ohladom jazdenia s kocikom bavila s tepkou, myslimze taky ma nick, ona mi ho velmi odporucala aj do zimy, snehu

kiarika2608
26. sep 2013

NUFANEK to my je velmi luto ze si takto s kocikom dopadla ale ze predavajuca stebou vybabrala nebolo to odnej pekne a hlavne tu na MK.A ci je to kratke tak ja mam 7mesacneho maleho a maly ma nozicky skoro az na konci ale ja vtom problem nevidim lebo ked decko spi tak aspon ja si myslim ze nikdy decko nespi uplne vystrete a mala som na taky styl kocik aj pri malej a ten sme vyuzili skoro do 3rokov a ties bol tak dlhy ako Hauck.Tak ja si myslim ze decku sa bude sediet pohodlne aj ked bude mat 2apol roka a cim je decko vedcie tak tym viac sa hybe a pohodlie si urobi same tak stym nemaj obavy.Ja som s kocikom velmi spokojna zatial nemam ziadny vyhradia ten QUINNY ja som tiez nadnym spekulovala ale Hauck je v podctate to iste.Len sa my zda ze Hauck je o trosku ako ine kociky uzsi.A ktej rucke ano aj mne sa hybe smerom hore dole ale to preto lebo tam sa da regulovat ta rucka preto sa to hybe... 🙂

nufanek
1. okt 2013

@kiarika2608 dakujem, za odpoved, az teraz som sa k nej dostala, lebo nebola oznacena 🙂 ale nevadi 🙂 uz sme sa dopracovali k vymene opierky a ideme spevnit aj sedaciu cast a cast pod nozickami, lebo sa mi to vidi dost makke. Objednala som aj sustak nepremokavy a dufam, ze mi to vyjde a dam uusit, respektive sama usijem, zvazujem kupu sijacieho stroja, fusak a nanoznik a este nejake drobnosti v tej istej farbe.

nufanek
1. okt 2013

@kiarika2608 nahodou fotka s drobcom sa nenajde 🙂 ja dufam ze buduci tyzden uz vyjdeme na prechdzku v tomto kociku

kiarika2608
2. okt 2013

@nufanek dam ti foto dodatocne ok a tak teda drzim palce a to je super ked si taka sikovna a usijes si sama lebo doplnky na tento kocik su strasne drahe a kocik sa predava samostatne bez prislusenstva tak ale ja mam v zalohe este jeden kocik chicco a tam mam aj naoznik co na tento HAUCK nemam ale zas ed dam v zime fusak a nato deku tak si myslim ze nanoznik my nebude treba popripade mam plastenku do dazda a ak mozes tak my napis co konkretne by si na foto chcela a ja ti maleho odfotim a fotku ty pridam ok tak staci len napisat a super drzim palceky nech mate kocik cim skor hotovy... 🙂

nikoletkaa
22. okt 2013

@lucianka01 ahojky a skúsenosti so snehom mate?V pohode sa da prejsť?

lucianka01
22. okt 2013

@nikoletkaa so snehom ešte nie, nakolko sme ho kupili len teraz cez leto 😉

nufanek
31. okt 2013

@kiarika2608 tak nanoznik usity este ma cakaju dalsie vecicky, nebolo to az take narocne, ako som myslela 🙂

kiarika2608
2. nov 2013

@nufanek Sikovna a nanoznik super dobre to vyzera na kociku mas sikovne ruky ak by sa ti chcelo mojha by s usit aj mne dohodli by sme sa na nejakych financiach zadarmo nechcem a este si ides sit nieco na kocik a prepac aj som ti zabudla dat foto co sme si pisali ale uz ked mas kocik tak uz asi netreba... 🙂 😉

nufanek
4. nov 2013

@kiarika2608 no chystam sa este dalsie vecicky posit, hlavne teraz rychlo dekovy fusak, ked sa ochladilo, tasku, obal na madlo, ked sa neda vyzliect, navleky na nozky, aby sa nezaspinil fusak a nanoznik a este som chcela rukavnik 🙂 Teraz sme uz 2. Tyzden mimo domu, vsetko mi stoji. Neviem, ako s usitim, ci by som nemala tremu 🙂 ale mozno by sa dalo. Od tejto zienky som si kupovala tu sustakovinu http://www.sashe.sk/bajkonur/detail/printed-lin... Ja som kupovala dva metre, lebo odvazne uvazujem presit aj striesku, ked uz mam ten stroj pozicany, no neviem ci to vyjde.

alexisas
21. nov 2013

Ahojte dievčatá neviete mi poradiť, zvazujem kúpu kociara hauck. Nemáte niekto skúsenosti co sa týka snehu a co hovoríte na umelé kolesa? Nehrka to?

mariannas74
22. dec 2013

Ja som lepsi sportak nemala,je lahucky a strasne dobre sa s nim chodi ;) odporucam

mariannas74
22. dec 2013

@nufanek no sikulka maminka,ja mam cerveny a tiez uz som nad strieskou premyslala 😉

mariannas74
22. dec 2013

@sz.zuzana ahoj,ja uz som s nim bola na snehu a v pohode,na lade smykaju aj gumenne,tie mam na druhom a je to to iste,takze si nemyslim ze by to malo vadit 😉

mariannas74
22. dec 2013

@alexisas hrka iba predne,zadne su odpruzene a pri pouzivani a zatazi,nehrka ani predne,teda nam uz nehrka 🙂

gabkapeto
23. jan 2014

ahojte!Chcem poprosit o radu..viete mi niekto napisat do kolko kg dietata je ten kocik urceny?som dakde citala ze do 15kg,a to sa mi zda malo?!je to nas favorit len ta vaha nas odradza kedze mame velkeho papkaca!!!🙂

moni1218
27. mar 2014

@gabkapeto ahoj ja ho mam a určite aj vacsie dieta sa v nom može voziť. Mám ho aj na predaj

zuzana2601
6. máj 2014

Ahojte pišem až teraz, ale kočik hauck viper mam uz asi dva roky a som s nim spokojna,chcela som kočik do zleho terenu a tento je super,dobre sa ovlada, je lahky, a tichy,jedina nevyhoda alebo nedostatok je že material s ktoreho je ušity mohol byt trošku hrubši a kvalitnejšie ušity,som vyučena krajčirka tak dost na taketo veci pozeram,ale čo sa tyka ovladania maximalna spokojnost 😉

zuzana2601
6. máj 2014

@gabkapeto ano je to tak je do 15 kg

gabkapeto
9. máj 2014

zuzana2601 Dakujem,uz v nom 2 mesiace jazdime a sme uneseny 🙂 lepsie sme nemohli spravit ako ho kupit!!!🙂

risk66
11. máj 2014

Ahojte dievčence.Aj mi sme kúpili tu na mk tento kočík a tiež sme mali smolu.Celá konštrukcia ide do prava a predávajúca je v zahraničí.Peniazkov je málo, tak iný si nemôžem dovoliť kúpiť kým príde.Ale chcem sa spýtať,dá sa kúpiť niekde to predné madlo to tackove na odkladanie flasky?