Kočík Hauck Viper model 2011. Máte skúsenosti?
Ak ho uz niekto pouzivate napiste mi prosim vase skusenosti lebo tento kocik sa mi velmi paci ale nevidela som ho nazivo .... 🙂 Dakujem
@temire
ahoj ake ma S4 rozmeri? ja mam Hauck Malibu Stroller a je dost velky priestorny ale hlavne lahký a cez zimu sme boli snim v pohode ale tento rok ho idem už posuvat dalej 🙂 🙂
Ahojte,idem tiez kupovat hauk viper z inzeratu
a potrebovala by som poradit,,, paci sa mi ze je velky a priestranny,ale ta chrbtova opierka nema byt napevno?ked sme ho boli pozret,tak dalo sa s nou hybat do stran,,,nemyslim hore dole,ale doprava-dolava,,,moj stary kocik to nerobi,,neviem ci som to dobre vysvetlila a tiez ta strecha bola taka labilnejsia,,,pritom kocik je v suprovom stave,teda na oko a tieto dve veci neviem ci su chyba,alebo je to tak na vsetkych,prosim,poradte,aby som nekupila nejaky pokazeny,dik
@nufanek ako ste prosim ta spevnili tu sedaciu cast? ja mam tiez hauck a zda sa mi ta cast na sedenie dost makka..
Inak som s nim spokojna.
Ja som s nim spokojna, mame cervenu verziu, hlavne je lahky, mam problem s rukou, tak som si ho kupila, lahko sa sklada do auta, hlboku vanicku sme dlho vyuzili aj velky fusak sa nam vosiel, mala je drobna, autosedacku tiez, nezaberie vela miesta v byte. Do vytahu, aj maleho sa vojde v pohode.Teraz mame sportovu cast, je pohodlna. Sportova cast sa neda prehodit, dietatko je chrbtom, ked svieti slniecko treba usit alebo kupit tienidlo , treba k nemu popripade nanoznik (ja som si usila univerzalny aj na kocik aj na nosic ho vyuzivam), nema tasku ( mam po chlapcoch), ani foliu, ak to treba kupit je to do 100€, urcite aj menej.
ja mam novy hauck viper, a zda sa mi ze hlboka vanicka je dost uzka ma len nejakych 35cm a dlzku 70cm a zhanam donho zimny fusak pre malu. aky ste kupovali prosim vas?? vsetky mi pridu dost dlhe a siroke, ci sa to do tej vanicky zmesti nie som si ista :(
poradite mi prosim?? dakujem 🙂
wau :O fakt ma dobrú cenu http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
objavila som dnes Hauck Maxan 4 Trio http://www.aladdin.sk/kombinovane-kociky/hauck-... Co na nho hovorite?
ahoj mám na predaj kočík hauc viper ak má niekto záujme kontaktujme na mail tzahorakova@gmail.com pošlem foto a popis používaný len jeden rok lebo máme už druhé dieťa tak som si kúpila ten istý ale súrodenecký spokojnosť na 100% s kočíkom hauc vioer preto som sa rozhodla pre ten idśtý súrodenecký
Predám Hayck používaný 4 mesiace, upravený aby sa dovre pral v každej práčke. Cena 80e.
@andrejusa už ste si kočík zakúpila? Ak by ste chcela môžem Vám predať svoj, používaný 4 mesiace za 80e.
dobrý deň pred dvoma týždňami som kúpila čisto nový, škoda
@17gabrielle17 to som zhanala pred vyse rokom☺

Ahojte kočky! AJ ja zvažujem kúpu tohto kočíka, pretože sa mi veľmi páči, má dosť veľké koliečka a vyzerá , že je aj do terénu. Ako vidím tak si ho aj veľmi chválite. Ja som mala S4, ale chcela by som tento.. Preto sa spýtam, či je o dosť väčší ako S4, myslím tým v dĺžke v zloženom a rozloženom stave, lebo na každej stránke píšu inak, tak neviem. Budem rada ak mi niekto odpovie. Ďakujem 🙂