Kočík Mima Xari - recenzie
@minicko Ahoj. Ja mám kočík Mima Xari a určite by som ho nevymenila za žiadny iný. Malá mi vydržala v hlbokom do 8 mesiacov a teraz mám športiak. Strašne ľahko sa s ním narába. Ja ho mám strieborný a jediná nevýhoda je,že na strieške sú vidieť škrabance. Ale určite ti ho odporúčam. Podľa mňa je to momentálne najkrajší kočík. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Cez striešku mi neprefukovalo. A to sme chodili v každom počasí von. Ja mám k nemu aj originál fusak a keď som ju doňho zapla,tak bola dobre schovaná. Určite treba aj ten. 🙂
Ahoj.. Mate skusenosti aj so športovou časťou , vojde tam aj 2 ročne dieťatko??? Vahu sice pisu ze do 17 kg , ale velkostne ... Este sa chcem spytat aka je cena celej zostavy kocik + sada podloziek + fusak ... Dakujem 🙂
ahoj zachvilku aj ja budem majitela mima kocika vymenila som ho za stokke tak som zvedava velmi sa paci
Ak myslíš tú čiernu koženú,tak ja ju mám. Je dosť veľká,ale ja ju moc nenosím lebo mi zavadzia hlavne keď mám športiak. 🙂
AHOJTE ...A čo kolieska na kočiariku? sú kvalitné? 😅 Potrebujem kočiarik na cestovanie aj do zahraničia a tak. Dik..

nikto ho nemate? 😕