icon

Kočík na dedinu, ktorý je kompatibilný s vajíčkom Cybex Aton 4

25. okt 2023

Prosim Vas,som zufala
Mam 3 tyzdnoveho syna a stale nemam kocik na zimu a na dedinu.
Zatial nosim oyster zero,po mojich 2 detoch,na ktory sme kupili vanicku.Zial,nie je vhodny na zimu,toboz na dedinu

V kocikoch sa nevyznam.Mala som hlboky bazarovi,ktory vynosil asi 5 deti vratane mojich,a este sluzil aj mojej kamaratke.Bol to kocik colleto dante a ten s kolieskami prefrcal hadam vsetko.

Hladam nejaky zazrak:
- s velkymi kolieskami
-musi byt kompatibilny s vajcom cybex aton 4
-najlepsie polohovatelny matrac,syn ma silny reflux
-ja vyska 168,muz 183,primerany nasim vyskam
-cena 500-700eur
-2 kombinaciu
-o dalsie vyhody si necham poradit

Dakujem za kazdu radu

stanka562
•
26. okt 2023

Ahoj, my sme kúpili kočík bebetto luca, skvelý, veľký, na dedinu stvorený, veľké kolesá, prejde vsetko, vieš polohovať matrac vnútri vaničky to je úplne super. Výškovo sme s mužom skoro rovnako ako vy a sedí nám. Je trošku ťažší, no zas má iné výhody. 😊

simona92101
•
26. okt 2023

Prvy som mala Roan,odpruzeny,velke kolesa aj vanicka,velka spokojnost.
Druhy Moon Relax edition,tiez velke kolesa nafukovacie,pre zimne dieta,velka spokojnost.cybex vajco so spravnymi adaptermi pasuje temer na vsetky kociky.

autor
•
26. okt 2023

@simona92101 ten roan si mala aky model?dakujem

simona92101
•
26. okt 2023

Mala som Roan Bass next s nafuk.kolesami.minuly rok sme chceli Roan Ivi,ten bol fantasticky,bola to novinka a zial dodanie trvalo vyse 2 mesiacov vtedy,a kedze sa mi blizil termin,nechcela som riskovat neskore dodanie.tak sme vzali ten Moon relaxx.
Mrkni ten Roan Ivi,mne sa velmi pozdaval

autor
•
30. okt 2023

@simona92101 pozerala som obidva roany a vyzeraju uplne skvele.len si neviem vybrat ktory z nich je lepsi.😀🙂👍

simona92101
•
30. okt 2023

Ten Ivi mi pride taky viac kompaktnejsi a vymakanejsi,lepsie mi sadol do ruky.skus pozriet nazivo 😉

nyphadora
•
30. okt 2023

Bugaboo fox z bazaru