Kočík Kinderkraft: Skúsenosti a rady pre rodičov

Kúp kvalitné vajce nie z trojkombi
@lucia13022023 prečo nekvalitné bude? V čom
@gabika029 skôr nebude bezpečné.
Kinderkraft snad najhorsi kocik..sestra ho mala, uplne labilna konstrukcia, hroza..a vajicko z 3kombi nie je velmi bezpecne, radsej si kup len 2 kombinaciu a poriadne vajco k tomu
My mame tiež kinderkraft trojkombináciu, ale iny model. Ale to je jedno, vsetko je super kvalitne aj napriek tomu, ze to všetko stalo daco okolo 350 euro. Vanicka sa nemení na sportovu cast, ta je zvlášť. Ja som maximalne spokojna
Poraďte mi nejaký kočiar, ktorý bude kvalitný. Vďaka.
No za mňa preto lebo vanička sa menila na sportovu cast. Ja som velmi casto chodila na prechadzky. Dala som babatko spat do vanicky a potom ked sa zobudilo som skladala kocik na sportovu cast ked bolo babatko v kociku.- zimne babatko. Bolo to velmi neprakticke s porovnanim ze samostatny sportovy kocik som z lahu na sed zmenila jednym pohybom. A tento kinderkraft pohybmi tromi a este davat pozor na babo a tak. Za mna uz nikdy.
@gabika029 za tyzden mas z neho krkalu
Ja som mala 2kombi moon vydrzal dedinske cesty zimu lad leto vsetko, ale sportova cast o nicom
Kupovala som cisto sportovy kociar
Ak by som mala este raz kupovat tak samostatnu velku vanicku aspon 80cm min a samostatny sportovy kociar
Vajicka z 3 kombi su nekvalitne povacsinou

Mala som taky. 3v1 je somarina