icon

Kočík Joolz Geo Mono

botkovka
26. okt 2015

Ahojte, cakame druhe dieta, syn bude mat 1 rok a sedem mesiacov ked sa nam narodi druhy preto nechceme klasicky surodenecky pretoze sa nebude dlho vyuzivat ako dvojkocik...tak rozmyslam nad joolz geo mono..poradte ak ho niekto mate aka je kvalita a ako zvlada teren . Dakujem

borovanka
29. okt 2015

Ahoj, mame ho objednany, zatial caka na predajni do porodu.Tiez som zvedava aky bude.Recenzie som nasla len na anglickych a nemeckych strankach a mamicky ho chvalili.Ked zacneme pouzivat, pridam svoj nazor.

soldi
1. feb 2016

@borovanka ahoj, uz pouzivate? aky je?

borovanka
1. feb 2016

Ahoj, uz ho pouzivame 3 mesiace.Okrem toho , ze je fakt krasny- my mame ten tmavo cerveny som s nim aj velmi spokojna.Vanicka je priestranna, lahucko sa ovlada aj po horsom terene prejde v pohode a lahko sa aj sklada. Dcerka sa v nom velmi rada vozi.Som zvedava aka bude ta sportova cast ale zatial spokojnost.

borovanka
1. feb 2016
soldi
1. feb 2016

@borovanka ahoj, dakujem za odpoved. ziadne negativa teda? 🙂 mne by mal prist buduci tyzden a som strasne nedockava 😀
mam zelenu sportovu cast a sedu vanicku, uvidim, ake to bude dokopy. objednala som aj drziak na poharik k nemu a tu clonu. mas nejake doplnky k nemu?

vyzera teda nadherne 😵

borovanka
2. feb 2016

Zatial ziadne negativa.Ja mam vsetky doplnky.Slnecnu clonu , sietku, plastenku aj ten drziak, fusak aj tasku ...jedine co som zatial neobjednala je taka letna vlozka do sportovej casti.

borovanka
2. feb 2016

A este som zabudla mam samozrejme aj ten kosik, ten na obrazku nie je , lebo ked nam prisiel kocik , tak na tom kosiku bol opacne nasity zips.Ale vymenili nam to v pohode.A ten kosik je fakt super velky, vsetko sa tam zmesti.☺

guizui
24. feb 2016

@soldi
@borovanka Damy, mozem sa spytat odkial ste objednavali? Dakujem.

soldi
24. feb 2016

@guizui alladin.sk 🙂

borovanka
25. feb 2016

Kupila som na predajni Aladin v Hlohovci

guizui
25. feb 2016

@soldi
@borovanka Dakujem vam krasne - ked budete mat hocijake postrehy z pouzivania, prosim dajte vediet 🙂 este raz velka vdaka.

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.

zzuzika511
1. nov 2016

Nebudete niekto posúvať tmavomodrý joolz geo???

matulka1981
1. mar 2017

Ahojte kocky...rozmyslam na kupou joolz pre nas treti prirastok...chcem sa spytat ake s nim mate skusenosti co sa tyka jazdy po tazsom terene napr. Polna cesta a pod...a po snehu?a co sa tyka skladania do auta ?

soldi
1. mar 2017

@matulka1981 skladanie do auta super, polku cestu plnú blata a kaluzi zvládol v pohode, len by mohol byť trošku lepšie odpruzeny

borovanka
2. mar 2017

Skladá sa uplne lahúčko, po terene v pohode, my stale chodíme po polnej ceste. V hlbsom snehu si treba zaistit predné kolieska a potom tiež prejde bez problémov. Možno naozaj trošku to odpruženie by mohlo byť lepšie ale mán to nevadí. Inak ja som max. spokojná🙂

kaaribaari
5. júl 2017

Ahojte, chela by som sa opytat, chcem si kupit tiez JOOLZ geo mono s kosikom XL kombnovany sportovy s hlbokou vanickou. Len pisu to na internete tak nepresne ohladom sportovej casti ako "textil sportovej casti" to znamena, ze konstrukciu na sportovu cast si musim dokupit osobitne? Alebo ako presne to je?

soldi
5. júl 2017

@kaaribaari konstrukcia je ta ista na vanicku aj sportovu cast :/)

kaaribaari
5. júl 2017

super, dakujem za info @soldi