icon

Kočík Mikado Aston. Aké máte názory?

strudlik
19. jan 2011

Ahojte, chcem sa spýtať, či niektorá nemáte skúsenosť s kočíkom Mikado Aston? Neviem k nemu nájsť žiadne recenzie alebo názory od mamičiek. Ďakujem 🙂

e_kociky
15. júl 2011

Musím ale ešte povedať, že kočíky Aston majú dobre fotky, farby tam vôbec neskresľujú, sú to pekné jasné pastelové farby.

lucka127
16. júl 2011

@e_kociky
super to som velmi rada, ja sio s vami pisem aj cez mimibazar:D
dufam ze mi povedia ze to bude dievcatko uz v utorok tak hned si ho aj objednam 😉

e_kociky
18. júl 2011

@lucka127 😉 🙂

oskarik
17. sep 2011

zdravím..prosím vás, aké máte skúsenosti s kočíkmi aston mikado? vidím, že mnohé ste si ho chceli objednať..🙂..termín mám v decembri, ale už by som chcela mať kočiarik doma a aston ma zaujali najviac (výbava, farby, cena..) prosím o hocijaké postrehy - plusy aj nedostatky..ďakujem!!!!

p.j.jacky
28. sep 2011

caute kocky ja som si objednala tento,ale nie cez e kociky,ale kamenny obchod : http://www.e-kociky.sk/?620,aston-limited-colle... .Doteraz sme mali x lander,ale ten nam nevyhovoval,tak sme sa rozhodli vymenit a vyskusat tento.Mal by nam dojst na buduci tyzden asi v piatok....dufam ze vanicka bude stacit pre moju 4mesacnu dcerku 😅

liliana82
9. okt 2011

@p.j.jacky ahoj, prosim mozes mi odmerat nieco na kociku, ked ti pride? velmi sa mi paci a zaujma ma hlavne sportova cast, len v BA som ho nikde nevidela nazivo a predajca napise vselico, aj to co nie je presne pravda😉 dakujem Lil

p.j.jacky
9. okt 2011

@liliana82 ahoj jasne pytaj sa co potrebujes.Mame kocik doma a som spokojna.Teda zatial len s vanickou.Sportak oskusany nemam.

liliana82
9. okt 2011

@p.j.jacky dakujem pekne, chcela by som ta poprosit 🙂 zmerat celu dlzku a sirku na lezanie v sportovej casti, zhanam velky sportak a vyrobca uvadza, ze ma 100cm, co je najvacsi ako som nasla, dakujeeeem

p.j.jacky
10. okt 2011

@liliana82 celkova dlzka sportovej casti u mna je 99cm a sirka je 34cm,ale pride mi opticky uzsi.

monika2606
9. nov 2011

Som rada že tu čítam že ste sním spokojné, lebo sa nám veľmi páči a tiež sme sa rozhodli že si ho objednáme 🙂 už sa ho teda neviem dočkať

katarina6014
25. nov 2011

@janula01
Ahoj, vidim, ze tato debata prebehla uz dost davno, ale ja som preave teraz objavila tento kocik a zatial je pre mna cislo1 🙂 citam, ze si s nim velmi spokojna.. si s nim stale spokojna aj po dlhsom case ? kde v Trnave si ho videla na zivo ?

Dakujem

sabiatko
15. jan 2012

ahojte. kto by mal zaujem o tento kocik vo farbe pacifico, mrknite sa sem, takmer celkom novy trojtyzdnovy na predaj: https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/42mb/nep...

ellit
4. feb 2012

@monika2606 ahoj, chcem sa opytat, ci ste objednavali tento kocik? dakujem

monika2606
4. feb 2012

@ellit áno objednali sme ho, ale ešte ho nemáme odskúšaný, malá sa narodí až v apríly, ale zatiaľ som s ním spokojná, vanička je veľká, väčšia než som čakala a aj ostatné časti vyzerájú dobre, už ich len vyskúšať v praxi, ale myslím že bude super 🙂 objednali sme ho s e-kociky.sk a aj farba je presne taká ako na internete

lenkadnv
8. feb 2012

ahoj, chcela by som sa opytak v ktorom meste si ho kupila, chcem si ten kociar aj pozriet...nechcem to objednavat ked som ho nazivo nevidela ...vopred dakujem za odpoved

p.j.jacky
8. feb 2012

Caute kocky,tak stale vyuzivame vanicku a mala si vnom uplne pohode lahne a spi,aj s dekou a fusakom.Sice teraz za velkych mrazov trcime doma,ale s kocikom 100% spokojnost. 😉

alyce
22. feb 2012

@e_kociky prosim Vas, sklada sa Mikado Aston sportova verzia aj spolu so sedackou, alebo ju treba pred zlozenim odpojit? Dakujem...

slnieckko
26. apr 2012

@oskarik @p.j.jacky @monika2606 @katarina6014 @lenkadnv @alyce @ellit baby ktore ste si ho nakoniec kupili ste s nim spokojne aj po par mesiacoch? hlavne by ma zaujimalo ci to nieje nejaka hrkalka ktora sa po par kilometroch rozsype a ak mate skusenost aj s fusakom ci sa tam drobci v pohode zmestia a aka je sportova cast... my budeme fusakovat celu zimu tak musim pozerat kocik kde sa mi zmesti... velmi sa mi ten kocik velmi paci len mi je podozrive ze je o nom velmi malo diskusii/recenzii preto sa obavam ci to nieje nejaky na oko pekny "kram" 😅 vopred dik za odpovede, urcite pomozu pri vybere 😉

alyce
26. apr 2012

@slnieckko ja som si tento kocik nakoniec nekupila, prave preto, ze pred zlozenim sportovej casti musis sedacku odpojit... Takze ti neporadim. Ale ak chces priestranny kocik, pozri si Camarello. Inac ja mam teraz kocik rozmerovo rovnaky ako pri prvom synovi a bol julovy, takze cca. ako bude toto druhe a fusak sa mi v pohode zmestil aj do hlbokeho, aj do sportaku. A to ma vanicka len cca 34x78.

ellit
26. apr 2012

@slnieckko ja ti este neviem povedat, kedze my sme este nekocikovali, ale co mi pisali maminky ohladne kocika do IP, tak vraj sa v pohodke zmesti aj fusak 🙂 Od kial si?

p.j.jacky
26. apr 2012

@slnieckko ja som celkom spokojna.Fusak do vanicko v pohode.Vo vanicke bola do marca teda do 10mesiacov.Potom sme presli na spostak ,lebo mi uz vonku v kociku nespavala.
Sportova cast tiez dobra.Lahko sa da premenit v smere jazdy aj proti smere,ked tam mala sedi 😀

bebe02
26. apr 2012

@slnieckko Ja som tiez s vanickou spokojna, maly mi tam bol do vyse 8 mesiacov. Aj v zime s fusakom. A opierka vo vanicke sa da polohovat, takze babo sa moze aj pozerat von. 🙂
Jeej, prave som si vsimla, ze cakas mimino v auguste, ja som mala tiez augustovciatko. 🙂

oskarik
26. apr 2012

@slnieckko my sme nakoniec kúpili camarello a spokojnosť.. 🙂

monika2606
27. apr 2012

@slnieckko ahojky, ja ho mám ale používame ho len 2 týždne ale s vaničkou som zatiaľ spokojná, športovú čas ešte nemám odskúšanú ani fusak, ale myslím že sa tak zmestí určite bábätko, je dosť veľký a aj tá vanička je dosť veľká, takže myslím si že je to dobrý kočík

slnieckko
27. apr 2012

@oskarik @p.j.jacky @monika2606 @alyce @ellit dakujem za info pomohli ste 😉 dik za typ na camarello idem porovnavat 😀

luna303
24. máj 2012

ahojte maminky! chcem sa opýtať na kočík mikado aston ktoré ho už máte, ako je to s hojdaním?? predajca nepíše že by mal hojdaciu funkciu, ale niekde som čítala, že je dobre odpružený a dá sa drnkať v pohode, viete mi to potvrdiť?? Ďakujem 😉

bebe02
16. jún 2012

@luna303 Ano, da sa s nim aj hojdat. 🙂

veronikamarinicova
23. jún 2012

Dobry den pracujem s kocikmi od Mikada - poznam Aston aj Boston
Je na nich zaujimava xxl hlboka vanicka - naozaj najpriestrannejsia s akou som sa stretla
Tiez sportova cast - pritom kocik neposobi mohutnym dojmom
Sikovny prakticky a spolahlivy
mam aj foto

janulap
4. júl 2012

@p.j.jacky prosim ta,ako si spokojna so sportovou castou?Nie je moc tazka alebo robustna?A nastavenie v smere alebo prosit smere jazdy sa nastavuje ako?Nakliknutim sportovou vanickou v akom smere chces alebo preklapanim ruckou?Dakujem 🙂

p.j.jacky
6. júl 2012

@janulap super,len jeden problem mam ,ze sa mi uvolnuju sruby na streske a pada do zadu.Inak naozaj fajn.