icon

Kočík Hauck Viper model 2011. Máte skúsenosti?

mishelik
5. jan 2011

Ak ho uz niekto pouzivate napiste mi prosim vase skusenosti lebo tento kocik sa mi velmi paci ale nevidela som ho nazivo .... 🙂 Dakujem

Strana
z3
temire
27. sep 2014

Ahojte kočky! AJ ja zvažujem kúpu tohto kočíka, pretože sa mi veľmi páči, má dosť veľké koliečka a vyzerá , že je aj do terénu. Ako vidím tak si ho aj veľmi chválite. Ja som mala S4, ale chcela by som tento.. Preto sa spýtam, či je o dosť väčší ako S4, myslím tým v dĺžke v zloženom a rozloženom stave, lebo na každej stránke píšu inak, tak neviem. Budem rada ak mi niekto odpovie. Ďakujem 🙂

oktobermimi
14. okt 2014

@temire
ahoj ake ma S4 rozmeri? ja mam Hauck Malibu Stroller a je dost velky priestorny ale hlavne lahký a cez zimu sme boli snim v pohode ale tento rok ho idem už posuvat dalej 🙂 🙂

andrejusa
14. feb 2015

Ahojte,idem tiez kupovat hauk viper z inzeratu
a potrebovala by som poradit,,, paci sa mi ze je velky a priestranny,ale ta chrbtova opierka nema byt napevno?ked sme ho boli pozret,tak dalo sa s nou hybat do stran,,,nemyslim hore dole,ale doprava-dolava,,,moj stary kocik to nerobi,,neviem ci som to dobre vysvetlila a tiez ta strecha bola taka labilnejsia,,,pritom kocik je v suprovom stave,teda na oko a tieto dve veci neviem ci su chyba,alebo je to tak na vsetkych,prosim,poradte,aby som nekupila nejaky pokazeny,dik

blondiegirl
23. mar 2015

@nufanek ako ste prosim ta spevnili tu sedaciu cast? ja mam tiez hauck a zda sa mi ta cast na sedenie dost makka..
Inak som s nim spokojna.

evsite
9. máj 2015

Ja som s nim spokojna, mame cervenu verziu, hlavne je lahky, mam problem s rukou, tak som si ho kupila, lahko sa sklada do auta, hlboku vanicku sme dlho vyuzili aj velky fusak sa nam vosiel, mala je drobna, autosedacku tiez, nezaberie vela miesta v byte. Do vytahu, aj maleho sa vojde v pohode.Teraz mame sportovu cast, je pohodlna. Sportova cast sa neda prehodit, dietatko je chrbtom, ked svieti slniecko treba usit alebo kupit tienidlo , treba k nemu popripade nanoznik (ja som si usila univerzalny aj na kocik aj na nosic ho vyuzivam), nema tasku ( mam po chlapcoch), ani foliu, ak to treba kupit je to do 100€, urcite aj menej.

jancusa99
2. sep 2015

ja mam novy hauck viper, a zda sa mi ze hlboka vanicka je dost uzka ma len nejakych 35cm a dlzku 70cm a zhanam donho zimny fusak pre malu. aky ste kupovali prosim vas?? vsetky mi pridu dost dlhe a siroke, ci sa to do tej vanicky zmesti nie som si ista :(
poradite mi prosim?? dakujem 🙂

evsite
2. sep 2015

@jancusa99 ja som mala po chalanoch Kaiser a v pohode sme sa cez zimu vozili a emitex co som pouzivala aj do autosedacky zimny, ked nebola taka zima 🙂 , hadam som poradila

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

wau :O fakt ma dobrú cenu http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/

susaanka
31. mar 2016

objavila som dnes Hauck Maxan 4 Trio http://www.aladdin.sk/kombinovane-kociky/hauck-... Co na nho hovorite?

9999
21. apr 2016

ahoj mám na predaj kočík hauc viper ak má niekto záujme kontaktujme na mail tzahorakova@gmail.com pošlem foto a popis používaný len jeden rok lebo máme už druhé dieťa tak som si kúpila ten istý ale súrodenecký spokojnosť na 100% s kočíkom hauc vioer preto som sa rozhodla pre ten idśtý súrodenecký

17gabrielle17
12. máj 2016

Predám Hayck používaný 4 mesiace, upravený aby sa dovre pral v každej práčke. Cena 80e.

17gabrielle17
12. máj 2016

@andrejusa už ste si kočík zakúpila? Ak by ste chcela môžem Vám predať svoj, používaný 4 mesiace za 80e.

9999
12. máj 2016

dobrý deň pred dvoma týždňami som kúpila čisto nový, škoda

andrejusa
12. máj 2016

@17gabrielle17 to som zhanala pred vyse rokom☺

Strana
z3