icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

edrrien
9. máj 2018

V cene je vanicka,sportovy a vajicko a adaptery😀

bianca1612
9. máj 2018

@mija11 nie originál nemám, mám značku emitex

barysis
9. máj 2018

Ahojte, ak by mal niekto na predaj Mimu camel (najlepšie 2 kombináciu), mala by som záujem. Ďakujem 🙂

bianca1612
9. máj 2018

@barysis a v sivom prevedení by ste nechceli? lepšie sa kombinujú farby.

barysis
9. máj 2018

@bianca1612 nie ďakujem 🙂

kacenka2121
11. máj 2018

Ahojte,mám záujem o kúpu kočík Mima xari pre dievčatko.Ponúka niekto tento kočík na predaj?
Ďakujem za ponuky.

mimi161
12. máj 2018

@kacenka2121 ahoj ja ponúkam vo farbe sicilian red, mozes sa pozriet do môjho bazáru.

bianca1612
17. máj 2018

@kacenka2121 AHOJ, v sivej farbe s ružovou bledučkou štartovacou sadou nechcete?

jankamirkova
18. máj 2018

Ahojte v septembri budem chcieť kupovať mimu určite z bazarika ak by ste niektorá mala na predaj mimu v auguste septemberi na predaj tak môžte ponúknuť 😉 najlepšie by bola 3 kombinácia 😉 Ďakujem 😉

mary14
19. máj 2018

Ahojte maminy, rozmyslam nad predajom nasej Mima Xari, farba Camel. Ide o trojkombinaciu.Vajicko s adaptermi.Ku kociku mam original fusak, tasku v ciernej farbe, sietku proti hmyzu, plastenku, dazdnik vsetko znacky mima.

Sportova cast je ako nova, znamky pouzivania je vidiet najma na konstrukcii bohuzial pri skladani do auta sa tomu naozaj vyhnut neda. A skrabancek je aj na bude ale nic hrozne to nie je.

adula24
Autor odpoveď zmazal
adula24
27. máj 2018

Dobrý deň KÚPIM kočík mima.Do konca júna by som ho chcela kúpiť tak kludne posielajte ponuky .dakujem

zofkau
3. jún 2018

Ahojte predam vajicko mima xari biela koza s isofix zakladnou a adaptermi na kocar mima xari...cena 220€

alla8
3. jún 2018

@adula24 predávam bielu mimu,používaná necelý rok,po jednom dieťati,top stav...komplet výbava,V prípade záujmu mozem poslať fotto

adula24
3. jún 2018

@alla8 pošlite foto ďakujem

alla8
3. jún 2018

@jankamirkova zdravím,my práve predávame,Bielu,Používaná necelý rok,top stav,komplet výbava,3kombinacia.,V prípade záujmu mozem poslať fotto.Ja som s tym kočíkom bola max spokojná,mozem ho len odporucit

alla8
3. jún 2018

@adula24 momentálne mám v mob.len tieto,keď budem večer pri PC,pošlem viac

alla8
3. jún 2018

@kacenka2121 ponúkam na predaj bielu,komplet výbava,používaná necelý rok,V prípade záujmu viem poslať aj viac fotto

alla8
3. jún 2018

@minicko tiež som dlho váhala,veľa mamičiek má od Mimi odhovaralo,no mne sa veľmi páčil,aj som ho nakoniec kúpila a som max spokojná,lepšie sme si nemohli vybrať,štýlový aj prakticky kočík,u mna 🔝,
Práve predávame,malý už má buginu,no mne je za tým kočíkom tak lúto😏

alla8
3. jún 2018

@ameerah zdravím,
Ponúkam na predaj kočík MIMA Xari_biela.Kočík je po jednom dieťati,používaný necelý rok.Je bez poškodenia,na konštrukcii len malé škrabančeky od bežného používania.Kočík obsahuje hlbokú vaničku,športovú časť (3polohy) a možné ju aj otáčať v smere alebo v proti smere jazdy,ďalej vajíčko,pláštenku proti dažďu a sieťku proti hmyzu,držiak na fľašu,deku MIMA,zimný fusak MIMA a taktiež prebaľovaciu tašku spolu aj s podložkou na prebaľovanie MIMA...+ zimný set(rukávy na madlo a navlek na striešku) Set som si ale dala ušiť na mieru s pravou kožušinou.Kočík je v dobrom stave a plne funkčný,my sme s ním boli maximálne spokojní.
V prípade záujmu pošlem viac foto

mija11
3. jún 2018

@zofkau ahoj nahodou nepredas zakladnu samostatne?

adula24
3. jún 2018

@alla8 mozete poslať viac foto a v akom je stave má nejaké veľké škrabance alebo niečo ?a cena?

vivi1718
3. jún 2018

ak by mal niekto záujem mám na predaj biely winter kit originál Mima Xari, takisto predávam aj biely fusak tiež originál Mima Xari

jankamirkova
4. jún 2018

@alla8 ďakujem za ponuku,veľmi pekný je 😍 ale ja chcem niečo s odberom august,september tak ak sa dovtedy nepredá ja sa ozvem

alla8
4. jún 2018

@jankamirkova ok 👍😉

jankamirkova
4. jún 2018

@alla8 inak cena by bola aká?

zofkau
4. jún 2018

@mija11 mozem predat aj zakladnu samostatne ...cena 100 €

dianadami
4. jún 2018

@alla8 fotky mate a cena farba