icon

Kočík Mikado Aston. Aké máte názory?

strudlik
19. jan 2011

Ahojte, chcem sa spýtať, či niektorá nemáte skúsenosť s kočíkom Mikado Aston? Neviem k nemu nájsť žiadne recenzie alebo názory od mamičiek. Ďakujem 🙂

Strana
z4
calpurnia
16. máj 2013

Ahojte planujem predat kocik mikado aston sporter v bielej farbe, strieska je z bielej kozenky

martinabt
24. jan 2014

Ahojte prosím vás nájde sa tu nejaka mamina ktorá by mi poslala fotku kočíka na živo? Rozhodli sme sa pre ASTON MIKADO LIMITED SPORTER no nikde som ho naživo nevidela bojim sa že bude moc nízky,že vanička bude malá aj keď sú tam rozmery no neviem si to akosi predstaviť. Čítam tu že ste s ním spokojné čo ma veľmi teší lebo to bol prvý kočík ktorý som vybrala ešte asi v 6tt 🙂🙂🙂 a ovtedy nechcem žiadný iný 🙂 .

marschmel7
5. mar 2014

ja som s kocikom mikado uplne spokojna, hlboka vanicka je dostatocne velka, maly sa tam vosiel aj ked mal 6 mesiacov. Sportova cast je super lebo sa tam v pohode aj vyspi, pekne sa da polohovat opierka. Takze vrelo odporucam. Je spolahlivy a aj cena je super 🙂

12mimi12
24. apr 2014

Ahojte...rozmyslam nad tymto kocikom alebo este baby desing....potrebujem hlavne lahucky kedze nemame vytah a byvame na 3p. Viete mi niekto povedat kde v Ba a okoli by sa dal pozriet?

gabika39
15. mar 2015

Dobry den ja mam ten kočik Mikado ASTON a mne sa pokazili predne kolesa neviete mi poradit ci sa daju kupit nahradne.

gabriela16
20. apr 2015

ahojte maminky... ja mam kocik mikado aston a som s nim absolutne spokojna 🙂

patkaza
Odpoveď bola odstránená
svataj
23. nov 2016

Ja mam 172 a muž 198 je tento kocik pre nas?

Strana
z4