icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

alenasavkanic
23. máj 2017

@petrikazuzka 😊 no ani mne to tam spočiatku vôbec nesedelo, nechápala som ako ho tam mám dať tak, aby bolo vôbec malého vidieť 😂 a potom som objavila po bokoch vo vnútri vyšité magnety 😂😂😂

elisa24042017
25. máj 2017

Pripajam original foto podlozky kedze ziadate real foto
Okrem podlozky mam na predaj aj uplne novy drziak napoja a deku kremovu a ciernu
Zaujem prosim ip

sila2
25. máj 2017

@elisa24042017 cena kremovej deky ?

monicka1984
25. máj 2017

Cena ciernej? 😀

danusskaaa
27. máj 2017

Predám (alebo vymením za Stokke) bielu mima xari (3 kombinacia) s all black konštrukciou. V super stave (par skrabancekov) a kopec doplnkov (štartovacia sada - cierna, zimná sada- biela, sieťka proti hmyzu, pláštenky, držiak na pohár, deka Pinkie, o-bag taška (na výber: biela, krémová, ruzova), úchyty na kabelku). Na cene sa viem rozumne dohodnúť. Používaná ešte ani nie pol roka (športová časť nová, nepouzita) záruka do: 25.11. 2017

yhtak
27. máj 2017

@danusskaaa
Dobry den, obag biely by bol samostatne mozny?

yhtak
27. máj 2017

@danusskaaa
Mozem sa opytat? Ktore uchyty na kabelku su vhodne ( ku o-bag)?

danusskaaa
27. máj 2017

@yhtak prepáč, ale ja to dávam ku kočíku, keďže som k nemu nekupovala origos mima kabelu (mne sa nepáčila a nedá sa na kočík normálne uchytit)
Ja používam teraz také kožené (usite) úchytky a mam aj také látkové. Kabelka za zavesí za tie úchyty a na kočík (rúčku kocika) sa to pripevni suchými zipsami.

yhtak
27. máj 2017

@danusskaaa
Super! Dakujem. Ani mne sa nepaci original taska 🙁

elisa24042017
27. máj 2017

@sila2 15€ plus postovne ak nie je mozny osobny odber ba

elisa24042017
27. máj 2017

@sila2 15€ plus postovne ak nie je mozny osobny odber

elisa24042017
27. máj 2017

@monicka1984 15€ plus postovne alebo odber v ba

adrikada
30. máj 2017

@petrikazuzka ahoj, ten original fusak nieje podla mna vhodny ani do vanicky ani do sportiaka 🤣 do vanicky nesedi absolutne, je strasne dlhy, ked tam vlozis bejby a zapnes fusak, dieta ani neuvidis. A este zadna cast fusaku je prisposobena na sportiak a je velka pravdepodobnost, ze tam tie otvory na pasy, budu dieta tlacit. Do sportiaka sedi ako tak. Na to, ze je to original fusak, podla mna hrozny. Do mimi mne osobne najviac sedia fusaky elodie details, aj do vanicky a do sportiaka sadnu ako rit na serbel 🤣🤣 ja mam dva na predaj ak by si mala zaujem.

adrikada
30. máj 2017

@petrikazuzka a tie magnety hore spominane, su tiez blbost podla mna, dieta musis mat v strede fusaku rozopnute, aby si pouzil magnety 🤔

mimsbee
30. máj 2017

Tie magnety sú tam presne na to že keď je fusak vo vanicke, tak má byt troska rozopnuty a zohnutý a prichytený o tie magnety a vtedy pekne vidno na bábätko a krásne to sedí ;)

bombonik27
1. jún 2017

To vážne nikto nepredáva Mimu Xari vo svetlohnedej farbe (Camel) ? za rozumnú cenu😨

fredericia
5. jún 2017

@bombonik27 co je to rozumna cena? 😉

ecsejteyova
5. jún 2017

Dobry den prosim Vas v ktorOm mesiaci ste dali vase dietatka do sportovej casti ?

fredericia
5. jún 2017

@ecsejteyova moja mala vcera 8 mesiacov, este sa zmesti do vanicky, ale uz uvazujem nad sportovou

kenzas
Autor odpoveď zmazal
larintamo
10. jún 2017

Dievčence, predávam vajíčko Mima xari, biela koža. TOP stav, iba párkrát použité. Mali sme problémy s drobcom, nevozili sme sa v aute 🙁 Ale chválabohu, už je to za nami 😃 Ak by ste mali záujem, píšte správu, pošlem fotky, prípadne info 😊

kaja0210
10. jún 2017

@fredericia 8mesacna vydržala ešte vo vanicke? Nechcela už vnímať a pozerať okolitý svet?

sila2
10. jún 2017

@larintamo správa

fredericia
10. jún 2017

@kaja0210 chcela a chce, preto je uz v sportovom 😉

kaja0210
11. jún 2017

@fredericia lebo my máme mimu tak rozmýšľam kedy vytiahnuť športiak 🤔😉

fredericia
11. jún 2017

@kaja0210 tak uz je nacase ho vytiahnut 😉

neznama28
15. jún 2017

Dobry den predava tu niekto mima xari kočik strašne by som ho chcela len je velmy dráhy :( niekto kto predava lacnejsie? dakujem 🙂

ananasv
15. jún 2017

dobry den , je tu niekto kto byva v BA v starom meste a ma mimu xari ? dakujem

adrikada
23. jún 2017

@neznama28 zdravim, ja budem mimu ciernu predavam ku koncu leta, mam k nej vsetko, v pripade zaujmu mi napiste spravu 😊

adrikada
23. jún 2017

@mischellllllll zdraviiim, prednedávnom sme si písali ohľadom Mima Bo - tiež ho mám, chcem sa opýtať, vy ste neriešili nejaké UNI madlo na kočík? Vopred vďaka