icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

zabkalilly
3. apr 2017

Baby mam v bazáriku podložku do športovej časti,mali sme ju cca,dva krát,a,zostali mi aj zadné kolesá,ak,by niektorá uz chcela vymeniť,naše su v skvelom stave ,to by som.poslala foto.kuknite..podložku.😉

anelka007
3. apr 2017

Ahojte baby, nejaka mima na predaj? Termin mam na august, tak ak by ste si to niektora do vtedy rozmysleli..🙂 Dakujem😉

yhtak
4. apr 2017

@zabkalilly Aka je cena kolies? Dakujem.

zabkalilly
4. apr 2017

Napíšte mi správu🙂

filomona
12. apr 2017

@anelka007 ahoj ja predávam mima xari chocolate mam tu aj inzerat. AK by si mala záujem 0915930600.

filomona
12. apr 2017

Ahojte predávam mima xari chocolate. Ak máte záujem 0915930600. Mám tu aj inzerát.

diannna
12. apr 2017

@filomona je krasny ja som kupila v piatok a neviem sa naň vynadivat...

filomona
12. apr 2017

@diannna ahoj ano je krasny. Aj sa mi zle predava, ale začalo mi na ňom pár vecí vadiť ako uložný priestor, strieška bez clony (viem že je slnečník, ale s tým sa mi moc behať nechce 🙂. Ale dizajn je fakt pekný 🙂

alla8
15. apr 2017

@filomona Dobry den,Mozem poprosit kde ste kupovali zimný set? Paci sa mi ta kozosina.. My mame bielu MIMU..Dakujem

caarmitt1
19. apr 2017

Dobry den ja by som mala zaujem o zimny set mima xari tmava cokolada dakujem za ponuky 🙂

bombonik27
21. apr 2017

Mala by som záujem o Mimu Xari Camel ak by mal niekto na predaj, tak sa hlásim 🙂 nepotrebujem kočík hneď, rodím až na jeseň.

adrikada
24. apr 2017

@bombonik27 zdravim. Ja na zaciatku jesenu budem predavam mimu no ciernu. Ak by bol zaujem

filomona
26. apr 2017

@bombonik27 ja predávam mima xari chocolate, ak by ste mali zaujem. Predávam komplet. Mám tu aj inzerát.

alexander14
30. apr 2017

Ahojte, niekto na predaj Mima v sivej alebo v striebornej farbe?

lencika226
2. máj 2017

@adrikada Dobrý deň, mám termín na september a chcela by som mimu čiernu,ak budete predávat poslali by ste mi foto? Ďakujem ☺

adrikada
2. máj 2017

@lencika226 mima xari 3G čierna, čierna konstrukcia, cierny sedak s korbickou (hlboka a sportova cast), cierne vajicko besafe izi go, cierna preb taska, adaptery na vajicko, drziak na caj vodu, cierny winter kit (narucnik, nanoznik, proti vetru plast, kryt na striesku s kozusinou) plast proti dazdu, červena startovacia sada, fusak elodie details. V pripade zaujmu sprava ☺

adrikada
2. máj 2017

@lencika226 kocik je v dobrom stave, bude po jednom dietatku, v hlbokej casti sme boli do 7,5m, teraz mame sportiak, no budem ho pouzivat tak do konca augusta cca. Ten fusak elodie je uni, cize vhodny aj do hlbokej aj do sportovej casti 👌

lencika226
4. máj 2017

Vyzerá super čakáme chlapca tak tá červená sada asi moc nie, ten fusak je v akej farbe? A cena by bola cca?

adrikada
4. máj 2017

@lencika226 no sadu si budete musiet doobednat sama, podla vyberu. No a fusak pre chlapca by bol vhodny tiez elodie, zebra sunshine. Prilozim foto, v pripade, ze vezmete s fusakom 1000€ bez neho 900€

adrikada
4. máj 2017

@lencika226 povodna cena za vsetko bola 1600€

bombonik27
9. máj 2017

@filomona ďakujem veľmi pekne, len ja by som veľmi rada caramel (svetlo hnedú) 🙂 ale ďakujem za ponuku

bombonik27
9. máj 2017

@adrikada ďakujem veľmi pekne za ponuku 🙂 len ja by som chcela svetlo hnedú 🙂

pelkka23
19. máj 2017

@monuli2 je este sktualny ? 🙂

mimsbee
19. máj 2017

Predam kocik MIMA Xari v bielej farbe s komplet príslušenstvom za dobrú cenu 🙂

monuli2
20. máj 2017

@pelkka23 Ahoj uz nie ....predal sa uz daavno....

elisa24042017
20. máj 2017

Ahojte mam na predaj startovaciu sadu ruzovej farby malo pouzivani za cenu 50€ plus postovne v pripade zaujmu pls ip vdaka

danusskaaa
21. máj 2017

Predávam bielu mimu. Viac info https://www.modrykonik.sk/market/kociky/j1kbzh/... alebo správa 😉 krásna, nezničená, plno doplnkov.

petrikazuzka
23. máj 2017

Baby tento fusak sa pouziva len do sportovej casti? Do vanicky sa pouziva aky?

alenasavkanic
23. máj 2017

@petrikazuzka tento sa používa aj do vaničky aj do športovej 😉

petrikazuzka
23. máj 2017

@alenasavkanic mne to akosi nesedi, ale to sa este musim ucit celkovo ovladat cely ten kocik 🙂