Kočík Mima Xari - recenzie
@mija11 nie originál nemám, mám značku emitex
Ahojte, ak by mal niekto na predaj Mimu camel (najlepšie 2 kombináciu), mala by som záujem. Ďakujem 🙂
@barysis a v sivom prevedení by ste nechceli? lepšie sa kombinujú farby.
@bianca1612 nie ďakujem 🙂
Ahojte,mám záujem o kúpu kočík Mima xari pre dievčatko.Ponúka niekto tento kočík na predaj?
Ďakujem za ponuky.
@kacenka2121 ahoj ja ponúkam vo farbe sicilian red, mozes sa pozriet do môjho bazáru.
@kacenka2121 AHOJ, v sivej farbe s ružovou bledučkou štartovacou sadou nechcete?
Ahojte v septembri budem chcieť kupovať mimu určite z bazarika ak by ste niektorá mala na predaj mimu v auguste septemberi na predaj tak môžte ponúknuť 😉 najlepšie by bola 3 kombinácia 😉 Ďakujem 😉
Ahojte maminy, rozmyslam nad predajom nasej Mima Xari, farba Camel. Ide o trojkombinaciu.Vajicko s adaptermi.Ku kociku mam original fusak, tasku v ciernej farbe, sietku proti hmyzu, plastenku, dazdnik vsetko znacky mima.
Sportova cast je ako nova, znamky pouzivania je vidiet najma na konstrukcii bohuzial pri skladani do auta sa tomu naozaj vyhnut neda. A skrabancek je aj na bude ale nic hrozne to nie je.
Dobrý deň KÚPIM kočík mima.Do konca júna by som ho chcela kúpiť tak kludne posielajte ponuky .dakujem
@jankamirkova zdravím,my práve predávame,Bielu,Používaná necelý rok,top stav,komplet výbava,3kombinacia.,V prípade záujmu mozem poslať fotto.Ja som s tym kočíkom bola max spokojná,mozem ho len odporucit
@kacenka2121 ponúkam na predaj bielu,komplet výbava,používaná necelý rok,V prípade záujmu viem poslať aj viac fotto
@ameerah zdravím,
Ponúkam na predaj kočík MIMA Xari_biela.Kočík je po jednom dieťati,používaný necelý rok.Je bez poškodenia,na konštrukcii len malé škrabančeky od bežného používania.Kočík obsahuje hlbokú vaničku,športovú časť (3polohy) a možné ju aj otáčať v smere alebo v proti smere jazdy,ďalej vajíčko,pláštenku proti dažďu a sieťku proti hmyzu,držiak na fľašu,deku MIMA,zimný fusak MIMA a taktiež prebaľovaciu tašku spolu aj s podložkou na prebaľovanie MIMA...+ zimný set(rukávy na madlo a navlek na striešku) Set som si ale dala ušiť na mieru s pravou kožušinou.Kočík je v dobrom stave a plne funkčný,my sme s ním boli maximálne spokojní.
V prípade záujmu pošlem viac foto
@alla8 ďakujem za ponuku,veľmi pekný je 😍 ale ja chcem niečo s odberom august,september tak ak sa dovtedy nepredá ja sa ozvem
@jankamirkova ok 👍😉
@alla8 inak cena by bola aká?

V cene je vanicka,sportovy a vajicko a adaptery😀