Kočík Mima Xari - recenzie
@elisa24042017 cena kremovej deky ?
Cena ciernej? 😀
Predám (alebo vymením za Stokke) bielu mima xari (3 kombinacia) s all black konštrukciou. V super stave (par skrabancekov) a kopec doplnkov (štartovacia sada - cierna, zimná sada- biela, sieťka proti hmyzu, pláštenky, držiak na pohár, deka Pinkie, o-bag taška (na výber: biela, krémová, ruzova), úchyty na kabelku). Na cene sa viem rozumne dohodnúť. Používaná ešte ani nie pol roka (športová časť nová, nepouzita) záruka do: 25.11. 2017
@danusskaaa
Dobry den, obag biely by bol samostatne mozny?
@danusskaaa
Mozem sa opytat? Ktore uchyty na kabelku su vhodne ( ku o-bag)?
@yhtak prepáč, ale ja to dávam ku kočíku, keďže som k nemu nekupovala origos mima kabelu (mne sa nepáčila a nedá sa na kočík normálne uchytit)
Ja používam teraz také kožené (usite) úchytky a mam aj také látkové. Kabelka za zavesí za tie úchyty a na kočík (rúčku kocika) sa to pripevni suchými zipsami.
@danusskaaa
Super! Dakujem. Ani mne sa nepaci original taska 🙁
@sila2 15€ plus postovne ak nie je mozny osobny odber ba
@sila2 15€ plus postovne ak nie je mozny osobny odber
@monicka1984 15€ plus postovne alebo odber v ba
@petrikazuzka ahoj, ten original fusak nieje podla mna vhodny ani do vanicky ani do sportiaka 🤣 do vanicky nesedi absolutne, je strasne dlhy, ked tam vlozis bejby a zapnes fusak, dieta ani neuvidis. A este zadna cast fusaku je prisposobena na sportiak a je velka pravdepodobnost, ze tam tie otvory na pasy, budu dieta tlacit. Do sportiaka sedi ako tak. Na to, ze je to original fusak, podla mna hrozny. Do mimi mne osobne najviac sedia fusaky elodie details, aj do vanicky a do sportiaka sadnu ako rit na serbel 🤣🤣 ja mam dva na predaj ak by si mala zaujem.
@petrikazuzka a tie magnety hore spominane, su tiez blbost podla mna, dieta musis mat v strede fusaku rozopnute, aby si pouzil magnety 🤔
Tie magnety sú tam presne na to že keď je fusak vo vanicke, tak má byt troska rozopnuty a zohnutý a prichytený o tie magnety a vtedy pekne vidno na bábätko a krásne to sedí ;)
To vážne nikto nepredáva Mimu Xari vo svetlohnedej farbe (Camel) ? za rozumnú cenu😨
@bombonik27 co je to rozumna cena? 😉
Dobry den prosim Vas v ktorOm mesiaci ste dali vase dietatka do sportovej casti ?
@ecsejteyova moja mala vcera 8 mesiacov, este sa zmesti do vanicky, ale uz uvazujem nad sportovou
@fredericia 8mesacna vydržala ešte vo vanicke? Nechcela už vnímať a pozerať okolitý svet?
@kaja0210 chcela a chce, preto je uz v sportovom 😉
@fredericia lebo my máme mimu tak rozmýšľam kedy vytiahnuť športiak 🤔😉
@kaja0210 tak uz je nacase ho vytiahnut 😉
dobry den , je tu niekto kto byva v BA v starom meste a ma mimu xari ? dakujem
@mischellllllll zdraviiim, prednedávnom sme si písali ohľadom Mima Bo - tiež ho mám, chcem sa opýtať, vy ste neriešili nejaké UNI madlo na kočík? Vopred vďaka

@petrikazuzka 😊 no ani mne to tam spočiatku vôbec nesedelo, nechápala som ako ho tam mám dať tak, aby bolo vôbec malého vidieť 😂 a potom som objavila po bokoch vo vnútri vyšité magnety 😂😂😂