Kočík Mima Xari - recenzie
@monuli2 este predavate kocik mima?aka je cena
@mamasasa aka je cena prosim?
@sisismile uz predane
@6666666666 už predany
@6666666666 ale na FB je veľa kočíkov Mima xari na predaj....skúste sa pridať do skupiny
Ahojte, máte niekto na predaj sietku na kocik aj vajicko a plastenku na vajicko izi go?
Baby prosim startovacie sady ste prali pred prvým použitím ? Ak áno ako dakujem
Rucne pranie 15.minut
Ahojte, zhanam slnecnik na kocik mima xari s drziakom na upevnenie, farba cierna, biela, ruzova alebo siva/strieborna. neponuka niekto? dakujem.
@6666666666 dobrý deň.. ja budem predávať mimu xari najbližšie dni 🙂
@15emka4 ahoj chcem sa opýtať či je b to 3kombinacia a s čím všetkým ? A cenu 😊
Predavam kocik mima xari biely blizsie info 0915 834 551. Cena 700 eur pripadne sa vieme dohodnut
@monuli2 Dobry a cena kočíka?
@6666666666 je už predany
@koppka3110 cena kočíka?
Ahojte kedze dnes sme sa rozhodli objednat druhy kocik lebo mne asi preskočilo 😃😃😃 tak budem predávať moj co som kupila od jednej mamičky malo používaný v dokonalom stave plus príslušenstvom uz som kupila aj originál noveu štartovacie sadu slnečnik ide o mima xari british green a rosegold konštrukciou stale sa pohravam s myšlienkou ze si ju nechám a budem mat na vymenu ale ak by ste mali záujem kludne napíšte cenu by sme dohodlinpodla toho ci by ste chceli aj tie moje nové nepoužíte sady inak predám kociar za 750e bez nich samozrejme ku kociku taška madlo na rúčku náhradné náhradné poklopy na kosiky plášť do dažďa držiak na pohár ak by bol zaujem o sadu tak jedna je originál vo farbe ako pridám na foto neskor a jedna je usite pekna dievcenska kvietkova nová stála 90e ja ju predám za 50e samozrejme mam aj k tejto kvietkovej sade usitu aj kozenkovu tasku prebalovaciu pôvodne cena 60€ teraz ju predám za 40€ tiez este nepoužíta
Kocik bol využívaný malo kedze maminka od ktorej som ho kupila ho nepoužívala dlho a vela 😊
ahojte baby chcem sa opytat tie co mate xari a mate fusak. chcela by som kupit cierno bielu xari a do toho biely fusak. bude to tam vidiet? alebo na tom este je nejaky "potah"? ten cierny ?? neviem si to celkom predstavit diiky za odpoved 🙂
Ahojte baby budete predavat niektora v lete mimu? Ak ano dajte mi vediet. Cenu a vybavu. Idem kupovat twrmin mam v oktobri takze este casu dost. Ale keby bola nejaka ponuka lakava kludne zoberiem aj teraz🙂. Dikyy
@elisa24042017 mám záujem o béžovú deku mima
@rusnackahe uz predane davno
Ahojte baby, predávam mima xari v sivom prevedení so striebornou konštrukciou, bol by záujem? Po 1 dieťati, v cene hlboký, športová časť, štartovacia sada v ružovom prevedení, 1x béžová vložka na výmenu, sieťka, pršiplášť, adaptéry, winter kid, cena 850,- eur. Kontakt 0908 560 276.
@bianca1612 prosím sieťku mate Origo?
Dobry den prajem, predavam mimu xari brown(nie camel),mam k original winter kit - to je kryt na striesku s kozusinou,nanoznik,rukavnik, fusak mima,prebalovaciu podlozku mima,originnal sietku proti hmyzu a prsiplast a kozenny kryt na vanick,koza nie je vobec poskriabana a ani na sportovej casti pri nozickach nie vobec poskrabana (tak ako zvykne byt pri mimach),cena 690

@elisa24042017 ahoj, ešte máš túto čiernu deku?